Sziasztok!
Egy haveromnak kéne kapcsolási rajz 2004-es SV 650-hez.
Esetleg nincs valakinek? Főleg a műszerfalba csatlakozó vezeték környéke kellene.
Előre is köszönöm.
jjjaaaa tényleg
Na akkor tényleg nem volt szép
De most enyém is így néz ki, egyszer tudtam vele motorozni, azt is akkor, mikor nagyon jól esett
Azóta meg még nem takarítottam meg, úgy voltam vele, ha eddig szeretgettem, és mégis mindig kijött valami hiba, akkor ha én is pöcs leszek vele, hátha észhez tér
Nekem is tönkrement a gyári fesz szabályzó. Én a Kelle .hu-nál vettem bele, 1 év garancia van rá, 13500Ft volt, és sokkal nagyobb hűtője van, azóta semmi bajom vele. 3fázisú feszültség szabályozóként kell kérni.
A gyári csatlakozóját rá kell rakni.
Én is gyárit raktam bele miután elromlott a régi igaz bontottat, ment is a gépezet vele csak kicsit többet töltött pár voltal mint kellett volna ezért lett lecserélve utángyártottra. Ha te is bontottat vettél rámérnék a helyedben, mert az hogy működik nem jelenti azt, hogy jó is.
Ez a srác meg tudja csinálni elvileg, akihez viszik majd, csak az a baj vele, h nagyon nehéz elcsípni, már majdnem egy hete leadtam, és még egyszer nem volt benn, h megnézze, vagy mondjon már rá legalább valamit. Elvileg van valami cucca, ami feloldja belőle azt a műgyantát.
És olyan utángyártottat, amit mondasz, hogy jó, honnan lehet szerezni? Csak mert van ebből is gondolom többféle, ha veszek, már jót akarok.
Szép volt akkor is, csak alá kellett volna nézni a kosznak. (Csak 3cm vastag volt)
Egy haveromnak kéne kapcsolási rajz 2004-es SV 650-hez.
Esetleg nincs valakinek? Főleg a műszerfalba csatlakozó vezeték környéke kellene.
Előre is köszönöm.
Na akkor tényleg nem volt szép
De most enyém is így néz ki, egyszer tudtam vele motorozni, azt is akkor, mikor nagyon jól esett
Azóta meg még nem takarítottam meg, úgy voltam vele, ha eddig szeretgettem, és mégis mindig kijött valami hiba, akkor ha én is pöcs leszek vele, hátha észhez tér
Nekem is tönkrement a gyári fesz szabályzó. Én a Kelle .hu-nál vettem bele, 1 év garancia van rá, 13500Ft volt, és sokkal nagyobb hűtője van, azóta semmi bajom vele. 3fázisú feszültség szabályozóként kell kérni.
A gyári csatlakozóját rá kell rakni.
A tükör ugye nem gyárilag piros ezeken?
És olyan utángyártottat, amit mondasz, hogy jó, honnan lehet szerezni? Csak mert van ebből is gondolom többféle, ha veszek, már jót akarok.