Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bele lehet variálni, azért ne dobd ki. Volt egy idő amikor ez általános volt, talán még abból a szériából van az is..
Csak a K4 utániba nem passzol és még egy csomó más típusba sem, hondákkal már nagyot szoptam ez miatt, de a suzukik nagyrészébe jó csak az SV-be nem mindig.
duzzogva át kell alakítani 30-40E ft-ból és kész, persze ha a kerek lámpa tetszik az más
Ha nem megy el tavaszig beszélhetünk róla!
De komoly előny a másiknál hogy N-es, pucsítós motort csak duzzogva vennék.
Ha ez jó vétel akkor az enyém mi?
Az enyémbe tökéletesen illeszkedett.
Sziasztok!

Mit lehet kezdeni hifloFilto légszűrővel, ha nem illeszkedik teljesen, nem lehet összerelni hézagmentesen a légszűrő házat. Persze Svhez valo, csak kicsit kisebb, mint a vájat amibe illeszkednie kellene. Most igy kidobtam az ablakon 6e forintot!

Előfordult már veletek is? Vagy vegyek gyárit, és nem lehet ilyen gond?
No megyek összerakom a gépet.Szorítsatok.
SV
Korrekt!
mivel a ház szigetelését jegeljük 1 évet, plussz ez jelentősen olcsóbb mint amennyiért én eladtam az enyémet így elgondolkodtató a vásárlás. bár van beleszólása az asszonynak is ( a motor színe tekintetében )
Ha nem beleztem volna ki még mentem is volna.
Valaki nem akar menni egy kört délután?
Jó sok extra van rajta.
Szeva!
Te voltál a gixivel ugye? Minden ok a motorral. Egyszerüen ezt tudja és ennyi. Pedig bazi lelkes voltam az elején még. De már látom, hogy sosem lesz kész a V2 kupára az RSV gyilkos felirat a hasidomra. . .
Szevasz Atix!
Ezek szerint tegnap te voltál Kakucson az SV-vel.
Darage szokott emlegetni, csak eddig nem futottunk össze (legalábbis úgy gondoltam).
Az én SV-m gyorsulásával nincs bajom (GSXR-hez hasonlítva), biztos hogy minden rendben a géppel?
Fehér.De minek vennél...............most adtad el.
hali !
ehhez mit szóltok ? nagyon csábító : http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv-4996573
Ja és azt akartam kérdezni, hogy jössz-e csak ez nem derült ki belőle :D
Hali,

bocsi, hgy csak most eddig vadásztam szállásokat úgy néz ki sikerül kerítenem 4 állomásból 2 szólt hogy csak a visszaigazolásunkra várnak (Iselsberg 08.14, és a camp aquileia 08.17), másik 2 folyamatban.
Köszi az infókat.
Ha 15 e akkor a gyári gumi D220-as és did 8v a lánc.Gumit hülye aki ugyanazt rakja fel tehát ha más van rajta tuti nem 15e-res vagy már csúszott meg és inkább jó messzire eldobta azt a szar gumit.Did 8v elvileg már nem lehet kapni.Bár még lehet van valahol készlet akkor kerülhet rá.
Üdv. Jövőre szeretnék vásárolni egy Sv650-et. Ha mondjuk a tulaj azt állítja, hogy pl 15000km van a gépben akkor ugye gyárinak kell még lenni a guminak és a láncnak is? Illetve a gyári gumi és gyári lánc milyen márkájú? Hogy lehet megkülönböztetni a gyári alkatrészeket?
kb. 5 l
hát aki vérbeli sportgéphez szokott annak ez biza kevés...
Szia! Végülis, miért ne?! Ismerjük egymást?