Tulajdonképp nem.De ez van.Hidd el egyik hasonló kategóriájú motor sem olcsóbb.És ha árban van 2 kiló különbség egy gladius meg egy GSR 600-as és ez közt akkor már inkább ez.
Amúgy meg mentem sándoréval meg evvel.És hát sok tapasztalatom nincs de avval a kevéssel azt szűrtem le hogy gyakorlatilag olyan rugalmasságra mint az ezres sv csak nincs terhelésvéltási reakció.
Ez csak a lehetőségektől függ.....ha sok lém lenne a legdrágább se túl drága, ha nincs(ahogy most) akkor még a mostanit is nevezhetném túl drágának....
Tulajdonképp meg lenne a teljes összeg kessben.De az a rokonság a 2/3-a.
Ergo nem az enyém.
MÉG.
Motorozok.Max nem cserélek.Inkább a sövövel essek nagyot pofára mint egy új géppel.
Bár a bejáratás 2-3 napja elég kínszenvedés 500 Km 3500 ig forgatva majd 300 még 4500-ig.Majd olajcsere és még 800 km ig nincs ereszd el a hajam.
Sajnos kevesebbet.Minden más gépnél többért vették volna be tehát rendesek voltak szavam nem lehet.
A street nagyon akciós még egy ideig és már az új 2011 es verzió még régi 2010-es áron van.Tehát ez nagyon kedvező lett volna.
Speedbe meg tigerbe is jóval többért lehetett volna beszámítani úgyhogy aki olyat akar az jól járhat.
Van tesztmotor is.De elég dromedár nem nekem való.
Amúgy meg mentem sándoréval meg evvel.És hát sok tapasztalatom nincs de avval a kevéssel azt szűrtem le hogy gyakorlatilag olyan rugalmasságra mint az ezres sv csak nincs terhelésvéltási reakció.