Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint 6 hónap a határidő, idén felemelték, de általában kiküldik 2-3 hét múlva....ebben qrva gyorsak...
30 nap.
mennyi idő múlva kell kiküldeni a trafit a szervnek?
nem tempozunk.torvenytiszteloen megyunk.
Szia Dozer!

Ehh...
Most menni sem tudok vele:láncszett csere, első fékbetétek csere, olajcsere, kuplungpálca csere, kuplung szimmeringek csere alul-felül és zörög a vezérműláncom, remélem csak a feszítő szarakodik. Ez így minimum egy százas, akkor is, ha csak a vezérmű gonddal viszem szerelőhöz (aki jó ismerős, Bambi neve talán mond valamit ),szóval az a projekt most áll, inkább az MZ kupába teszem a pénzt.MZ-vel megyek le Kecsózni.

Majd egy hengerszinkront csinálunk meg az SV-n,hátha az javít az erején.
Így horvát után kevés volt a tempó mi?
Szerintem nem veszít többet, mint normál körülmények között. Én a helyedben meghagynám a gyári dobot is azért, az mondjuk jól jöhet eladásnál.
Mármint eladásra gondoltam:D 2 év mulva cserélném
Üdv!Az lenne a kérdésem,hogy ha vennék egy sportdobot a motorra ,akkor sokat veszitene az értékéből?Köszi a válaszokat
ja, és utak nincsenek a tajgán, illetve néhol párszáz km-en igen, de az sem sokkal jobb mint az erdő így többnyire rövidítettek főleg ha fagy volt mert akkor haladni is lehetett a jégen...
Az ország másik része....oda is el kell fuvarozni az árut....volt egy ismerős akinek a faterja ezt csinálta 20 éávig, orosz volt és mesélt pár érdekességet.....mikor elindultak csak a cím volt meg, kaptak térképet és irány az egyenes, kb 2 hétig tartott egy normál út, de néha tovább.....általában 3-4 autó indult egyszerre, de sokszor szétváltak és egyedül küzdötték végig.....Ő egy balesetben lerokkant így abbahagyta a 80-as évek végén....
Mi a csuda van ott, amiért megéri ez?
Zoli, ezt csinálják meg az elkényeztetett ami sofőrök akik azokban a szép meleg és kényelmes kamionokban sajnáltatlák ér heroizálják magukat és a semmi teljesítményüket, itt főleg 2.50-nél az átkelés: http://youtu.be/Su2IgurTaqc
Fogalmazzunk úgy,hogy nem egyeztünk a bankal,és lefoglalták.
nem is csináltatod meg a motort?Pedig nagyon szép.
hello mindenkinek. A tényálladék változatlan. Eladósorra került törött SV-m lánc szettje. Sajna igen keveset futott. 18 ezer pénz az ára!
kellett ez neked?Üjj le egggyes

kekmz!Mi van az sv-del?Meg gyógyult?
Nekem az eredeti szín jobban tetszett.De nem vagyunk egyformák
Gyerekek................TL dobos 650-es sv............ kiábrándító...............mintha egy hornetet hallanék vattába csomagolva...........majdnem leszálltam róla 100-nál a mogyoródi lehajtó előtt.Katasztrófálisan halk a gyárihoz képest is.Józsi holvagy? ? ? ? ? ?
Sziasztok!
Csütörtök délutánra megyek Kecsóra kanyarogni egyet, valakit el tudok vinni kisteherrel, várom a jelentkezőket a 20-774-2178-on.
A tankon meg a farokidomon szerintem túl sok a fehér, pont fordítva csináltam volna meg azt a két elemet, a fejidom szerintem kurva jó
Valaki bazira gonoszkóp.
Szép lett!
Jó az acsomitartó az elején , de a hátulját kitakarja az a batár nagy dög motor
kilyáj a vas