Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagy ügy.Ha még fenn lesz és időm lesz meg kéne sasolni egy gépet.Majd meghálálom de én ilyen váz és egyenesfutás meg törések kiderítésében tökhülye vagyok.Ha nem rommátört és van benne kompresszió tehát jó a gép és a papírok is rendben vannak érdemes lenne elhozni.Amúgy a régebbi Szekszárdi gép csak nem volt akkor pízem így már drágább.
Viszont ha jó megérné bespájzolni jövőre.De ddig nem akarom a pénzügyi lavinát míg meg nem győződtem ról milyen a gép.
'08-as motorra*
hát ha nekem is 8-850et mondtak volna egy majdnem '08as motort, ennyi km-el, sírva fakadtam volna...
Mindszent?,,,,ha megyek az 5-ön akkor majd szólok, de sosem tudom előre, hogy hova küldenek....
Lehet jött a vevő és nem igen volt vásárlóképes.
nem surgetem csak volt egy telefonos versenyzo aki dragallotta a nyergek 15e res arat.ha valamikor viszi akkor felrerakom a polcra inkabb.

Es valamikor jarsz az otoson mindszent kozeleben?
uhh, mi történt hogy 10-15 perc alatt 2 kilóval occóban adod ?
el néztem..bocsi
nagyon fáj a szemem.....
hú bazz........ezt igen olcsóért méred...
kelleni kéne ha majd lesz léje, de egyenlőre nincs meló nálunk senkinek mert sztrájk volt 2 hétig és nem nagyon jött konténer így lé sem jött velük együtt......,de majd sürgetem...
relax.mond hogy ssssszzzzzuuuuuusssszzzzaaaaaaaa.

Banditos emberunknek kell valamikor a fek?
Azért mert azt mondja, hogy nem emlékszik?...és ha amnéziás, hm?
akkor nem te voltal.
Most akkor ideges legyek vagy ne?
Nem emlékszem rá, hogy kerestem volna
lehet én vagyok a hülye, de szerintem jól írtam nem ?

nem ő nyugodjon meg, hanem ő nyugtatott meg...
minden motor attya és anyja
Az SV egy ikon!
hát ez érthetetlen.Miért a Sanya nyugodjon meg ha te kúrtál el valamit.
minden motort arról koppintanak
Csak azok szarabbul sikerülnek
Az biztos......lassan egy bőröndbe belefér...
Amúgymeg ne mosd sokat mert úgy jársz mint Roli.Neki már kisebb lett pár milivel a motorja a sok mosástól.