Csak a K4 utániba nem passzol és még egy csomó más típusba sem, hondákkal már nagyot szoptam ez miatt, de a suzukik nagyrészébe jó csak az SV-be nem mindig.
Mit lehet kezdeni hifloFilto légszűrővel, ha nem illeszkedik teljesen, nem lehet összerelni hézagmentesen a légszűrő házat. Persze Svhez valo, csak kicsit kisebb, mint a vájat amibe illeszkednie kellene. Most igy kidobtam az ablakon 6e forintot!
Előfordult már veletek is? Vagy vegyek gyárit, és nem lehet ilyen gond?
mivel a ház szigetelését jegeljük 1 évet, plussz ez jelentősen olcsóbb mint amennyiért én eladtam az enyémet így elgondolkodtató a vásárlás. bár van beleszólása az asszonynak is ( a motor színe tekintetében )
Szeva!
Te voltál a gixivel ugye? Minden ok a motorral. Egyszerüen ezt tudja és ennyi. Pedig bazi lelkes voltam az elején még. De már látom, hogy sosem lesz kész a V2 kupára az RSV gyilkos felirat a hasidomra. . .
Szevasz Atix!
Ezek szerint tegnap te voltál Kakucson az SV-vel.
Darage szokott emlegetni, csak eddig nem futottunk össze (legalábbis úgy gondoltam).
Az én SV-m gyorsulásával nincs bajom (GSXR-hez hasonlítva), biztos hogy minden rendben a géppel?
bocsi, hgy csak most eddig vadásztam szállásokat úgy néz ki sikerül kerítenem 4 állomásból 2 szólt hogy csak a visszaigazolásunkra várnak (Iselsberg 08.14, és a camp aquileia 08.17), másik 2 folyamatban.
Ha 15 e akkor a gyári gumi D220-as és did 8v a lánc.Gumit hülye aki ugyanazt rakja fel tehát ha más van rajta tuti nem 15e-res vagy már csúszott meg és inkább jó messzire eldobta azt a szar gumit.Did 8v elvileg már nem lehet kapni.Bár még lehet van valahol készlet akkor kerülhet rá.
Üdv. Jövőre szeretnék vásárolni egy Sv650-et. Ha mondjuk a tulaj azt állítja, hogy pl 15000km van a gépben akkor ugye gyárinak kell még lenni a guminak és a láncnak is? Illetve a gyári gumi és gyári lánc milyen márkájú? Hogy lehet megkülönböztetni a gyári alkatrészeket?
De komoly előny a másiknál hogy N-es, pucsítós motort csak duzzogva vennék.
Mit lehet kezdeni hifloFilto légszűrővel, ha nem illeszkedik teljesen, nem lehet összerelni hézagmentesen a légszűrő házat. Persze Svhez valo, csak kicsit kisebb, mint a vájat amibe illeszkednie kellene. Most igy kidobtam az ablakon 6e forintot!
Előfordult már veletek is? Vagy vegyek gyárit, és nem lehet ilyen gond?
Korrekt!
Te voltál a gixivel ugye?
Ezek szerint tegnap te voltál Kakucson az SV-vel.
Darage szokott emlegetni, csak eddig nem futottunk össze (legalábbis úgy gondoltam).
Az én SV-m gyorsulásával nincs bajom (GSXR-hez hasonlítva), biztos hogy minden rendben a géppel?
ehhez mit szóltok ? nagyon csábító : http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv-4996573
bocsi, hgy csak most eddig vadásztam szállásokat úgy néz ki sikerül kerítenem 4 állomásból 2 szólt hogy csak a visszaigazolásunkra várnak (Iselsberg 08.14, és a camp aquileia 08.17), másik 2 folyamatban.