Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vákuum értéket tudom mérni, de nem vagyok benne biztos, hogy az jó lesz így.......
Jelzem, hogy most 18-án műtik a seggem, ha ülőképes lesz az útra akkor jövök, de persze nem tudom biztosra mondani... gondolom csak lesz olyan opció is, hogy 1-2 nappal előtte foglalok szállást a környéken akár felárral is, ha ott már nem lesz ahova mentek
Jól felment 4 hónap alatt.
Holnap hozzák az uj légszürömet.
suzuki kapjabe ,nem kell töle 7500-ért
honda(civic 1800cmm) megy bele 1650-ért+1kis sziloplaszt
Sanyi
jól gondolom hogy elvileg mérhetö szinkronteszterrel a gyári és a sufnihonda légszürö áteresztöképesség közti különbség?
Pünkösd hétfő a visszaút...................szombat-vasárnap-hétfő.
2011. június 11-12- 13.Szerintem.
hány napra is mentek és mi a pontos dátum? izgatja az én fantáziámat is a dolog, de akkortájt mennénk Párizsba is valami nászút félére de még arra sincs pontos dátum.
Nem, ezt most eszemben sincs kiírni mert már vakra is írtak páran ha bárhová megyünk jönnének......most elég lesz az az 5-7 motor, tulajdonképp már meg is van a létszám....
Mintha aszondták volna hogy nem lesz olasz csak burgonya................és ja ők a vidám fiúk.
De nem várok 2 órát a napon rájuk bőrben.
Bejelentkeztek a robogósok, hogy ha bárhová megyünk szóljunk és jönnek.... ........ ....egyébként igen vidám csapat, csak ne lenne olasz is köztük....
Végülis van valami 60 eurom maradékban .........................forintom momentán nincs.
meglátjuk mit foglalok......van telószámom, ha oda megyünk € kell ha nem akkor magyar oldalon foglalok forintért...
Mindenképp ojro kell vagy mehet forintban?Esetleg kunám van vagy vatikáni valutám.
az enyém is....
Az enyém már tudja a franc de le van tesztelve rendesen..........Véd.
Sziasztok!
Valami esztétikus és jó bukógombát keresek a motoromra, elfogatható árban. Valaki tud ajánlani ilyet?
Üdv: Szabi
Még nem tudom, majd ha már meg lesz a szállás biztosan....
mennyit kell előre utalni? a héten remélem már tudom hogy szabit adnak -e.
Szia!
Sikerült tükröt találni?
Ha nem nekem van egy eladó.
Mindenképp kell telószám az egyeztetéshez mert előre fizetek így ha megvan a szállás kell a lé is, egyenlőre 20€/éj körül találtam, olcsóbb szerintem nem lesz....
Igen, érdekel!
engem igen a szabit intézem remélem kapok, ha van fejlemény szolok.
részlet nincs....egyben kell fizetni...
beszélek az asszonnyal. részletek valahol?
Érdekel még a pünkösdi túra?....mert nemsokára foglalok......eddig 4 motor 7 fő van fixre, már nem sok hely van.....