Szerintem jónak kell lenni,mert a blokkhoz van odafogatva. Az meg ugyan az. Még a felcsavarozandó fülek is megvannak.
10.000 pénzre gondoltam,de még utánna nézek mennyiért lehet kapni akár így sérülten is.
Tény hogy nem mostanság találkoztunk. A jóidő beköszöntével,a városban se látni téged motorozni. A közös túrákról nem mondtam le,csak kicsit halasztva lesz :)
Hali!
Nem cseréltem, hanem vettem mellé egy 2006-os SV-t, de 2 hét után túl is adtam rajta...
Nagyon le volt harcolva. Többet kellett volna rá költeni, mint amennyit spóroltam volna vele.
Meg kell nézni, hogy a te hasidomod jó-e az enyémre.
Mennyiért adnád?
Össze is futhatnánk valamikor. 1000 éve nem találkoztunk
Ki mit tud arról, hogy hogyan kell kitölteni egy baleseti bejelentőt ha a károkozó éppen egy tréler (vagy pótkocsi) A bejelentőre a károkozót a trélert kell írni vagy a húzó gépjárművet?
vasárnapra esőt jósolnak. Gyere szombaton motorozni és menj be helyette vasárnap melózni. Ez azért is lenne jó, mert ha rákapnak, hogy vasárnap is nyitva vagytok, akkor ezután nem kéne 1 napot otthon unatkozni
10.000 pénzre gondoltam,de még utánna nézek mennyiért lehet kapni akár így sérülten is.
Tény hogy nem mostanság találkoztunk. A jóidő beköszöntével,a városban se látni téged motorozni. A közös túrákról nem mondtam le,csak kicsit halasztva lesz :)
Elmentem minnyá.Momentán kéne rá 870e de hüha.............kiver a víz menten.
Nem cseréltem, hanem vettem mellé egy 2006-os SV-t, de 2 hét után túl is adtam rajta...
Nagyon le volt harcolva. Többet kellett volna rá költeni, mint amennyit spóroltam volna vele.
Meg kell nézni, hogy a te hasidomod jó-e az enyémre.
Mennyiért adnád?
Össze is futhatnánk valamikor. 1000 éve nem találkoztunk
7300HUF volt ákciósán!
Itt:
HANGMESTER.HU hangszerbolt 1093 Budapest, Közraktár utca 22
Zsííír! Nagyon tetszik!
sikerült lecserélni a géped?
Igen eladom. nem tudok mit kezdeni vele
Egyenlőre gondom akadt a rozsdamentes pop szegecsekkel.
Vasárnap akár még lehetne is.Ha nem esik.