Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen eladó. De úgy néz ki el is kelt.
tartó.
Ja és a tatót le kéne gyártani hozzá.
Nekem van egy de azt festeni kell.
Ez eladó ez az ekeidom?
Vagy esetleg van valakinek eladó ekeidomja?
Tomi
Csak privátban mert nem gerjesztek árversenyt senkivel, volt már erről szó......tali64@t-online.hu
Ha tudsz ilyet Sanyi akkor nagyban segítene, ha mondanál egy számot mert 20E és 50E ft között találok neten ezen felül vagy 3-4 fajtát találok és sejtelmem sincs melyik a jó. Felrakni meg nem kell, mert ezzel nem megyek fel pestig de remélem ez nyilvánvaló volt. Úgyis azt veszem amire azt mondjátok, hogy jó
illetve fogalmam sincs, hogy olcsóbban adom-e hisz ott nincs ár, de általában kis eltérés van max 1-2 rugó mivel a beszerzési forrás mindenkinek ugyanaz így sokat nem lehet variálni....
ennél olcsóbban is van nálam felrakással....
Azt hiszem erre nem lehet mondani, hogy 6E km van benne Az óra 28064-en van most
Jó reggelt !

Igazából ez az idom karcolás nélkül megúszta a balesetet.
Haza szállítás közben sérült meg,mert nem volt első futómű,így az idomra engedték rá a motort.
hány km van benne?Mármint a motorban.
Igen, találtam 3 hirdetőt képes motoron, mindegyiknek írtam. Amit mutattál azt hiszem Ő frpeter. Várom a reakciókat
Nem hallottam semmilyen durva hangot, nyilván akkor fogok ha majd felrakom az új láncszettet és csönd lesz. De az érdekes az, hogy mindig írtatok a fórumba, hogy ilyen meg olyan láncszettet kell venni meg itt meg ott, de én gondoltam ez soha nem fog érinteni engem Egészen idáig! Szóval hol és kitől és mennyiért kell venni?
Ennek pedig már biztos volt hangja.
Lemostam a motorom végre, és most láttam közelről a hátsó lánckerekemet A garázsba még azért beálltam vele még jó, hogy nem mentem el Szolnokra vele ma
Hát..................nekem nincs engedélyem.
Bár lesz..om.A tripen gyári fémcső van.
Nem, hogy nem szeretik hanem a fémhálós fékcső ha nincs engedélye a gyártónak akkor nem legális és előbb-utóbb ez is a sportdob sorsára jut.......amit tudok, hogy a héfal kft-nél csinálnak engedélyes fémhálós fékcsövet......
Ok. Köszi az infót.
Lehet de nem szeretik mer házilagos roppantós-csavaros és nem nyomáspróbázott TÜV papíros a cucc.
Mintha valaki azt írta volna itt régebben hogy a csavarosat nem lehet használni.
Nekem simán átment..............azt sem mondták rá hogy búúúú.Már 2 éve fenn van azelőtt a bobin volt 3 évet.KB 15x módosítottam.
Sosem folyt,sosem szakadt el.
A Nagyvas.hu-n található fém fékcső szettek legálisan használhatók, műszakin átmennek? Csavaros fittingel vannak.
akkor én nem lennék oda való