Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az időkép csak szombatra mond esőt............................mára is de nem esett még.
Nekem mindig jól esik egy kis motorozás
Mi az, hogy nem volt szép?!?!
Szép volt akkor is, csak alá kellett volna nézni a kosznak. (Csak 3cm vastag volt)
jó idő meg van rendelve? eddig ahol néztem mindenhol eső eső hátán.
Akkor szabad a vásár.... ...tehát 1 főnek lehet még jönni: Bled-i túra
hat akit hívtam volna sikeresen eltörte a kezét, sajnos
Sziasztok!
Egy haveromnak kéne kapcsolási rajz 2004-es SV 650-hez.
Esetleg nincs valakinek? Főleg a műszerfalba csatlakozó vezeték környéke kellene.
Előre is köszönöm.
jjjaaaa tényleg
Na akkor tényleg nem volt szép
De most enyém is így néz ki, egyszer tudtam vele motorozni, azt is akkor, mikor nagyon jól esett
Azóta meg még nem takarítottam meg, úgy voltam vele, ha eddig szeretgettem, és mégis mindig kijött valami hiba, akkor ha én is pöcs leszek vele, hátha észhez tér
Rá lett mérve és teljesen jó.
Az enyémet láttad tavaly Mezőberényben a stunt napon. Le is fotóztad. Bááár akkor még 4 és fél kiló kosz volt rajta.
Sziasztok!

Nekem is tönkrement a gyári fesz szabályzó. Én a Kelle .hu-nál vettem bele, 1 év garancia van rá, 13500Ft volt, és sokkal nagyobb hűtője van, azóta semmi bajom vele. 3fázisú feszültség szabályozóként kell kérni.
A gyári csatlakozóját rá kell rakni.
Fekete a gyári ;)
14 helyett 17-19
uh. milyen szép állapotú az SV-d.
A tükör ugye nem gyárilag piros ezeken?
ójee. látom bőven másnak is megvolt a gond a feszszabbal
Kicsit?
Ha Sanyi nem találja meg, akkor ha haza érek megnézem nekem is fel van írva valahova. Sztem se érdekes gyárival bajlódni.
Én is gyárit raktam bele miután elromlott a régi igaz bontottat, ment is a gépezet vele csak kicsit többet töltött pár voltal mint kellett volna ezért lett lecserélve utángyártottra. Ha te is bontottat vettél rámérnék a helyedben, mert az hogy működik nem jelenti azt, hogy jó is.
Köszönöm szépen! :)
Majd előkotrom a számát azt hiszem postáz is.....amúgy Bp.-i villamosmérnök a gyártó...
Nem a beszerelésről van szó, az megy, hanem hogy hol nézzek olyat. Nem szerelni, szerezni :D
Csak kétféle van és abból az egyik kell Neked.....az 5 lábas.......kb 10 perc beszerelni, Kopasz gépébe raktam bele pár hete.....
tegnap kerestem, de nem találtam meg.....franc tudja hova kevertem el....
Ez a srác meg tudja csinálni elvileg, akihez viszik majd, csak az a baj vele, h nagyon nehéz elcsípni, már majdnem egy hete leadtam, és még egyszer nem volt benn, h megnézze, vagy mondjon már rá legalább valamit. Elvileg van valami cucca, ami feloldja belőle azt a műgyantát.

És olyan utángyártottat, amit mondasz, hogy jó, honnan lehet szerezni? Csak mert van ebből is gondolom többféle, ha veszek, már jót akarok.