épp ezért nem válszoltam... kitöltetlen adatlap..honnan tudjam hogy hol lakik... én csak nyiregyen tom hogy az almatárolóba az ipse 20eért csinált nekem újat a régi alapján...
Nekem már mondott 30-40e körüli árat hűtős.
Rézből gyártják.De ez csak úgy működik hogy viszed a töröttet és ránéz,számol majd mond egy árat.
Helyileg hol vagy.
Pedig de.Minden autót egy max 50-60 Km/h órás ütközésre terveznek egyszerű oknál fogva..............feltételezik hogy fékeznek az emberek és nem hajtanak idióta módjára.
Azt hogy ezt teszik attól még igenis biztonságosabbak a mostani autók.
Jelzi ezt az a tény hogy a mostani kiskocsik 1-1,2 tonnásak míg régen ezt KB 6-700 Kg-ból oldották meg.És csak részben a kényelmi cuccok és a zajszigetelés a növekedés oka.
És a legnagyobb tévedése a laikus embernek hogy ha lát balesetet és az autó gombóccátört elejét nézve aszongya hú de szar a 20 éves 124-esemen ez meg se látszanal.
Direkt törik az eleje-háta galacsinná.Ez nyeli el az energiát amit a régi kocsi az utasnak adna át.
Most komolyan nem bántásként mondom de mennyiért is szeretnél egy új 600-as motort venni?
Csak azért mert ha ez nem ér 1,4 millát akkor fogalmam sincs mik az elvárásaid.
Gyakorlatilag minden 600-as gép 2 millió körül van.
Így tényleg passz mért mondod hogy nem ér 1,4-et 0 km-esen.
A 250-es 1 hengeres pöcsköszörű honda cbr 1,25 milla.
A használtakról már KB képben vagyok mi a véleményed de az újnak mi a baja annyiért az tényleg nbem vágom.
Már bocs, de nem csak ezért a motorért nem látom értelmét 1milla fölött kiadni, hanem szinte egyikért sem.
Nézhetnék nagyobbat 1000ccm fölöttit, utcára felesleges. Nézhetnék 120 lovasat, minek? Nekem nem kell. Semmi bajom a teljesítmény, futómű, fék, kényelem akármivel ennél a motorral. Csak nem ér egyik sem 1,4 millát. Nekem legalábbis. Fasznak kell mindig letámadni. Nem mondtam semmi rosszat erről a motorról tudtommal.
Rézből gyártják.De ez csak úgy működik hogy viszed a töröttet és ránéz,számol majd mond egy árat.
Helyileg hol vagy.
Ha 4-es, vagy 5-ös, akkor töröld, és telepíts egy 3 akárhányas verziót!
Főleg, ha frissítetted a firefoxot!
ÖÖÖ... Úgy gondolod?
ha valakit érdekel jöjjön....
Attól függetlenül, hogy én még most sem azt választanám.
Akartam neked ajánlani Püspökladányi kereskedőt, aki 1 miskáért árulja a túltárolt 650-es, injektoros Hyosungokat, de most nem találtam hirdetését.
2006 évjárattól nincs velük gond.
Sportos, karbis, 2007-es, 645eFt
Túrás, karbis, 2006-os, 650eFt
Sportos, injektoros, 2007-es, 850eFt
Sportos, injektoros, 2010-es, 950eFt
Azt hogy ezt teszik attól még igenis biztonságosabbak a mostani autók.
Jelzi ezt az a tény hogy a mostani kiskocsik 1-1,2 tonnásak míg régen ezt KB 6-700 Kg-ból oldották meg.És csak részben a kényelmi cuccok és a zajszigetelés a növekedés oka.
És a legnagyobb tévedése a laikus embernek hogy ha lát balesetet és az autó gombóccátört elejét nézve aszongya hú de szar a 20 éves 124-esemen ez meg se látszanal.
Direkt törik az eleje-háta galacsinná.Ez nyeli el az energiát amit a régi kocsi az utasnak adna át.
Csak azért mert ha ez nem ér 1,4 millát akkor fogalmam sincs mik az elvárásaid.
Gyakorlatilag minden 600-as gép 2 millió körül van.
Így tényleg passz mért mondod hogy nem ér 1,4-et 0 km-esen.
A 250-es 1 hengeres pöcsköszörű honda cbr 1,25 milla.
A használtakról már KB képben vagyok mi a véleményed de az újnak mi a baja annyiért az tényleg nbem vágom.
Nézhetnék nagyobbat 1000ccm fölöttit, utcára felesleges. Nézhetnék 120 lovasat, minek? Nekem nem kell. Semmi bajom a teljesítmény, futómű, fék, kényelem akármivel ennél a motorral. Csak nem ér egyik sem 1,4 millát. Nekem legalábbis. Fasznak kell mindig letámadni.
Peace