Huhh én nem így látom. mostani helyzet KB ki birja tovább tartalékokkal féle.
Eddig egy nem meg egy valószínű.Már csak z éltet hogy hátha csak én maradok a szemétdomb királya.
mostanában én is kacérkodtam az eladás gondolatával.De látva a piaci mutatókat inkább nem eröltetem.Fiatal vagyok még a nagyobb bringák megvárnak(ha megérem)
A fél ország el van adósodva a svájci frank az egekben van az élelmiszer az üzemanyag árak ilyen magasan még nem voltak soha és még állítólag nincs vége.Kinek kell a motor ha még a megélhetésre sem telik
mármint úgy kihívás eladni, hogy nem is hirdetem. ééted mán?
amúgy amilyen ütött kopott szegényke és elnézve az árakat, lehet többet kapnék érte ha elbontanám és kiárulnám az alkatrészeket.
már ha el akarnám adni, de amíg lehet marad.
Huhh................most egy 06-07-es motorral tartok 725-nél.Nincs olcsóbb gép fenn ebben az évjáratban..................szerinted volt telefon egyáltalán rá?
Csak telefon?
ha lettem volna annyira türelmes, hogy eltoljam a 2011 márciusi motorvásárlásomat idáig, akkor lehet, hogy már a boldog tulaja lennék a gépednek! Cseppet sem ellenkeztem volna, hogy a mostani 2005-ös 650S helyett egy 1000S lett volna a szerzemény, ráadásul olcsóbban is.
áááj, de nem voltam eléggé türelmes. Van szíved ennyiért odaadni?
Bennevagyok................csak a kaszálásból nem nézek ki sok pízt.