Bajban vagyok, kis segítség kéne. Tudtommal a DL és az SV indexei megegyeznek. Ma a mosón, álló helyzetben az elmebeteg fejemmel felborítottam - betonon! - és a jobb első indexem összetört.
Mivel Ti is eléggé lapon használjátok a gépeket , persze nem mindenki, kérdésem: nincs-e valakinek eladó?
Érdekes felvetés....még nem láttam ilyet.... ....persze ha a hátsónak el van rakva a vezérlése akkor ott fog jelentkezni a nagyobb hő is, de ezt külön mérni csalafinta lenne...
én erről sosem hallottam. többen pályáznak is sv-vel. én többnyire városi forgalomban küldöm. Egyébként is mi ez, hogy a hátsó henger főzi... egyetlen vízköre van a két hengernek, ha megfő a motor, akkor megfő. A V-motornál alapvetően melegebb a hátsó, gyakran a keveréket is igazítani kell ehhez, de hogy egy átlagosan karbantartott SV túlmelegedjen, na ne. Ez olyan, mint hogy a skoda 120 megfőzi a motort az érdi emelkedőn, vagy hogy egy Lada 13 litert fogyaszt... a hozzánemértők rosszindulatú szövegelése.
Érdeklődni szeretnék tapasztalt Sv tulajoktól, hogy tényleg igaz e az hogy a hátsó henger főzi a vizet, vagy csak ez egy rossz pletyka? Motor csere illetve vásárlás előtt állok, és szükségem lenne pár tanácsra hozzáértőktől. A segítséget előre is nagyon köszönöm.Üdv :Toft
az a vicc, hogy a szűrős füldugó épp a motor mechanikus zajait teszik jobban hallhatóvá. (kiszűri a kipufogó dohogását, stb). én legalábbis ezt tapasztaltam.
Motorozni kéne nem zenészfüllel hallgatni.
Ennek ilyen betonkeverő hangja van oszt csókolom.
Ha nem kell hang venni kő hondát................hornetet hogy a fene enné meg.
áá, nem gonoszságból írtam. az enyém is ketyeg én is szétszedtem és én sem találtam meg benne a ketyegőt. A Prop-tech-nél azt mondták nem gáz, nincs semmi baja.
Hát csak azért mondom hogy nem kéne lennie...............vagy mostoha élete volt vagy nagyon sok Km van benne.
Lassan a főtengely jön meg a csapszegek.
Utoljára kicseréltem a vezérműláncokat, feszítőket, feszítőpatronokat.
Kb 2 hétig csendben volt. Most megint ketyeg. Szelephézagokat is ellenőriztem és állítottam.
Próbálom eladni................ne cseszd el a bizniccet.
Különben tényleg beszámíttatom.................bár nem voltak túl lelkesek.
Bajban vagyok, kis segítség kéne. Tudtommal a DL és az SV indexei megegyeznek. Ma a mosón, álló helyzetben az elmebeteg fejemmel felborítottam - betonon!
Mivel Ti is eléggé lapon használjátok a gépeket
Érdeklődni szeretnék tapasztalt Sv tulajoktól, hogy tényleg igaz e az hogy a hátsó henger főzi a vizet, vagy csak ez egy rossz pletyka? Motor csere illetve vásárlás előtt állok, és szükségem lenne pár tanácsra hozzáértőktől. A segítséget előre is nagyon köszönöm.Üdv :Toft
Az R még valamennyire tetszene is de valójában nem.
Ennek ilyen betonkeverő hangja van oszt csókolom.
Ha nem kell hang venni kő hondát................hornetet hogy a fene enné meg.
Vedd meg.
Lassan a főtengely jön meg a csapszegek.
Kb 2 hétig csendben volt. Most megint ketyeg. Szelephézagokat is ellenőriztem és állítottam.