Ha tudsz ilyet Sanyi akkor nagyban segítene, ha mondanál egy számot mert 20E és 50E ft között találok neten ezen felül vagy 3-4 fajtát találok és sejtelmem sincs melyik a jó. Felrakni meg nem kell, mert ezzel nem megyek fel pestig de remélem ez nyilvánvaló volt. Úgyis azt veszem amire azt mondjátok, hogy jó
illetve fogalmam sincs, hogy olcsóbban adom-e hisz ott nincs ár, de általában kis eltérés van max 1-2 rugó mivel a beszerzési forrás mindenkinek ugyanaz így sokat nem lehet variálni....
Jó reggelt !
Igazából ez az idom karcolás nélkül megúszta a balesetet.
Haza szállítás közben sérült meg,mert nem volt első futómű,így az idomra engedték rá a motort.
Nem hallottam semmilyen durva hangot, nyilván akkor fogok ha majd felrakom az új láncszettet és csönd lesz. De az érdekes az, hogy mindig írtatok a fórumba, hogy ilyen meg olyan láncszettet kell venni meg itt meg ott, de én gondoltam ez soha nem fog érinteni engem Egészen idáig! Szóval hol és kitől és mennyiért kell venni?
Lemostam a motorom végre, és most láttam közelről a hátsó lánckerekemet A garázsba még azért beálltam vele még jó, hogy nem mentem el Szolnokra vele ma
Nem, hogy nem szeretik hanem a fémhálós fékcső ha nincs engedélye a gyártónak akkor nem legális és előbb-utóbb ez is a sportdob sorsára jut.......amit tudok, hogy a héfal kft-nél csinálnak engedélyes fémhálós fékcsövet......
Nekem simán átment..............azt sem mondták rá hogy búúúú.Már 2 éve fenn van azelőtt a bobin volt 3 évet.KB 15x módosítottam.
Sosem folyt,sosem szakadt el.
Vagy esetleg van valakinek eladó ekeidomja?
Tomi
Igazából ez az idom karcolás nélkül megúszta a balesetet.
Haza szállítás közben sérült meg,mert nem volt első futómű,így az idomra engedték rá a motort.
Bár lesz..om.A tripen gyári fémcső van.
Sosem folyt,sosem szakadt el.