Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés. Azt megköszönném.
Ja?! Még egy dolog. Lehet, hogy érdekelne a fejidom tartó konzolod is, ha az nem sérült. Egyik nagyon jó barátom nemrégen elcsapott egy öreglányt és 8 cm-rel arrébb néz most a lápája. Azt is eladod? Ha igen, akkor mennyiért?!
Ja.Meló után arra megyek.
délután sütögetek.....akinek van kedve jöjjön beszélgetni és enni.......ha hoz... ....na meg inni....itt is lehet aludni italozás esetén...
Laci nem vette fel a telót, rákérdeznél, hogy megjött-e a cucc?....
Tegnap Bud-dal már lenyomtuk a mai adagot......
Én még megyek kistarcsára.Ha sikerül elintézni ma a kipufogót és mosást akkor holnap kéne menni valahova.
De attól függ milyen lessz a kedvem.
én sehova sem megyek csak érdeklődtem
ezt kérdeztem én is tegnap. én megyek, csak nem tudom merre. egy 577-re gondoltam, de észak felé elég hűvös van.
Már odaértem.
Majd lefényképezem és teszek fel ide még a mai nap!
Én jöttem ma dolgozni,délután meg megyek focimeccsre
Megy ma valaki valahova?.......
Sziasztok!
SV-re keresnék ülést nagyon olcsón! Ha valakinek tudtok elfekvőben, légyszi szóljatok! Főként hátsó érdekel, de ha tényleg olcsó akkor az első is szóba jöhet! Előre is köszönöm a segítséget! Jano
altalanos kulso jelek.kopasok,borulasok. Mennyiert veszed ha nem vagyok indiszkret?
Sziasztok! Egy SV 650 S vásárlása előtt vagyok. Legyetek szívesek leírni mire fogyeljek oda egy 2005-ös modellről van szó már fekete vázas. Ki is próbáltam már a váltója pontos nem akadozik, nem torpan
fékek jóknak tűnnek. világító berendezések jól működnek. olajfojás nem látható. Mi lehet még? amit így külsőleg megfigyelendő? 25 ezer km van az órában. Válaszotokat előre is köszönöm. Sziasztok
Kell !
Vedd úgy, hogy meg is van véve.
Sérült? Mennyire és hol sérült ?
Na, Majd írj, ha eladod és akkor összefutunk valahol.
Pestről Solymárig jó volt!
Tényleg azt szűri amit kell volt rész ahol ki tudtam próbálni!
Nekem tetszik! jobb mint a szivacsos.
....pacik.....
Tuti hogy egyiksem az enyém.
Ne hívj, illetve nem tilos, ha akarsz hívj ....ma sem jött meg.....megadom a számát és közvetlenül tudod intézni.....
holnap felhívlak, de megjött a cucc?
Írtam neki......................hátha.
Na persze.
akár....hátha rámozdul?