rendőrségen le kell jelenteni és "körözni" kezdik x ideig majd igényelhetsz egy újat ha nem lett meg. De kétlem, hogy nincs erre valami megoldás, hogy addig is tudj menni a géppel. A biztos ha bemész egy ocsmányirodába és megkérded.
Légyszi segítsetek!
Valaki agyoniskolázott halálraitélt letörte a rendszámtáblatartómat és ellopta a rendszámot...Mi a teendő ilyenkor? Hogy tudok új rendszámot csináltatni?milyen okmányok kellenek?Légyszi aki tud valami okosat ,az irjon,köszönöm előre is
Valaki emlegetett?
Valóban, most kva sok dolgom van, a fórumba is csak véletlen olvastam bele...
Majd EGYSZER... Tehát majd egyszer tényleg elmegyek valahova veletek, de most a csillagok együttállása ezt nem akarja....
Meg amúgy is szégyellem, hogy lassú és béna vagyok
Tőlünk a család kocsival du 4 körül ha nem jöhetnek el hamarabb a melóhelyről, de Balázsék motorral úgy tudom 3 körül.....én akkor amikor végzek, remélem 4 körül fogok....Laci délelőtt megy motorral, Gss és Laller nem tudom.....és még lesz aki kocsival jön......
Őszintén megvallva nem tudom, mert Én így vettem a motort. Eddig 6000 km-t mentem vele (volt benne közút pálya minden) és szerintem az előző tulaj is ment vele pár 1000-et és még nem esett szét!
Nem hinném, hogy problémát okozhat a dolog! Én csak esztétika miatt cserélem N-esre a felső villahidat, mert ugye az enyém N-es motor!
Valaki agyoniskolázott halálraitélt letörte a rendszámtáblatartómat és ellopta a rendszámot...Mi a teendő ilyenkor? Hogy tudok új rendszámot csináltatni?milyen okmányok kellenek?Légyszi aki tud valami okosat ,az irjon,köszönöm előre is
Valóban, most kva sok dolgom van, a fórumba is csak véletlen olvastam bele...
Majd EGYSZER...
Meg amúgy is szégyellem, hogy lassú és béna vagyok
Lehet már ő is csak 1 program mint Jégember
Te a SV-ddel úgy vagy mint a brazil filmsorozatokban a szerelmes pár!
Egyik héten nyaljátok faljátok 1mást másik héten meg akarsz válni tőle
kb fél3 környékén indulok... és nagy valószínűséggel megyek 1 Mátrát de nem biztos...
Michelin Pilot Road
Metzeler Z8
Dunlop Sportmax d218
Árak: http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Nem hinném, hogy problémát okozhat a dolog! Én csak esztétika miatt cserélem N-esre a felső villahidat, mert ugye az enyém N-es motor!