A helyzet rosszabbodik.Valszeg kuka a gumim.Hazavittem és ereszt a lukon.Go másik gumis,de az megcsinálta,azt mondta az előző jó munkát végzett,nem gányolta és ereszt.Ő is megcsinálta és ereszt.Valószínű a két réteg elvált és onnan kapja a levegőt.Beszoptam.
A másik gumis rendes volt egy petákot sem kért.
Úgyhogy ha valkinek van nagyon olcsó és nagyon jó gumija szóljon.
Alapvetően Korzika ugyanott van.
2-3 óra nemsok...................találj egy fél napot oszt meglátjuk.
A többit meg eszedbejuttatják az életrevaló szerpentinek............pl ez a ceredi egy dög.
hát igeenn....az a baj, h mindig csak 2-3 órám van max...Az meg nektek semmiség, nekem meg egy ajándék
amúgy se mernék mostanában mutatkozni, sokat felejtettem...Ehhez hozzájön, h az m5 még csak most kezd tapadni, s dobogókőre úgy mentem fel mint egy nyugdíjas...Hol van már Korzika?!
Nekem is volt most egy defektem, és szintén csak tapaszt tett bele a gumis! A drót ami benne volt nem szúrta át teljesen a gumit, belül nem is látszott! Gondolhatjátok mennyire voltam ideges, 200km volt a gumiban!
Ja úgy kezdődött hogy a gumis nem is akarta ragasztani, mert az Ő spec anyagára nem eresztett, aztán a jó öreg nyál ami minden embernél kéznél van, az megmutatta!
Olyan lehet hogy a gumi belsejébe marad levegő? Ez elég kétértelmű
Arra értem hogy a futófelület és a belső rész között, az acélöveknél!?
arló milyen?
A másik gumis rendes volt egy petákot sem kért.
Úgyhogy ha valkinek van nagyon olcsó és nagyon jó gumija szóljon.
2-3 óra nemsok...................találj egy fél napot oszt meglátjuk.
A többit meg eszedbejuttatják az életrevaló szerpentinek............pl ez a ceredi egy dög.
amúgy se mernék mostanában mutatkozni, sokat felejtettem...Ehhez hozzájön, h az m5 még csak most kezd tapadni, s dobogókőre úgy mentem fel mint egy nyugdíjas...Hol van már Korzika?!
Egyébként én nem állítottam ,hogy divat motoros vagy.Az megint más ,hogy magadra vetted.Akinek nem inge....
Ja úgy kezdődött hogy a gumis nem is akarta ragasztani, mert az Ő spec anyagára nem eresztett, aztán a jó öreg nyál ami minden embernél kéznél van, az megmutatta!
Olyan lehet hogy a gumi belsejébe marad levegő? Ez elég kétértelmű
Arra értem hogy a futófelület és a belső rész között, az acélöveknél!?
Tomi
Aszondta annyira kicsi a luk hogy nem akarja a szálakat szétfúrni.
Jónekem a tapasz?
Úgy értettem.