én mondjuk 82, vasággyal, asszonyka meg öööö, most remélem nem olvassa , szerintem 60kg...
plussz 3*10kg-t mernék belerakni.
Ma láttam a lajosban a kofferem kistesóját (v35) és eldobtam az agyam, h mekkora batár állat .Asszony válasza: úúú de kicsi, ebben hogy fog elférni a sok cuccoM (érted?!cuccom, nem cuccunk vagy ilyesmi )
Sanyi!
Ez az olaj már kibontáskor elnyerte a tetszésem! Fütyis kiöntés
Nem kell szarakodni a tölcsérrel igaz kissé lassú de praktikus!
Főleg ha kicsit sokat sikerült önteni a mociba, egyszerűen csak ki kell szipkázni a kis szívószálkájával a többlet mennyiséget.
Most megyek 1 levezetős kört kíváncsi vagyok a hangjára menet közben is! Már most alapjáraton csendesebb a kuplungom
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy marad az eredeti ár mert a 25 úgy fest reggelivel együtt lett volna, de az elég vacak ott így azt nem kérjük szerintem, de akinek kell az helyben is befizethet rá...
tömegindex 58......húúú nem tudom....feltenném mert jó az ár de mégse mert ha átváltok repülő üzemmódba az nem lenne túl jó.....nincs rá jogsim.... és ha a sünik lekapcsolnak
plussz 3*10kg-t mernék belerakni.
Ma láttam a lajosban a kofferem kistesóját (v35) és eldobtam az agyam, h mekkora batár állat
Ez az olaj már kibontáskor elnyerte a tetszésem! Fütyis kiöntés
Nem kell szarakodni a tölcsérrel igaz kissé lassú de praktikus!
Főleg ha kicsit sokat sikerült önteni a mociba, egyszerűen csak ki kell szipkázni a kis szívószálkájával a többlet mennyiséget.
Most megyek 1 levezetős kört kíváncsi vagyok a hangjára menet közben is! Már most alapjáraton csendesebb a kuplungom