Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm, akkor megnyugtattál hogy csak én kurtam el valamit, és nem a motornak lehet baja...
Kezd azzal, hogy ne mocit moss hanem a motorodat mosd le és a láncra addig ne fújj amíg vizes különben az lesz amit írtál...
válasz volt...nem mész vele sokra, de próbálkozz....
csáóka.

Elvitték a csodamasinát ?

Ja egyébként azt szeretném megtudakolni, hogy másnál is előfordult már, vagy csak nálam ilyen jellegzetesen előforduló "probléma" az hogy:

amikor lemosom a mocit, befújom a láncot pl este, és másnap reggel veszem elő, és ilyen kis olajcseppek jelenek meg a felnin ? ez mitől lehet ?
Nem neked kellett gázkar?Vagy keverek?
Sziasztok!

Tsanyi él még az email címed az adatlapodon?
Küldtem egy levelet
Szerintem az SV-ről koppintották...
Sziasztok!
Van egy elado esőruhám 18volt ujonan 12ért lehet vinni!
Szép napot!
Igazából engem egy szteroidon nevel beszpídezett kancsal vérnyúlra emlékeztet a pofája.De ha megszokja az ember hogy nem ér le a lába nagyon fasza lehet.
Elraktam a valamikor kéne fiókba.
Nincsmit.
a sornégyeseknél meg akkor a középső kettő :)
vérnyúl? nem varnyút akartál írni? :-)
Köszi a "bevédést" a korlátozott topickban! A multkoriért meg bocsi és PEACE!
Nem a vizet főzi, hanem a hátsó henger iciri picirit csipegetheti az olajat!
még akkorse ha szotyi visz.
a béla?
Miért ragaszkodsz annyira Bp.-hez?....Vanyek Pécsen lakik és ugyan tényleg nagyot kaszálna a plexin amiből több Bp-Pécs út ára kijön, de az ideje még drágább....
Mögötted többen lefogynának az biztos
Esetleg vigyem egy kört...........pár kilót lehet ledobna hirtelen!
Ennyi erővel vehetne Barkaszt vagy egy fasza Roburt, vagy egy jó ZUK-ot
Mert nem ment még vele Sztem minden motor jó valamiben, csak egyénre kell szabni kinek mi a fontosabb, kinek mi tetszik. A V2 kurva jó, de ez a Bandika is iszonyatosan jó, mint egy gőzmozdony és nagyon kényelmes
Nyilván Zoli nem fog ilyet venni mert most 3 hengeres ködbe van
A Zoli? a 32? Egy sor4be? Kizárt! Nem tudod megtéríteni!
Ugyan ilyenem volt színre, évjáratra és kilométerre is pontosan, és ugyan így makulátlanul nézett ki. Zoli! Próbáld ki ezt a dögöt és szerelmes leszel belé!
elküldtem az adatlapodon található mail-ra a levelet. nézd meg kérlek hogy megvan-e benne minden ami kell.