Ez egy ilyen világ... mi eladtunk egy Traficot amibe 560E km volt, rá 2 hétre eladó volt 112e km-el! Ne ez az átbaszás, főleg ha egy család veszi meg magának hogy kiszolgálja a kis életét
Teherauto egy mas kategoria.Nem egy digo ivecot,ducatot latok partnereknel sinylodni ugy hogy olajcseret sem latnak csak utantoltest 400e km-el a gyomrukban.Utana meg megy az eladas elotti oravisszatekeres majd szerencetlen uj tulaj csak nez mint a ponty a szatyorban hogy milyen hibak vannak itten 200e nel.
Fene tudja mi a legjobb... utáltam a franciákat mindig. Ahoz képest a cégnél ahol vagyok 19db Trafic és Vivaro van és meglepően szépen muzsikálnak. 600E km-ig nem kell nagyon nekik az olajon kívül semmi. Egy Hiace-al járok alkatrészekért meg kocsikat menteni na abba 965.145km van most! Kis Japók szerintem okos figurák és onnan kell kocsit venni ha minőséget akarunk... csak annak meg ára van (amit eladtunk Hiace abba 1.243.000km volt hibamentesen)
Pont egy nyögdíjas könyvelő álmai.Nincs bennük spiritusz.
Tény hogy nem a legjobb de azért nem a legrosszabb...............azokat a franciák gyártják.
Egyébkéntis ha mindenki jó kocsit venne miből tellne neked svájci túrára?
Nem lenne melód.
Hát nem tudom mi tetszik a Bravoba Neked... autoszerelő vagyok és kimondhatom, hogy nem tartoznak a jó kocsik közé szerintem, inkább F Asztma, Golf, Vento ebbe a kategoriába
azért én meglepődtem a doblóban a 1.7 JTD-n
Szerszámokkal púpig! 1 vakuumszivattyú meg pár köteg rézcső a tetején! És bakker 160-nál még ha odaléptem neki húzott!
Mondta a főnököm rohogve megy így 190-et!
Na azt a típusú JTD a szecskába berakni! fúúú
Nézd az elektronika ilyen idős autóknál esélyes hogy haldoklik!
Kábelcsere meg apróbb forrasztás még nem gáz! Megoldom.
Tény 1 fapad verdában valóban nincs sok kütyü. Opelt azért nézegetek sokat mert sok az ismerős aki opelos volt! vagy még az!
A Bravo meg egyszerűen tetszik! Gőzöm sincs mik jöhetnek elő de majd egyszer leseggelek a gép elé és elolvasom a teszteket!
A Pontó is bejön abból van szarásig! Majd elválik mi lesz. Puntóbol a 6 gangosat kipróbálnám De abból is inkább a 3 ajtósok tetszenek de szükség törvényt bont!.
Meglátjuk hogy alakul az élet!
De hogy a barvo után nézek az tuti teszt hibalista stb.
A Corsáknak már ismerem a gondjait és még is kéne!
Volt B corsám anno... 1.2-es volt és egy kicsit gyengének tartottam, ezért beleraktam egy 2.0 16V-es Vectra motorját 45 lóerőból 150 lett 1 nap alatt. Hát az az érzés amit az a kocsi nyújtott nekem... nem hiszem, hogy fog még lenni ilyen kaliberü kocsim. 910kg volt és 150 ló
A másik meg hitelre valahogy nem vágyom. Elgondolkodtam rajta. És kaptam olyan ajánlatot hogy más a seggét verné örömében!
Hitelbe épített Casco meg lopáskár stb... 1 használt B corsára.
és havi max 15e törlesztéssel három évre és a kamat max 100e környékére jött ki!
De azt se hoztam el!
A Swift is jó megoldás. De tényleg amilyen ára van a régi stiftnek azon már kapok mást is ugyan olyan idősen És akkor már érdemes válogatni!
