Ha komplett akkor a 80 nem sok érte mert 100 felett szoktak lenni, igaz a teljesen jók.....na mindegy, ezért érdemes inkább új szárat venni ha az alsó nem sérült nagyon mert akkor az tényleg jó lesz...
Amúgy ereszt a szimering? Vagy csak esztétikailag nem tetszik esetleg görbe még és szorul?.....mert tökéletesen nem nagyon lehet kigörgőzni, egy pici mindig marad benne, de attól még akár jó is lehet......az alsó szárral együtt volt 80 rugó vagy csak a becsúszószárak?
No igen. A gond az, hogy megszűnt a termelői unka, mindenki csak kereskedni akar. De ennyi kereskedőt meg nem bír el a piac, tehát értelemszerűen jó pár el fog tűnni aki nem húzza.
Reméljük a jelenlévők lesznek az utolsók akik megmaradnak.
Mert mindenre van kereslet, csak sok mindenből túl nagy lett a kínálat.
Van 2009 ben csak a városban 6 bútorbolt.A forgalom a 2008-2009-es év től kezdve ugrásszerűen a háromnegyedére csökkent majd a felére.A 6-ból 4 gagyis de egy már bezárt egy meg fog.Mindenki addig húzza míg van tartalék.Ennyire egyszerű.Remélem én leszek az utolsó és így megúszom.
Nem szabad megbízni senkiben! A garantáltan tökéletes állapotú SV1000 teleszkóppár amit itt vettem fórumon valakitől az valójában szart sem ér, mert a szára "görgőzve" lett és a hullámvasút kutya fasza ahhoz képest. Ha jólgondolom ez volt a jóhiszemű vásárlás... bukni tudni kell 80ezer De én is hibás vagyok mert ekkora hibát észre se vettem (nem is feltételeztem, hogy szar) csak most mikor elkezdtem berakni.
Jó kanyargást!
Reméljük a jelenlévők lesznek az utolsók akik megmaradnak.
Mert mindenre van kereslet, csak sok mindenből túl nagy lett a kínálat.
Pedig jó az is mértékkel.