Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cseréld el!
Persze.................csak a sövö ára kéne rá.Ami meg mikor megy el.
ennyiért jónak tűnik az ár nagyon ha jó is a gép.....
Szerintem jónak kell lenni,mert a blokkhoz van odafogatva. Az meg ugyan az. Még a felcsavarozandó fülek is megvannak.
10.000 pénzre gondoltam,de még utánna nézek mennyiért lehet kapni akár így sérülten is.
Tény hogy nem mostanság találkoztunk. A jóidő beköszöntével,a városban se látni téged motorozni. A közös túrákról nem mondtam le,csak kicsit halasztva lesz :)
tesztelted már? tényleg ér vmit? mert pár kommentben nagyon lehúzták
Bakker..........köszi.
Elmentem minnyá.Momentán kéne rá 870e de hüha.............kiver a víz menten.
Zoli! link Mondjuk nem tudom mennyire szívás lepapírozni.
Hali!
Nem cseréltem, hanem vettem mellé egy 2006-os SV-t, de 2 hét után túl is adtam rajta...
Nagyon le volt harcolva. Többet kellett volna rá költeni, mint amennyit spóroltam volna vele.
Meg kell nézni, hogy a te hasidomod jó-e az enyémre.
Mennyiért adnád?
Össze is futhatnánk valamikor. 1000 éve nem találkoztunk
Na ja!
7300HUF volt ákciósán!
Itt:
HANGMESTER.HU hangszerbolt 1093 Budapest, Közraktár utca 22
Egy Sennheiser füles áráért el is várnám tőle!
Tegnap megvettem a MotoSafe cuccot!
Zsííír! Nagyon tetszik!
Szia okozóként a pótkocsit jelöld de a rajzon mindenképp a traktor rendszámát is fel kell irni a biztosítót megjelölve.
szia
sikerült lecserélni a géped?
Igen eladom. nem tudok mit kezdeni vele
Azért kérdem, mert ugye mindenkinek külön biztosítása és forgalmija van...
Ki mit tud arról, hogy hogyan kell kitölteni egy baleseti bejelentőt ha a károkozó éppen egy tréler (vagy pótkocsi) A bejelentőre a károkozót a trélert kell írni vagy a húzó gépjárművet?
Eladó a hasidom is? Lehet, hogy érdekelne...
;-)
1 üveg pálinka megoldja. csak úgy fognak horpasztani, Te meg jöhetsz motorozni. valakinek még valami jó tanács?
itthon, lázas-beteg-nyűgös-kialvatlan-gyerek ápolásában segíteni az általánosan kialvatlan feleségemnek, szintén általánosan kialvatlan fejjel.
vasárnapra esőt jósolnak. Gyere szombaton motorozni és menj be helyette vasárnap melózni. Ez azért is lenne jó, mert ha rákapnak, hogy vasárnap is nyitva vagytok, akkor ezután nem kéne 1 napot otthon unatkozni
Dolgozni.Talán addigra lesz normális kipufogóm is.
Egyenlőre gondom akadt a rozsdamentes pop szegecsekkel.
Vasárnap akár még lehetne is.Ha nem esik.
holnap valaki valamerre?
Egyenlőre a mobile.de-t bújom.
+1 a MotoSadfe-nak.! Tényleg jó!
100