De nincs kizárva a lehetőségek közül csak a sorrend nem vele kezdődik
Braot inkább nem sorolnám ide.Fiatfan vagyok jól is mennek de ha belenyúlsz egy agyonhajtottba a gatyád rámegy.Ha nem akkor is sok elektronyos cucc megy gajra így inkább hobbibarkács emberkéknek való.
Régebbi 1,1-es fire motoros ípunto már jobban megéri olyan mint GSS-nek.Annak is vanak nyűgjei de nincs benne annyi eletromos cucc és strapabíró.Ott ügyelni kell a hátsó futóműre meg a kasznira és jóaz.
Fastra volt fapados de legalább tágas corsa gömböc meg ultrafapados.annak azoknak is gondjai fastra rohad corsa nem annyira de elég sok női tulajos tehát jó esetben körbetörték.
Úgyhogy tanácstalan vagyok.Ilyen kondíciónál én nem ragadnék le egy tipusnál hanem a konkrét állapotot nézném.
Ha kifog bármiből az ember egy jól tartott darabot akkor jó lesz az együttélés ha nem akkor jön a szopóálarc.
Azért egy mérsékelt csatt komoly rombolást okoz a belső térben lévő élőerőben.
Ez a tény meg a wartburgot idéző ajtóhang és az erős túlzással gyenge beltér...................igazából széthulló megakasztott a stift élmény megismerésében.
De gyakorlatilag úgy van ahogy mondod.Dízeles újabb gyártású cuccot az aki tényleg spórolni akar nem vesz.Az keres egy ilyen gyöszt saját kezűleg buherálva fentarja kevés pénzen és megy vele.
Én is a kaszni miatt félek!
Sokan dicsérik de majd kiderül mi lesz!
olyan árban mint a régi stift kapok Corsat vagy az említett Bravo-t, Puntót Sőt még Fastrát is! Szóval nagy a választék
Ez csak presztizs kérdése! Van aki belátja, hogy nincs pénze, ezért egy Suzuki a tökéletes megoldás (szó szerint) és van aki belátja de inkább vesz hitelre egy menőbbet mert ő nem ül be egy ilyen olcsó kocsiba.
En sem birom,gyenge a kaszni,vekony lemezek,iszonyat gagyi belter,szar fek (lehet csak keresztfater ezrese miatt),de a pozitivumok miatt tenyleg ez van.
Rengeteg van forgalomban,ezert nincs ara,joforman visszavitt sorosuvegekert lehet venni,kicsi a fogyasztasa,es mivel sok van belole olcso es sok a bontott es utangyartott cucc hozza.Es bar az a nimbusza hogy elpusztithatatlan (szerintem mem mert mindent ki lehet nyirni) vagy csak nehez.
Kis penzer abol bebe ha tenyleg a penz szamit nem a hulye presztiz akko ez jon szoba.Kozepkategoriaban meg a gastra.
Most vett egy 2000-es évjáratú 1,3-ast a haver, nem megy rosszul, fullosabb verzió, egész kultúrált.
5 liter környékére jött ki az első fogyasztás!
Én sem akartam elhinni.......
Csak töréstesztet ne kelljen átélni vele.
A legjobb stift amit eddig vezettem Sanyiéké.
Ami a melóhelyemen van abban rendesen félek bár mondjuk ott közös lónak...
újra meg nincs pénz azok használtan is iszonyat drágák
mér akar mindenki swiftet tukmálni rám?
Az a legvégső eset! nem tudom nekem nem tetszik!
Tudom olcsó meg könnyű fent tartani de valahogy nem jön be
Majd ha minden kötél szakad akkor sorra kerülnek a stiftek is De abból is max a 3 ajtós mert az vagány
Az utóbbi években egyéb téren is jönnek felfelé erősen.
Tény hogy nem a legjobb de azért nem a legrosszabb...............azokat a franciák gyártják.
Egyébkéntis ha mindenki jó kocsit venne miből tellne neked svájci túrára?
Nem lenne melód.
