Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb11E forint lesz az új rendszám és az új forgalmi
be kell jelenteni a rendőrségen.Aztán okmány irodába menni a forgalmival.
rendőrségen le kell jelenteni és "körözni" kezdik x ideig majd igényelhetsz egy újat ha nem lett meg. De kétlem, hogy nincs erre valami megoldás, hogy addig is tudj menni a géppel. A biztos ha bemész egy ocsmányirodába és megkérded.
Légyszi segítsetek!
Valaki agyoniskolázott halálraitélt letörte a rendszámtáblatartómat és ellopta a rendszámot...Mi a teendő ilyenkor? Hogy tudok új rendszámot csináltatni?milyen okmányok kellenek?Légyszi aki tud valami okosat ,az irjon,köszönöm előre is
Valaki emlegetett?
Valóban, most kva sok dolgom van, a fórumba is csak véletlen olvastam bele...
Majd EGYSZER... Tehát majd egyszer tényleg elmegyek valahova veletek, de most a csillagok együttállása ezt nem akarja....
Meg amúgy is szégyellem, hogy lassú és béna vagyok
Jaaa!
Lehet már ő is csak 1 program mint Jégember
Együtt Bud és a 25KW-os.................vagy plátói szeretem-nem szeretem a kapcsolat.
Látni?
Lehet látni vele?
Baz Bud!
Te a SV-ddel úgy vagy mint a brazil filmsorozatokban a szerelmes pár!
Egyik héten nyaljátok faljátok 1mást másik héten meg akarsz válni tőle
Én 1 felé végzek Solymáron...
kb fél3 környékén indulok... és nagy valószínűséggel megyek 1 Mátrát de nem biztos...
Nálam is van pár 180-as hátsógumi ha valakit érdekel!
Michelin Pilot Road
Metzeler Z8
Dunlop Sportmax d218

Árak: http://www.kepesmotor.hu/utcai...
most vettem 2 hátsót érdekelt volna. max csere
Elvileg lesz egy használt, de még jó Road Attack2 160-as......már ha tényleg hozza a kollégám... ...érdekelne valakit?
Ezt a garázsom oldalán fényképezted?....
javítási folyamat ábra:
Tőlünk a család kocsival du 4 körül ha nem jöhetnek el hamarabb a melóhelyről, de Balázsék motorral úgy tudom 3 körül.....én akkor amikor végzek, remélem 4 körül fogok....Laci délelőtt megy motorral, Gss és Laller nem tudom.....és még lesz aki kocsival jön......
Hétvégén Arló.....szombaton ha fel tudunk tápászkodni szlovákiába is átugrunk....
Megint Nyírbátorban vagyok..... .....de hétvégén arlón...
Mint minden eddig.
inkább pályázzunk 1et
Valaki 25 kW-ost?
Nem mondtam, hogy nem jó! Sőt, ha ennyi ideje működik akkor biztos bevált.
Esélyes, h kimarad!
Őszintén megvallva nem tudom, mert Én így vettem a motort. Eddig 6000 km-t mentem vele (volt benne közút pálya minden) és szerintem az előző tulaj is ment vele pár 1000-et és még nem esett szét!

Nem hinném, hogy problémát okozhat a dolog! Én csak esztétika miatt cserélem N-esre a felső villahidat, mert ugye az enyém N-es motor!