Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javítás.Már kész.Nem volt gyakorlott a gumisember a centírben.
Remélem tart.Aszondta annyira kicsi a szeg hogy tapszt rakott rá.
Ha nem jó az nekem akkor mondtam visszamegyek kísérteni.
Két oldalt fekete műanyagnál két imbusz kiteker,műanyag leszed, majd ülés két oldalán szintén két imbusz és kész.
Sziasztok! Az sv 1000 S-nek hogyan kell kinyitni a vezető-nek az ülését? mert jobb oldalt a kulcssal a hátsót tudtuk csak leszedni.
Dobd el gyorsan!

Milyen idős a gumi?
Vagyis menyire használt?
és tényleg a legjobb......igen állat cucc lett és ki is másolta a tiédről?...valami hejhóendre a bekker?......majd megkeressük...
pl vasárnap is......
javítás, vagy csere?
Most nézzem................fogtam egy szöget.
Az nem volt kérdéses.............csak jöhetne kicsit több megmozdulásra és nem táviratként.
hoppáá...a divatmotorosról kiderül még a végén, h ember
Én nem tudok.............de ez a jó a fémben...........elrontom levágom oszt ujrahegesztem.
Fő az önbizalom! Én tuti nem állnék neki, előbb lenne belőle madárkalitka, mint doboztartó konzol...
én tudok valakit ;-)
Tudsz hegeszteni?
igen!

a home made a legjobb!

ha annyi szabadidőm lenne ami nincs, én is összedobtam volna, mert minden más adott a rendszerhez.Ja és masszívabb is lett volna...

tervezés, legyártás nem nagy cucc...
Igazándiból nem akarom magam fényezni..................mmmmmm................de fényezem.............háááát a piacon az enyém a legjobb.
Talán a Hepco&becker még a nyomomba ér de nem teljesen.
Hát igen, nekem is tört már le, és nem én voltam a hibás. Ettől függetlenül piacon sajnos még mindig ez a legjobb...
hááát, majd a lelki nyugalmam miatt gumipókozok.

MEgjegyzem, a givi bár csúcsmárka, amíg olaszok csinálják, vagy kínaiak csinálják olasz felügyelettel, addig bizony ez sem lesz tökéletes sose.

Volt az összeillesztéseknél egy kis költői túlzás, de a nagykalapács (zoli32 adta az ötletet ) mindent megjavít, ja meg a gömbreszelő

fotót dobok fel este...

így fehér testtel full fekete dobozokkal elég állat
Fotót! :) Az ügy megoldódott?
micsoda piszok jó idő van

meggyógyult a stroboszkóposan villogó indexem, végre :)

meg felkerült a doboztartó konzol, így megint elég csirkeólas kinézete lett a gépsárkánynak
bizony meg a medal of honor -ban is partra száll tam vagy 2szer
én is ott élem ki magam....lövöldözöm a is köcsögöket....
ha "kis" sv volt... :)
Az Bigm hobbija!