Most beszéltem bátyámékkal és jövő héten péntek-szombat-vasárnap kiugranak Bled-be pihenni Azt hittem elájulok mikor mondják... szóval szállásom is lenne ha tudnék menni. Hát nem mondhatom magam szerencsésnek az biztos
haggyadmá... múlthetet nem tudta megmondani. előtte levőt se.
óriás narancssárga francos riasztásuk helyett meg lehetett dögölni a hőségtől. 1x volt 5p eső -- ééés?! Ha rájuk alapozol motorostúrát, sose indulhatsz el :-) A radarkép se jó semmire, mert nem a jövőt mutatja, hanem a múltat... és ha elkanyarodik az a felhő? vagy ha elenyészik a perzselő forróságban úgy ahogy van?
ezer évvel ezelőtt se tudták megmondani hogy milyen idő lesz másnap, és ma sem tudják. ez van. :-)
ja és azt figyelted, hogy folyamatosan módosítják a saját előrejelzésüket? :-) Mondjuk és is ezt tenném, kicsit ciki úgy hagyni mínusz öt fokon és hóesésen, amikor 20 fok lett helyette verőfénnyel...
Betelt a hely....elég hamar elkelt... ...azért örülök ennek... ....ha Szotyiékkal eggyütt megyünk vagy találkozunk ami valószínű mert Ők is ugyanoda jönnek csak leszünk egy páran...
tud valaki sv 650-hez (2005) integrált (indexes) hátsó lámpát?
Hátsó sárvédőt? Rendszámtábla tartót?
Válaszotokat előre is köszi.
http://www.yr.no/sted/Ungarn/F...
óriás narancssárga francos riasztásuk helyett meg lehetett dögölni a hőségtől. 1x volt 5p eső -- ééés?! Ha rájuk alapozol motorostúrát, sose indulhatsz el :-) A radarkép se jó semmire, mert nem a jövőt mutatja, hanem a múltat... és ha elkanyarodik az a felhő? vagy ha elenyészik a perzselő forróságban úgy ahogy van?
ezer évvel ezelőtt se tudták megmondani hogy milyen idő lesz másnap, és ma sem tudják. ez van. :-)
ja és azt figyelted, hogy folyamatosan módosítják a saját előrejelzésüket? :-) Mondjuk és is ezt tenném, kicsit ciki úgy hagyni mínusz öt fokon és hóesésen, amikor 20 fok lett helyette verőfénnyel...
Tudom sajnos! Így volt a gyújtás elektronikával is...
Köszi, de ez az S-es verzióhoz való. Épp ma küldtem vissza egyet a futárral.
igaz 2001-es de lehet jó a tiédhez is.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Attól függetlenül jól megnéztem