Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozik kinn.
ilyenkor mindenki otthon kuksol vagy sutyiban motorzik?
Nem gond.............még úgyis vacillálok hogy kéne-nem kéne...........A gond a gázszekció.Úgyhogy nem tudom mi lesz vele.
Sziasztok! képen látható fejidomot tudja valaki honnan lehetne beszerezni?
Szia Zoli!

Ne haragudj, nem jutottam gép elé igazán. Most akartam feldobni Neked a képet, de a mühelybe hagytam a fénygépemet. Holnap igérem dobok képet róla!

A DL-ből megmaradt az alsófelső hid, ha valaki N-esitene esetleg! A Castrol meg egy szar. . MOL olajokban tudok segiteni. (a legjobb áron)
Jó éjt!
Castrollal itt nem sok sikered lesz.Senki sem szereti mióta egy két embernek becsomósodott a motorba.
Sziasztok!

Én ma hozattam a szomszédnak Castrol Power 1 GPS 4T 10W-40 olajat egy kartonnal abból el is vitt 4L, de még van belőle 8L szóval ha valakit érdekel az szóljon! (dioadam13@gmail.com)
Eldől hogy Valvoline vagy Liqui...
Holnapig mi változik?
Na jó...
Holnapra kitalálom.
Na végre egy tökéletes meglátás.
Tőlem lehet első osztájú is... most mondhatném hogy sokkal könnyebb váltani vele meg szebb a hangja a motornak, meg hidegen hamarabb indul, de az mind baromság lenne, és kétlem hogy jó minőségő 10-40es olajok között ami motorba való akkora egetverő különbség lenne, hogy azt mi kismotorosok megérezzük. Sztem tök ugyan olyan ezzel az olajjal is a motor mint a másikkal
Olaj...................a floriol mégjobb...............csak drága.
Akkor first class?
Nekem is Liqui 10-40 racing van benn, és a nagy bandiba is azt raktam anno. Hát mit mondjak? Még nem állt be
Utólag nem!
Navégre. Nehéz volt?
Sándormester!
Nem lakik messze tőled és ismered.
Nem nyert...............lőhetsz még kettőt 5 centért.
Balázs?
Áhhhhh..................egy embert tudok...............dícsérte.