Szeptember 16-i h.végén Somáék (meg sztem szotyi is) meg kopasz végre ha meglesz a Bandikája megyünk osztrákba egy 2 éjszakásra. Ha előtte vagy utána lenne a tengeres túra akkor eljönnék oda is. Az az igazság, h mennék én bárhova mert idén 3 túrát is le kellett mondjak önhibámon kívül, csak végre menjek már... mert 1 úton voltam eddig, veletek a parton
Ja csak ennyien vagyunk? Az nem sok, azt hittem többen. Ha jövök is azt úgy kell számolni, h Pécsről indulok ám, mondjuk az Titeket úgysem érdekel. Ketten sztem ne maradjunk ott 1 napja, akkor legyen csak 1 éjszakás, de még szerezzetek valakit! Hadd nézzem meg térképen milyen helyeket érintenénk! Mondjatok pár várost kb! Soha nem jártam arra északon még. A részemről ami érdekel az a magas hegycsúcsok meghódítása motorral (ameddig leeht persze)
eddig hárman vagyunk, Te, Hzolee meg én. a szombat reggeli indulás eddig jó mindenkinek, mi meg majd eldöntjük hogy hazajövünk-e vasárnap vagy maradunk még egy napot.
Szombat reggeli indulás és vagy vasárnap vagy hétfő esti hazaérkezéssel tehát 1 vagy 2 éj. De mindez függ a társaságtól, szállástól stb... Kik jönnének? A lényeg, hogy meseszép helyeken járjunk
De tuti jó.És nem kell temetni a 3 hengert...............ma is láttam egy barkaszt.
KB egy pöckölésnyi kellett volna.
Sajtot hozzak?
ezt az útvonalat itt a fórumon rakta össze valaki a múltkor. Valahogy így Zakopane-ig (ez kb 5 óra alsó hangon, szerintem), ebéd, majd onnan Krakkóig, én ezt szeretném (Illetve ezt fogom...) bejárni :)
És ha laller vezet érdekes is.