Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem nem túl későn.
Dolgozom.....fene tudja mikor érek haza..
Holnap elugranék akkor a cuccért...
Én meg sokszor.....,de attól még megyek...
google chrome-mal nekem jó, de firefox-szal kaki
Má vótam egyszer!
nekem is szar.....
És még az is lehet hogy menthető.Ha csak középrészt cserél.
épp ezért nem válszoltam... kitöltetlen adatlap..honnan tudjam hogy hol lakik... én csak nyiregyen tom hogy az almatárolóba az ipse 20eért csinált nekem újat a régi alapján...
Nekem már mondott 30-40e körüli árat hűtős.
Rézből gyártják.De ez csak úgy működik hogy viszed a töröttet és ránéz,számol majd mond egy árat.
Helyileg hol vagy.
Sziasztok tényleg létezik olyan hogy gyári hűtő mintájára legyártanak hűtőt? ha van ilyen cim telefonszám kéne,egy uj hűttő 120 ezer forint:(
Ha frissíted, akkor nem rögtön jelentkezik, hanem egy kis idő után.
Ha 4-es, vagy 5-ös, akkor töröld, és telepíts egy 3 akárhányas verziót!
nem most frissítettem....
Igen.
Főleg, ha frissítetted a firefoxot!
Szerintem igen.
csak nekem szar a fórum firefox-szal?
Hát ja................Amúgy nincs baj velük.

ÖÖÖ... Úgy gondolod?
Vasárnap sétálnák egyet a rám szakadékban: gyalogtúra
ha valakit érdekel jöjjön....
Ezekben túl sok a husáng.
Szerintem megéri az 1,4milliót az új SV.
Attól függetlenül, hogy én még most sem azt választanám.

Akartam neked ajánlani Püspökladányi kereskedőt, aki 1 miskáért árulja a túltárolt 650-es, injektoros Hyosungokat, de most nem találtam hirdetését.

2006 évjárattól nincs velük gond.

Sportos, karbis, 2007-es, 645eFt

Túrás, karbis, 2006-os, 650eFt

Sportos, injektoros, 2007-es, 850eFt

Sportos, injektoros, 2010-es, 950eFt
Pedig de.Minden autót egy max 50-60 Km/h órás ütközésre terveznek egyszerű oknál fogva..............feltételezik hogy fékeznek az emberek és nem hajtanak idióta módjára.
Azt hogy ezt teszik attól még igenis biztonságosabbak a mostani autók.
Jelzi ezt az a tény hogy a mostani kiskocsik 1-1,2 tonnásak míg régen ezt KB 6-700 Kg-ból oldották meg.És csak részben a kényelmi cuccok és a zajszigetelés a növekedés oka.
És a legnagyobb tévedése a laikus embernek hogy ha lát balesetet és az autó gombóccátört elejét nézve aszongya hú de szar a 20 éves 124-esemen ez meg se látszanal.
Direkt törik az eleje-háta galacsinná.Ez nyeli el az energiát amit a régi kocsi az utasnak adna át.
a lánglovagokat elnézve, nem túl sok autóról mondható el, hogy biztonságos...
Most komolyan nem bántásként mondom de mennyiért is szeretnél egy új 600-as motort venni?
Csak azért mert ha ez nem ér 1,4 millát akkor fogalmam sincs mik az elvárásaid.
Gyakorlatilag minden 600-as gép 2 millió körül van.
Így tényleg passz mért mondod hogy nem ér 1,4-et 0 km-esen.
A 250-es 1 hengeres pöcsköszörű honda cbr 1,25 milla.
A használtakról már KB képben vagyok mi a véleményed de az újnak mi a baja annyiért az tényleg nbem vágom.
Már bocs, de nem csak ezért a motorért nem látom értelmét 1milla fölött kiadni, hanem szinte egyikért sem.

Nézhetnék nagyobbat 1000ccm fölöttit, utcára felesleges. Nézhetnék 120 lovasat, minek? Nekem nem kell. Semmi bajom a teljesítmény, futómű, fék, kényelem akármivel ennél a motorral. Csak nem ér egyik sem 1,4 millát. Nekem legalábbis. Fasznak kell mindig letámadni. Nem mondtam semmi rosszat erről a motorról tudtommal.

Peace