Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint két kicsi lego?
Sajnos a kis lyukadon nem áll módomban segíteni
A komplett indexeimből ennyit találtam a műhelyembe ahol iszonyatosan nagy rend honol. Ezt oda tudom adni egy 3 gombócos fagyiért sajna nem találom meg a külső házat és tesóit
Hogy? ? ?

Mi? ? ? ?
Üdv.
Van valakinek erről tapasztalata?
MotoSafe
Elgondolkodtam rajta mert egyre sűrűbben kérdezek vissza
Csak kicsi a lukam
a szára már törött volt, tudod, de ha megcsinálom akkor ez is legyen cserélve.
Ha a szára nem tört csak a búra és a ház akkor átszerelhető szerintem...
Az újabból kiindulva tökegyformák.
bár a rögzítésére is szükség lenne, mindennel, de szerintem azon (képek alapján) "hosszabb"-nak tűnik...
OKé várom!
Nemmindegy hogy 240 vagy 260?
hát az oldal idom kapott, de technikailag nem lett baja, holnap megyek és leadom festetni...nagyon csúnya, a szívem szakadt meg :(
Nekem azt hiszem van még a régi csővázas N-es SV-ről indexem, az meg ugyan az mint az S-esé úgytudom. Megnézem mindjárt azt írok
......más nem lett?.......remélem holnap megjön a cucc, indexre is rá lehet kérdezni úgyis mész érte.....
Na szerintem is 10% biztos van mert 241 az szerintem iszonyatosan sok, 210 az hihető még. Gumit meg most veszek újat vagy PR2 vagy Diablo Corsa 3 mindkettő párba 55E
sziasztok...mindig akkor jövök ide ha baj van, tegnap sikerült borulnom és az törött indexem most végleg feladta, tehát 2002-es S-es SV-hez keresek jobb oldali első indexet!
Ha még új vagy sportosabb(hegyesebb) a gumi akkor 6-7% ha gyári és kopott 10% fölött is....nézd meg GPS-el az nagyjából jól mér...
mindeki mást mond,a csalásról.
Szerintem nagyon sokat csak az SV órája, mindkét SV-m ugyan annyit mutat ugyan azon fordulaton. De szerintetek mekkora a csalás 4-be szabályzáson 241-nél? És akkor még 5 meg 6. sebesség... mondjuk azokat már ki se mertem próbálni 266 volt eddig a max óra szerint. Mondjuk ez sebesség kicsit sem vonz, csak a csalás mértéke érdekelne
Akkor meg a lábam meg a hátam fájna.
Tartsd magad combból meg derékból mint a nagyok.
nekem is szokott zsibbadni a kezem,de nem mindíg.Szerintem ez nagyban függ attól,hogy mennyire szorítod meg mennyire támaszkodsz.
Hmmmmm.Engem még nem rázott zsibbadósra.
Az ujjaim szoktak de támaszkodom a kormányon így minden motor ezt csinálná.
Sziasztok, SV650 ügyben kérnék segítséget!

Mi igaz abból, hogy zsibbadósra rázza az embert ez a moci? Ha igaz, ez minden fordulat-tartományra igaz, vagy csak a bizonyos határok között?
Előre is köszönöm, nagy segítség lenne! Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, egy órás próbakörre úgysem adják oda
Köszönöm!
JZ
Ha foglalsz magadnak azt akkor teszed amikor akarod...