Ilyenkor csak a gumirészek cseréje segít hosszabb távon mert azért ázik be mert el vannak öregedve, megkeményedve és beengedi a vizet.....esetleg glicerinnel(patikában kapni) fel lehet újítani a gumit és attól újra puha lesz...
Ti tudjátok.Mondom én is jártam így addig nem lett jó míg a gyertyát ki nem szedtem meg nem tisztítottam (a pipát is).
Lehet húzni az időt,a vége ez lesz úgyis.
Szerintem nem valami sokat segít a fűtött garázs, írtam hogy nekem másnapra nem száradt ki!
Inkább amit Sanyi tanácsolt, a vízelvezető járatot kell megtisztítani!
Ez típusgond a 650-nél.....cserélni célszerű az alsó gumit és a felső zárót....és kitisztítani a vízjáratot a hengerfejen mert ha telerakódott kosszal akkor nem folyik ki a víz...
Azzal csak az a probléma ha nem megy a henger nem megy a gyertya sem és nem szárítja saját magát!
Szerintem egyszerűbb ha kiszívatod egy fecskendővel ha érzékeny a bélés! :)
Nekem volt már ilyen bár nem SV-m van!
A probléma esőben hazaérkezés utáni másnap jelentkezett nekem!
Beindítottam és nem kart menni az egyik henger! szivató rajta volt elég sokáig de ahogy visszanyomtam leállt aztán meg csak lassan pöfögött! Aztán gondoltam megnézem a gyertyát, az első hengert néztem először és ahogy kihúztam a pipát az tiszta víz volt!
Egy benzincsővel kiszívtam a vizet a gyertya mellöl és jó lett! Persze a tömítést kicsit felhúztam hogy a gyertya járata kapjon levegőt hogy elpárologjon a maradék víz!
T
Köszi a hozzászólást, valamit próbálok alakítani:)
Amúgy 2005ös Sv 650 S-m van 21000 Km-el! Igazából nem is értettem, hogy eső miatt ilyet csinált, mivel rendszeresen leszoktam mosni, beállok autómosóba, bedobom a zsetont azt hadd szóljon, soha nem csinált még ilyet, pedig tetőtöl talpig lemosom!
Nekem ugyan sokkal öregebb motorom van, de nekem is ezt csinálta a GS még tavaly, esős időben. Nekem a gyertyapipák cseréje megoldotta a problémát..igaz én 24 éves darabokat cseréltem le.
1 kérdéssel fordulnék hozzátok! Most jöttem haza, elkezdett szakadni az eső, de brutálisan Pécsett. Közel 100as tempóval jöttem, egyszer csak pár perc szakadó esőzés után... húzom a gázt a motornak, érzem, hogy elfogyott a kraft :( Mintha a 650es csak a fele lóerőt adta volna, rá fél percre, már pécsre is értem. Nem múlt el ez a dolog sajnos, gondoltam csak gurulok, üresbe raktam, erre leált a motor és utána sajnos nem is indult be! Megrázogattam kicsit, utána beindult sokszori indításra, de csak akkor ment, mikor húztam neki a gázt, ha elengedtem, leesett a fordulatszám olyan 400-500ra és mikor gázt akartam neki adni, akkor leált!
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg történt-e valakivel ilyesmi, vagy valaki így látatlanba tudna-e valamit mondani?!
Én a gyertyára gondoltam, hogy beázott, tudom pedig nem szabadna!
Előre is köszönöm a válaszotokat, hozzászólásotokat és vigyázzatok magatokra!
Én ürülénék ha jönnél, ha összejövünk fixen legalább 5-en akkor foglalok, de max 7-8 motor kellene ezért lehet, hogy kiírom a motorozz.hu-ra meghívásosnak csak azért, hogy a jelentkezések ne tűnjenek el mert itt feledésbe vész ahogy a lapok telnek......
Lehet húzni az időt,a vége ez lesz úgyis.
Inkább amit Sanyi tanácsolt, a vízelvezető járatot kell megtisztítani!
Ha fűtött garázsban van, az mit segít a száradáson? Mert akkor nem szívom ki fecskendővel!
Szerintem egyszerűbb ha kiszívatod egy fecskendővel ha érzékeny a bélés! :)
A probléma esőben hazaérkezés utáni másnap jelentkezett nekem!
Beindítottam és nem kart menni az egyik henger! szivató rajta volt elég sokáig de ahogy visszanyomtam leállt aztán meg csak lassan pöfögött! Aztán gondoltam megnézem a gyertyát, az első hengert néztem először és ahogy kihúztam a pipát az tiszta víz volt!
Egy benzincsővel kiszívtam a vizet a gyertya mellöl és jó lett! Persze a tömítést kicsit felhúztam hogy a gyertya járata kapjon levegőt hogy elpárologjon a maradék víz!
T
Vasárnap különben se kapok, szóval akaratlanul is várnom kéne:P
Amúgy 2005ös Sv 650 S-m van 21000 Km-el! Igazából nem is értettem, hogy eső miatt ilyet csinált, mivel rendszeresen leszoktam mosni, beállok autómosóba, bedobom a zsetont azt hadd szóljon, soha nem csinált még ilyet, pedig tetőtöl talpig lemosom!
1 kérdéssel fordulnék hozzátok! Most jöttem haza, elkezdett szakadni az eső, de brutálisan Pécsett. Közel 100as tempóval jöttem, egyszer csak pár perc szakadó esőzés után... húzom a gázt a motornak, érzem, hogy elfogyott a kraft :( Mintha a 650es csak a fele lóerőt adta volna, rá fél percre, már pécsre is értem. Nem múlt el ez a dolog sajnos, gondoltam csak gurulok, üresbe raktam, erre leált a motor és utána sajnos nem is indult be! Megrázogattam kicsit, utána beindult sokszori indításra, de csak akkor ment, mikor húztam neki a gázt, ha elengedtem, leesett a fordulatszám olyan 400-500ra és mikor gázt akartam neki adni, akkor leált!
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg történt-e valakivel ilyesmi, vagy valaki így látatlanba tudna-e valamit mondani?!
Én a gyertyára gondoltam, hogy beázott, tudom pedig nem szabadna!
Előre is köszönöm a válaszotokat, hozzászólásotokat és vigyázzatok magatokra!