Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az 5.1 magasabb hőt bír, így jóval később forr fel, így a fékhatás jobb lesz
Mivel régebben én is 5-öst küldtem bele mert a fene tudta mi a különbség így mostanában homályosítottak fel hogy DOT 4,és 5,1-es keverhető DOT 5-ös szilikonalapú........ez nem keverhető a másik kettővel.Ergo teljesen ki kel üríteni a rendszert ha cserélni akarsz.
Hááát a nyomáspróba nálam parasztosan ment.Összeraktam és mentem vele.Ha folyik akkor szar.................ha nem akkor nem.
Talán buta a kérdésem..:5.1-es fékolajtól lesz baja?:) A gyári fékcsövön is 4-es van írva, ezért kérdem.
Apropó. Nem lett azóta bármi fölösleges, nem tudom meddig akarom tartogatni ezt a T osztót meg a fékcsöveket:) Mondanám hogy csináld meg nekem, mert sokkal szarabb lett a fékem, csak - nem a te tudásodat megkérdőjelezve, de mégiscsak fék, ugye - jó lenne egy nyomáspróba összerakás után.
reggel jövünk mi is gurulni, ha már fékfolyadék csere akkor én megnéznék egy 5-öst
Valami márkásabb 10w40-es szintetikus olajból 2,7 liter,motul 5100,valvoline,repsol stb HF, 138-as olajszűrő,Dot 4-es fékfolyadék tetszőleges márka amit kapsz autósboltban félliter,15-ös villaolaj ami megfelel,motul,repsol,valvoline,shell stb.Gyakorlatilag a legközelebbi felszerelt motorosboltban megkapod az egész pakkot,én még egy légszűrőt és egy láncsprét meg két gyertyát dobnék hozzá.
Sziasztok!

Egy 2000-es évjáratú suzuki sv 650 s-el gyarapodtam!Szeretnék benne motorolajat, fékolajat, olajszűrőt, teló olajat cserélni. Tudnátok segíteni, hogy ennek a típusnak melyik lenne a legideálisabb?
Várom válaszotokat, köszönöm előre is!
Most néztem meg hogy fecskendező van benne!
Szia!

Faterom viragoja is ezt csinálja! Karburátoros!
Nem tudom ez az sv is még karbis, vagy fecskendező van benne?

Most karburátort tisztított, és jobb lett, de akit eddig megkérdeztünk az azt monda hogy órás karbiszinkron! Persze a zavarszűrőt kiszedtük a pipából hogy jobb legyen a gyújtás!
Kiváncsi vagyok mi lesz a tiédnek a gondja!

Tomi
Háát a gond hogy konkrét rámérés nélkül senki sem fog a gép előtt ülve tippelve eltalálni.
Sokminden lehet.
Sziasztok! SOS kellene egy kis segítség! 2006-os SV1000S tulaj vagyok! 2db titán Bódis dob van rajta, meg benne van még a lambdaszonda. 110-nél, 150-nél, vagy bármely más sebességnél, ha csak tartom a fordulatot és egy gázállással haladok, a motor szaggat folyamatosan. A motornak hibátlan alapjárata van. Nem durrog, hibátlanul gyorsul. De a folyamatos haladást nem kultiválja.
Elvileg minden vákumcsövet átnéztem, folyamatosan szervizelt, légszűrő is tiszta, a benzin is jó. Ezt hónapok óta csinálja és nem találom a hibát. Ha tudnátok valami ötletet vagy tapasztalatot, kérlek segítsetek. Ráadásul holnap mennék vagy 400km-t,de ez igy nem olyan jó. Városban nem zavart mert itt nem megyek egy tempoban. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Jano
Le is forrasztottad?
Na a vége a bowden cuccnak az lett hogy vettem bowdent meg két diót a végére méretre vágtam és beraktam. Csont száraz volt a cső.. Beolajoztam hát én nem gondoltam volna hogy a kuplung ilyen puha is lehet :D Ezelőtt kb hidraulikával kellett behúzni :D
Ja és KB 20 perc alatt tudok 14e Km-t csinálni belőleCsak egy csavarhúzó és egy villa kell hozzá.
A kormány az érdekes karcai sem bizalomgerjesztőek és a két kapcsoló vezetékei is szarul vannak elvezetve.
Az enyémben is még csak 25e van, 2004-es. Kimaradt két szezon külföld miatt.
A motorról: nem gyári tükrök és kormány, ami még így sem jelenti biztosan hogy borult volna, de azért jól nézd meg.
No beírtam magam a .......................hova is megyünk?.............bükk vagy mátra vagy a kettő közé?
*4db
A tank biztosan volt fújva,az "s" betű hiányzik.Meg a kipufogó is horpadt.
Gyanús a km is de végül is lehet valós is,ismerek olyat aki évente csak egyszer ül motorra...
!db fényképből nehéz megállapítani a valós állapotot.
Mondjuk ennyiért egy hátsót bevállalnék.
Igaz én nem várom meg míg elkopik és cserélem....................az egészet.
Ezeknek a tárcsáknak azért lehet egy kis baja: link
repedhet..