Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen tárcsát vettél rá?
Ma valaki valamerre?
Igen, mindkettő cserés lett!
MAMI-s lettem, hivatalos motorkerékpár szerelő leszek...
gratulálok, mit tanulsz?
Ok. Ünnepelek itt magamban, az első évet sikeresen elvégeztem
..........ok!....híjjá ha ráérsz.....
Besöröztem.... Na, kéne egy kis + benzin
szórakozol?
Mindkettőt cserélted és újra?....mert valószínűleg mégis a fék, de így látatlanban a fene tudja....
Bocsi Sanyi, hogy ide írok, csak kérdezni szeretnék valamit!
Mitől rázhat még a kormány fékezéskor, ha a féktárcsa most lett kicserélve? Eddig nem csinálta az újjal, de ma hazafele jövet 110-120-nál éreztem hogy beremeg fékezéskor! Van ötleted?
Hülye vagyok..... 1.1 a lambda 0.9 re kéne levinni....
Akkor ezen mit akarsz állítani?
Nyugodtan tolakodj.Ha lesz píz szerintem augusztus 20 körülre is kéne tervezni valamit..................meg valami zakopanei sítúráról is volt szó.
köszi Zoli, én jövőhéten megyek egy tanulmányútra franciaország, németország, belgium érintésésvel. utána még 2 hét vizsgaidőszak. Ezek utánra terveztem. Persze nem akarok betolakodni, csak érdeklődtem
Nem nagyon volt mostanában időm írni ide, de olvasni szoktam
Holnap nem jó...

0.9 körül van a lambda

Viszont nagyon szép nyomatékot rajzolt a gép, 4000-10000 közt. 110 le és 62 nM lett keréken....
ja, hogy így?.....hétvégente itthon bütykölgetek, holnap is.....
Voltam fékpadon, kéne írni a computert, mert piszok szegény a keverék... alig fogyaszt
Ezt hogy érted?.....
Szia Sanyibá!

Mostanában lessz nálad valami szerelgetős nap?
ja, valahogy így...
Részletek,pestről indulunk útbaejtjük a lavamünd nevű 3 dimenziós euroring/kakucs formátumú műintézményt majd bledben megszállunk...................(majd cím kéne mert ha leszakadok nem kéne 1,5 órát ücsörögni) .Ezekután megyünk .....................valahova.................majd kiderül.Után harmadik nap meg usgyi haza.
Meghívásost nem nyíltat épp ezért.... .....csak azért kéne, hogy az összefoglalás meg legyen és ne sikkadjon el semmi... ....
Mi remélem fogunk......
épp tegnap beszélgettük h milyen jó lenne arra elgurulni, részleteket please