Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oks, megnézem, hátha rendbeteszi... köszi!
Háát arra még akár lehet is esély... egy klub petrol - vagy hogy hívják mostanság - kúton...
Hol tankoltál?Lehet esetleg valami higított benya is az ok
Emeld meg.Első körben.Nekem is így kezdte.
Nekem első körben a gyertyák jutottak eszembe... Annó a mazdám is ilyen tüneteket produkált, amit a gyertyacsere rakott rendbe. Mert az alapjárat miért megy el csak így? Amikor elindultam du.-n esztergomból, még nem volt semmi baja, amikor meg itt pesten megálltam a pirosnál, már alig sikerült elindulni...
Bár nincs bajom vele...................mg mindíg többet tud mint én.
Na az jó.......................remélem nekem nem kell már cserélni.
passzol az csak kicsinyég igazgatni kell....amúgy ez csak az új sv-re vonatkozik, a régire teljesen méretes.....
Januárban még vettem jó áron.
Mintha az enyémbe nem passzolna.
teljesen jó....és már sokkal drágább a gyári mint a hilfo....tavaly még volt jó áron gyári, idén már nem annyira...
Légszűrőből a gyárit.Nem sokkal drágább mint bármi és pontos............bár a hilflo a régihez nem tom mennyire jó.Gyertya meg ngk cr8e.
Milyen műszerfal?
Hat ez az hogy nem gyári.
Üdv!

Mégegy kérdés...írtad a levegőszűrőt meg a gyertyát...Azokból milyet ajánlasz a sv650s-hez (2000-es)?
Köszi a választ előre is, üdv!

Misi
1400-1500 környékén kell lennie
Emelj az alapjáraton.
Uraim,

Betegeskedik a paripám (SV650S).

Olyat produkál, h amikor alacsony fordulatról pörgetném fel - tipilusan pl elindulásnál -, akkor fogja magát, és lefullad. Látott már valaki ilyet? Ha igen, legyen olyan haver, és írja meg lécci, h mi a para ilyenkor?

Köszi,
Joe
aki ügyes kiszúrja a motoromat:
ehun keresd e
nem olyan nagyok azok
sorsodat nem kerülheted el
Lesznek még hívások legalábbis remélem
Ezekkel a karokkal?
ja ez volt a szándékod,azért ,hogy ne hívogassalak folyton az ügyes-bajos dógaimmal mi?
nem vagyok én olyan kemííny,hogy félni kelljen tőlem
francba....már ez sem sikerül....