Szerszámokkal púpig! 1 vakuumszivattyú meg pár köteg rézcső a tetején! És bakker 160-nál még ha odaléptem neki húzott!
Mondta a főnököm rohogve megy így 190-et!
Na azt a típusú JTD a szecskába berakni! fúúú
Kábelcsere meg apróbb forrasztás még nem gáz! Megoldom.
Tény 1 fapad verdában valóban nincs sok kütyü. Opelt azért nézegetek sokat mert sok az ismerős aki opelos volt! vagy még az!
A Bravo meg egyszerűen tetszik! Gőzöm sincs mik jöhetnek elő de majd egyszer leseggelek a gép elé és elolvasom a teszteket!
A Pontó is bejön abból van szarásig! Majd elválik mi lesz. Puntóbol a 6 gangosat kipróbálnám
Meglátjuk hogy alakul az élet!
De hogy a barvo után nézek az tuti teszt hibalista stb.
A Corsáknak már ismerem a gondjait
Hitelbe épített Casco meg lopáskár stb... 1 használt B corsára.
és havi max 15e törlesztéssel három évre és a kamat max 100e környékére jött ki!
De azt se hoztam el!
A Swift is jó megoldás. De tényleg amilyen ára van a régi stiftnek azon már kapok mást is ugyan olyan idősen
De nincs kizárva a lehetőségek közül csak a sorrend nem vele kezdődik
Régebbi 1,1-es fire motoros ípunto már jobban megéri olyan mint GSS-nek.Annak is vanak nyűgjei de nincs benne annyi eletromos cucc és strapabíró.Ott ügyelni kell a hátsó futóműre meg a kasznira és jóaz.
Fastra volt fapados de legalább tágas corsa gömböc meg ultrafapados.annak azoknak is gondjai fastra rohad corsa nem annyira de elég sok női tulajos tehát jó esetben körbetörték.
Úgyhogy tanácstalan vagyok.Ilyen kondíciónál én nem ragadnék le egy tipusnál hanem a konkrét állapotot nézném.
Ha kifog bármiből az ember egy jól tartott darabot akkor jó lesz az együttélés ha nem akkor jön a szopóálarc.
Ez a tény meg a wartburgot idéző ajtóhang és az erős túlzással gyenge beltér...................igazából széthulló megakasztott a stift élmény megismerésében.
De gyakorlatilag úgy van ahogy mondod.Dízeles újabb gyártású cuccot az aki tényleg spórolni akar nem vesz.Az keres egy ilyen gyöszt saját kezűleg buherálva fentarja kevés pénzen és megy vele.
Sokan dicsérik de majd kiderül mi lesz!
olyan árban mint a régi stift kapok Corsat vagy az említett Bravo-t, Puntót Sőt még Fastrát is! Szóval nagy a választék
Rengeteg van forgalomban,ezert nincs ara,joforman visszavitt sorosuvegekert lehet venni,kicsi a fogyasztasa,es mivel sok van belole olcso es sok a bontott es utangyartott cucc hozza.Es bar az a nimbusza hogy elpusztithatatlan (szerintem mem mert mindent ki lehet nyirni) vagy csak nehez.
Kis penzer abol bebe ha tenyleg a penz szamit nem a hulye presztiz akko ez jon szoba.Kozepkategoriaban meg a gastra.
5 liter környékére jött ki az első fogyasztás!
Én sem akartam elhinni.......
Csak töréstesztet ne kelljen átélni vele.
Ami a melóhelyemen van abban rendesen félek bár mondjuk ott közös lónak...
újra meg nincs pénz azok használtan is iszonyat drágák
Az a legvégső eset! nem tudom nekem nem tetszik!
Tudom olcsó meg könnyű fent tartani de valahogy nem jön be
Majd ha minden kötél szakad akkor sorra kerülnek a stiftek is De abból is max a 3 ajtós mert az vagány
Várok még 1 kicsit hogy több zseton legyen
Jelenleg kisegítettem a tesóm hála a jelenlegi m.o. található helyzetnek.