Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem adtam fel a plexit! Sajnos ma meghalt apukám és egyéb dolgaim voltak-vannak. Holnap sem adom fel, szóval ne várd... :(
Ha te mondod.
Akkó gyössz.
Így van!
Nemáááá.Ilyen az életbe csak egy van.
Megy nyelvvizsgára is tanulni!
Kéne bizony.
Nemtom, kéne.
Hétfői kakucsos botladozásra valaki még?
Micsoda jó indulat
Ez nevezem
most éppen nem, mert itthon vagyok, de nem tudtam Vanyek kollégát utolérni, kérdeztem tőlle, h fel tudta-e ma adni a plexit, mert mondta ha nem viszik el a gépsárkányt, akkor csütörtökön feladja.... csak nem tudom h sikerült-e neki...
Valahogy úgy.
hogy a *szomba lehet egy kukás gépért majd 1 millát kérni?

abszurdisztán?!
Nem sok gusztusom van hozzá.Pláne hogy 990e.De R-es keveset futott.tehát még jó is lehet.Viszont ha megcsukták a vázat a fene tudja mi pusztult még meg benne.
A gond hogy drága.Két kiló a váz 2 a papírozás,990 a gép.1,4-1,5-ért még megérné.................ha csak a váz kuka és ha csak nincs más gond.
Sok itt a ha.
látom, egyre durvábban ynomod
Van ott egy váztörött tripla.R-es.Vázat még tudnék ebayozni de nem tudom le lehet e papperozni egy vázcserélt gépet ami két országból gyön.
Épp pécsen vagyok, nem kell valamit bp.-re vinni?....
Kurvajó.
amúgy milyen az idő otthon?
lassan kösd fel a gatyát, mert repülni fog a forint
csávó torkát elkapni, lé vissza, áru vissza...ne hagyd magad!80k az k*va sok pénz
vége?

hisz még csak most kezdődik a buli
Tegyük már fel az alkatrészesre :) Küldd át az anyagot, mert arról a flashes izéről nem tudok semmit lelopni :)
gondolod termelni jobb?
hát motoremelöt nemigen
ha nem vinnék tölem kanadába és svájcba a turaemelöket már rég bezártam volna
itthon alig adok el
9-kor nyitnak úgy tudom, ha csak délelőtt gurigázunk akkor nem kéne sokat késni. kérdés, hogy szabad-e a pálya, nem elérhető az oldaluk.