Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a pont! Szívesebben adnám el ismerősnek (pl. ROLI). Mint valami kretén "mi a vége? Mennyit megy?" csávónak!
Egyáltaln ha már valaki kiszagolja hogy eladó..............már az szigorú feltétel.
Úgy nehéz lesz eladni.Még úgy sem könnyű hogy hirdeted.
Csak a magfelelő személynek!
Van egy szigorú felvételi eljárás...
1. Telefonos rosta
2. Személyes elbeszélgetés
3. A motorozási tudás felmérése
Nem!
Nem progi!
Zolival már egyszer láttuk a zsámbéki OMV-nél.
Meghirdetted a motort?
Ja.............arra gondoltam.
Amúgy meg lassan 30 éves fejjel meguntam az "apúúúúú add oda a kocsíííít" projekteket, és a motor üzemanyagára nem kapok elszámolást a cégnél! Kis pénzből meg két jármű nem tartható fent!
Mármint a villahídról a Suzuki jelet? Először megpróbálom egyben eladni aztán, ha nem megy akkor darabokban!
Kussol, továbbhalad!
ŐŐŐŐŐŐ a villahídon ha rajta lenne a suzuki jel.............az a kis műanyag izé......................és még el is adnád azt megvenném.
Viszont új rendszámot fog kapni.................úgy meg cserés.
Törzskönyv nem cserés, azon nincs rendszám csak a többi azonosító....ha ellopták akkor valószínüleg motort lopni mentek vele, gyorsan jelentsd le és utána okmányiroda ahol azonnal kapsz másikat, motorra csak újat adnak mert egy van, autónál is csak egyet gyártatnak újra, ha mindkettő elvész akkor teljesen újat kap...
hát majdnem
Kenyrbelet neki meg neoluxot.
hú de szar volt a rendszám miatt szaladgálni.Mérges is voltam mert mire megjegyeztem ezt.....aztán jegyezzem meg az újat is
Inkább kipótúútam

Fasz KPM
érteni
tartalék nyomott....
Kocsira is csak 1x tudod ezt eljátszani, mert 3db rendszám tartozik egy kocsihoz...
Kiadja.De csak okmányirodának.A puntonak kiadták mikor lerohadt a motorszáma.És forgalmit meg törzskönyvet kellett cserélni.
a bank nem adja ki amíg nem fizetted ki......Ha hiteles a gép.Tehát én pl nem tudnám bemutatni.Mikor majdnem újat kellett csináltatnom a fasz kpm miatt nem kellett a törzskönyv.
nem mert be kell vonni ilyenkor és kocsira van tartalék nyomott rendszám,motorra nincs.......
Miért? Nem adnak ugyan olyan rendszámot mint a régi? Kocsira adnak régit
Plusz a törzskönyv.