Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért azt megnézném....
Majd nyit.
Zárt.
meséljetek már
arló milyen?
A helyzet rosszabbodik.Valszeg kuka a gumim.Hazavittem és ereszt a lukon.Go másik gumis,de az megcsinálta,azt mondta az előző jó munkát végzett,nem gányolta és ereszt.Ő is megcsinálta és ereszt.Valószínű a két réteg elvált és onnan kapja a levegőt.Beszoptam.
A másik gumis rendes volt egy petákot sem kért.
Úgyhogy ha valkinek van nagyon olcsó és nagyon jó gumija szóljon.
Ha jól sejtem erre voltunk, igazi kis életre nevelő szerpentin
ceredi?
Alapvetően Korzika ugyanott van.
2-3 óra nemsok...................találj egy fél napot oszt meglátjuk.
A többit meg eszedbejuttatják az életrevaló szerpentinek............pl ez a ceredi egy dög.
hát igeenn....az a baj, h mindig csak 2-3 órám van max...Az meg nektek semmiség, nekem meg egy ajándék

amúgy se mernék mostanában mutatkozni, sokat felejtettem...Ehhez hozzájön, h az m5 még csak most kezd tapadni, s dobogókőre úgy mentem fel mint egy nyugdíjas...Hol van már Korzika?!
Na most tudsz vagy nem?

Egyébként én nem állítottam ,hogy divat motoros vagy.Az megint más ,hogy magadra vetted.Akinek nem inge....
Nekem is volt most egy defektem, és szintén csak tapaszt tett bele a gumis! A drót ami benne volt nem szúrta át teljesen a gumit, belül nem is látszott! Gondolhatjátok mennyire voltam ideges, 200km volt a gumiban!
Ja úgy kezdődött hogy a gumis nem is akarta ragasztani, mert az Ő spec anyagára nem eresztett, aztán a jó öreg nyál ami minden embernél kéznél van, az megmutatta!

Olyan lehet hogy a gumi belsejébe marad levegő? Ez elég kétértelmű
Arra értem hogy a futófelület és a belső rész között, az acélöveknél!?

Tomi
Nemmondtam hogy kimegyek csak azt hogy szeretem.
Akkor gyere ki :)
Azértsem.Szeretem a kihívást.
kukacot azért vigyél....
Holnap kiderül.Eltekerek salgótarjánba vele.
hát akár jó is lehet, amúgy gombából motorhoz amennyire tudom max 3-ast használnak(én legalábbis) és az egy túragumit nem visel meg annyira.......
Nem gomba és nem sütés.............valami szögtapasz.
Aszondta annyira kicsi a luk hogy nem akarja a szálakat szétfúrni.
Annyi súlyom van mint az állat.....vagy 8kg........sosem fogom elhasználni pedig nem volt olcsó...
Ha gomba akkor igen vagy sütögették?.....ilyenekre a gomba az általános amivel a D207-edet is megcsináltam......
Persze.Talán másfél 2 gramm kellett volna a bódottsághoz.
Jónekem a tapasz?
Hátsó?......ott nem is annyira fontos a centrír.......,de ha gondolod megpergethetjük....
Fogtál egy szeget, azt dobd el gyorsan!
Úgy értettem.
Félidős PR2 dehogy dobom.