A komplett indexeimből ennyit találtam a műhelyembe ahol iszonyatosan nagy rend honol. Ezt oda tudom adni egy 3 gombócos fagyiért sajna nem találom meg a külső házat és tesóit
Na szerintem is 10% biztos van mert 241 az szerintem iszonyatosan sok, 210 az hihető még. Gumit meg most veszek újat vagy PR2 vagy Diablo Corsa 3 mindkettő párba 55E
sziasztok...mindig akkor jövök ide ha baj van, tegnap sikerült borulnom és az törött indexem most végleg feladta, tehát 2002-es S-es SV-hez keresek jobb oldali első indexet!
Szerintem nagyon sokat csak az SV órája, mindkét SV-m ugyan annyit mutat ugyan azon fordulaton. De szerintetek mekkora a csalás 4-be szabályzáson 241-nél? És akkor még 5 meg 6. sebesség... mondjuk azokat már ki se mertem próbálni 266 volt eddig a max óra szerint. Mondjuk ez sebesség kicsit sem vonz, csak a csalás mértéke érdekelne
Mi igaz abból, hogy zsibbadósra rázza az embert ez a moci? Ha igaz, ez minden fordulat-tartományra igaz, vagy csak a bizonyos határok között?
Előre is köszönöm, nagy segítség lenne! Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, egy órás próbakörre úgysem adják oda
Köszönöm!
JZ
Mi? ? ? ?
Van valakinek erről tapasztalata?
MotoSafe
Elgondolkodtam rajta mert egyre sűrűbben kérdezek vissza
Csak kicsi a lukam
Az ujjaim szoktak de támaszkodom a kormányon így minden motor ezt csinálná.
Mi igaz abból, hogy zsibbadósra rázza az embert ez a moci? Ha igaz, ez minden fordulat-tartományra igaz, vagy csak a bizonyos határok között?
Előre is köszönöm, nagy segítség lenne! Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, egy órás próbakörre úgysem adják oda
Köszönöm!
JZ