Múltkor már én is beírtam, annyian akartak hirtelen megszabadulni a gépeiktől hogy kicsit megijedtem.
Kicsit azért magyarázkodom: jó állapotú a gép, sajnálnám sarlatán kezébe adni (még ha nem is karcmentes).
Szeretett vasamtól megválnék, akit érdekel jelezze a fórumon.
Pályát szinte sosem látott (kerítésen kívülről)
Egyébként motorikusan kifogástalan állapotú.
Külső?!?!?....Leszerelték a gumit és belülről rakták bele.Volt egy hosszú szára,annál fogva húzták ki,és le lett nyisszantva a hosszából a futófelület szintjéig......akkor az belső gomba,nem?!?
Eddigi tapasztalatok (a 13332 km megtétele után- - -óra szerinti adat):
2009.11.12. óta van fenn.Kb. 1500 km-nél benyaltam egy szöget a hátsóba,ami belülről lett megjavítva.Annyit mondtak,hogy ezután ne repesszek tartósan 130 km/h fölött!Azóta sincs gond vele,nem ereszt.....
A gumi közepe kemény,de ha nem lenne az,nem kopna ilyen lassan!Van még a kopásjelzőig bőven!Fehér aszfalton kettesben,de előfordul,hogy hármasban is meg lehet pörgetni a hátsó kereket(mondjuk én a pehelysúlyúak közé tartozom.... )!
A széle nekem még nem csúszott meg,csak ha sóder volt a kanyarban meg tavaly a lepencein,amikor olaj volt abban a hosszú jobbosban!
Nekem ez a gumi megfelel.A legközelebbi a PR3-as lesz.Nemrég szemügyre vettem a gumisnál.......szerintem a hátsó szárazon ugyanúgy fog viselkedni,vizes úton jobb lesz,az első meg jobb lehet szárazon és vízen is.Annak a mintáján több módosítás van,mint a hátsóén,ráadásul a szélső komponens szélességét megnövelték 20-ról 25%-ra!
....de majd kiderül........
Azért van akinek sikerült többet is elfutni vele... .....nekem 17000-et volt fent az előző SV1000-en mielőtt el lett adva és még volt rajta......a PR3-ra leszek igazán kíváncsi hátha már nem csúszik annyira a közepe....
Kicsit azért magyarázkodom: jó állapotú a gép, sajnálnám sarlatán kezébe adni (még ha nem is karcmentes).
Akkor nemköll.
Szeretett vasamtól megválnék, akit érdekel jelezze a fórumon.
Pályát szinte sosem látott (kerítésen kívülről)
Egyébként motorikusan kifogástalan állapotú.
Eddigi tapasztalatok (a 13332 km megtétele után- - -óra szerinti adat):
2009.11.12. óta van fenn.Kb. 1500 km-nél benyaltam egy szöget a hátsóba,ami belülről lett megjavítva.Annyit mondtak,hogy ezután ne repesszek tartósan 130 km/h fölött!Azóta sincs gond vele,nem ereszt.....
A gumi közepe kemény,de ha nem lenne az,nem kopna ilyen lassan!Van még a kopásjelzőig bőven!Fehér aszfalton kettesben,de előfordul,hogy hármasban is meg lehet pörgetni a hátsó kereket(mondjuk én a pehelysúlyúak közé tartozom....
A széle nekem még nem csúszott meg,csak ha sóder volt a kanyarban meg tavaly a lepencein,amikor olaj volt abban a hosszú jobbosban!
Nekem ez a gumi megfelel.A legközelebbi a PR3-as lesz.Nemrég szemügyre vettem a gumisnál.......szerintem a hátsó szárazon ugyanúgy fog viselkedni,vizes úton jobb lesz,az első meg jobb lehet szárazon és vízen is.Annak a mintáján több módosítás van,mint a hátsóén,ráadásul a szélső komponens szélességét megnövelték 20-ról 25%-ra!
....de majd kiderül........
Ez bosszantó.Be sem tudta fefjezni a tartós tesztet a PR2-ről.
Kénytelenek leszünk Ürgére hagyatkozni
Nemvagyok gumis.................bútort adok el madaraknak.
Bár azt se mindíg.