Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lett.....
Hali!
Elkészült a vasam.Kíváncsi vagyok ,hogy sikerült.
A többi kép a fotók között.
Megvan ennek a módja, de biztos kéz kell hozzá és nem csak simán kalapáccsal hanem csapágygolyós megoldással....
Jó én is úgy gondoltam majd holnap viszem akkor szerelőhöz.Köszönöm szépen a segitséget
vidd el hozzá értőhöz.5000ft miatt ne tegyetek tönkre egy 20000-es láncot.
Ha lehet ne..............inkáb szánd rá azt az 5e-ret.Szar dolog a megszorult vagy leesett lánc miatti pofáraesés.
Köszönöm szépen, akkor elverjük a láncszemek végét.
Én............őőőőőőőőőőőőőőő nem............még fele megvan a feszítési lehetőségnek.
az enyém csúnyán megnyúlt a horvát túrán így mindenképp lecserélem a pünkösdi útig mert szar lenne ha ott dobná le ......addig viszont nyúzom még egy kicsit...
pünkösdöt még kibirja de szerintem sálnak lesz jó.Ennyit nem állítottam rajta 2 évig mint most 3 hét alatt.
hát, ha gondolod...
Csepel bicótól az MZ-n át a jawaig mindre jó.........................sv-re nem tuti.Nyúúúúúúúlik a láncom......................rémisztően gyorsan.
Tehát el kell vinni szervizbe, hogy felrakasd ha nem boldogulsz....általában 5-től 10 rugóig cserélnek szettet....
Na az ebben a láncszettben nem is lesz mert nittelős ami azt jelenti, hogy a csapokat el kell préselni egy erre alkalmas szerszámmal........a patentszemes legfeljebb még a GS500-ra tehető, de inkább arra sem....az ábra csak azt mutatja a csomagoláson, hogy olyan is van, de ez nem olyan...
A lánc teljes neve d.i.d 525 VM 2 108 ZB X-ring a csomagba benne van minden alkatrész csak ez az ú alakú valami ami a láncszem két végét zárja le mint valami zéger vagy mi gyűrű a dobozon írják s ábra mutatja hogy járna hozzá. De viszont a csomagolás bontatlan volt.
Ha elviszi hozzád....
A terminátor simán ujjal összeüti.
Ha arra gondolsz, hogy olyan-e mint a régi vagy gyengébb láncoknál alkalmazott patentszem(ami az MZ-ken is van) akkor ez nem olyan, ehhez célszerszám kell az összerakáshoz....vagy igen jó kézügyesség és tudd mit csinálsz...
Milyen szorítóbilincs összekötőt?....ez nittelős és a nittelőszem benne kell, hogy legyen....
Sziasztok szeretnék kérdezni olyat hogy vetem egy d.i.d. láncot sv 650 s-re és nem találok a csomagban szorítóbilincs összekötőt ez most gyárilag ilyen vagy ez hogyan fog össze menni.
Akkor befogom a pofikáját a józsinak az fix.............miatta nem tartom a hátam.
Nade majd itthon...................kinnfelejtem a cuccot az ülés alatt.
Oszt majd aszondom hogy efelejtettem berakni.
Ha akarja elhiszi ha nem nem................de mivel dojcsul ez a rész még nem megy flottul így benne marad kinn.
Vagy kinn a benn már bele is gabalyodtam mint kakucson a kanyarokba.
Maradjunk a realitások talaján.A rendőr nem Neked fog hinni hanem a szemének.A csekket Te kapod és Te is fizeted ki
Az én nevem áll ottan csak megdumálom hogy a jótanácsosztó cimbim állja a cehhet.
Az okirat hamisításért is pirosra verik a popódat
Majd a labanc járőrrel a te címedre állítatom ki a csekket.