Jelzem, hogy most 18-án műtik a seggem, ha ülőképes lesz az útra akkor jövök, de persze nem tudom biztosra mondani... gondolom csak lesz olyan opció is, hogy 1-2 nappal előtte foglalok szállást a környéken akár felárral is, ha ott már nem lesz ahova mentek
Holnap hozzák az uj légszürömet.
suzuki kapjabe ,nem kell töle 7500-ért
honda(civic 1800cmm) megy bele 1650-ért+1kis sziloplaszt
Sanyi
jól gondolom hogy elvileg mérhetö szinkronteszterrel a gyári és a sufnihonda légszürö áteresztöképesség közti különbség?
hány napra is mentek és mi a pontos dátum? izgatja az én fantáziámat is a dolog, de akkortájt mennénk Párizsba is valami nászút félére de még arra sincs pontos dátum.
Nem, ezt most eszemben sincs kiírni mert már vakra is írtak páran ha bárhová megyünk jönnének......most elég lesz az az 5-7 motor, tulajdonképp már meg is van a létszám....
Mindenképp kell telószám az egyeztetéshez mert előre fizetek így ha megvan a szállás kell a lé is, egyenlőre 20€/éj körül találtam, olcsóbb szerintem nem lesz....
suzuki kapjabe ,nem kell töle 7500-ért
honda(civic 1800cmm) megy bele 1650-ért+1kis sziloplaszt
Sanyi
jól gondolom hogy elvileg mérhetö szinkronteszterrel a gyári és a sufnihonda légszürö áteresztöképesség közti különbség?
2011. június 11-12- 13.Szerintem.
De nem várok 2 órát a napon rájuk bőrben.
Valami esztétikus és jó bukógombát keresek a motoromra, elfogatható árban. Valaki tud ajánlani ilyet?
Üdv: Szabi
Sikerült tükröt találni?
Ha nem nekem van egy eladó.