Elérkezett üzletünk hetedik születésnapja, melyet a jövő héttől, két héten át tartó akciósorozattal fogunk megünnepelni.
Az első héten:
Május 30-án, Hétfőn minden Abus és Citadel motorlezáró lánc, lakat 15% kedvezménnyel.
Május 31-én, Kedden minden Caberg bukósisak 15% kedvezménnyel.
Június 1-én, Szerdán minden AGV és Jet bukósisak 15% kedvezménnyel.
Június 2-án, Csütörtökön minden Roleff és Rev'it ruha 15% kedvezménnyel.
Június 3-án, Pénteken és,
Június 4-én, Szombaton minden LS2 ruházati termék és bukósisak 15% kedvezménnyel.
A második héten:
Június 6-tól pedig minden termék egységesen 7% kedvezménnyel kapható majd üzletünkben!
(kivéve az akciós és az outletes modellek)
Várunk szeretettel, hogy velünk együtt ünnepeld a hetedik születésnapunkat!
Oksa! Holnap előkeresem a zöldkártyát. Viszont, olajszűrőt tudnál intézni egyet? A gumis azt mondta, hogy a láncom is cserés lesz lassan, 2-3000km szerinte. Még ezt a túrát kibírja...
Van tompító csak gravír nincs.........ami megoldható, de a papire azt nem tom milyen a gyári e-legal yoshi papire......így kérdés hogy a labancok tudják e.
"Sziasztok Motorosok!
Elérkezett üzletünk hetedik születésnapja, melyet a jövő héttől, két héten át tartó akciósorozattal fogunk megünnepelni.
Az első héten:
Május 30-án, Hétfőn minden Abus és Citadel motorlezáró lánc, lakat 15% kedvezménnyel.
Május 31-én, Kedden minden Caberg bukósisak 15% kedvezménnyel.
Június 1-én, Szerdán minden AGV és Jet bukósisak 15% kedvezménnyel.
Június 2-án, Csütörtökön minden Roleff és Rev'it ruha 15% kedvezménnyel.
Június 3-án, Pénteken és,
Június 4-én, Szombaton minden LS2 ruházati termék és bukósisak 15% kedvezménnyel.
A második héten:
Június 6-tól pedig minden termék egységesen 7% kedvezménnyel kapható majd üzletünkben!
(kivéve az akciós és az outletes modellek)
Várunk szeretettel, hogy velünk együtt ünnepeld a hetedik születésnapunkat!
Üdvözlette l:
Moto.hu
"
amúgy szép ruha
szerintem sem cocializusban élünk, mindenki annyiért árul valamit, amennyiért akarja!Amíg szar van, veréb is van...
Mondjuk a gugli világában manapság nem nehéz infót összekaparni hol a legolcsóbb valami
csak a kép miatt mondtam hogy fekete
link
Ez elég böszme egy embör..................nem zsé.
Kép
Vissza a gyárit?