Te bazz.............embertelen.Első kérdés hogy megvan e a hirdetett motor,második hogy sérülésmentes e.Ha mondom hogy feküdt az már annyi.Onnantól ejtik mint a forró sültkrumplit.
Ma ha akar valaki SV-t használtan annak 20 alatt kell a Km és ez tökmindegy hogy 2004-es vagy 2007-es sérülésmentes magyar első tulajdonostól.És lehetőleg vedd be a használt lomját nyomott áron add a tiedet és ne légy messzebb 50 km-től.
Nekem telefon is csak 6 volt összesen ebből kettő tegnap előtt amikor levettem 700-ra.Egy az elúszott a telefonkor.
Egy azt mondta tegnap 6 körül megnézi..............azóta is jön.
Bakker friss olaj vasárnap cseréltem,legalább 10e van a hátsó pr2-ben,elsőben egy 20-as,a lánc slovéniával együtt 2000-et futott,nincs se karc se horpadás rajta bukógomba is csak azért horzsolt mert nem vettem le.(nem találtam meg a gyári csavart én marha) különben nem lehetne látni sérülést.
És még így sincs rá érdeklődő sem.Még úgy sem hogy a legolcsóbb 2007-es 44e km-el 670.Meg van egy láthatóan kukaközeli 590e-ért.
Tudtam hogy nehéz lesz de álmomban sem hogy ennyire.
ennyire rámennek a gyári állapotra?
akkor én is meg vagyok lőve az LSL kormányommal?
(megvan az eredeti, de tudod ki fogja visszaszerel(tet)ni, adom mellé aztán ennyi).
Ja és bukógomba nem lesz rajta és valami sportdobot lomizok rá meg visszahajtom a fékkart.Hűtővel nem tom mit kezdjek.Enyhén látszik a hajlás.Talán hűtővédővel eltakarom és van egy 2007-es szinte nem használt sérülésmentes eladó gépem.
Valamikor majd elmegy.Ha nem akkor szeptember végén betolom kereskedésbe beszámítani vagy felszívom magam és kimegyek hozok egyet télen németből KP-ért és tavasszal kistafírozva( új műszerburkolat,gyári kormány,gyári kiemelő) 15000 Km-el 780e-ért más néven más telefonal ujra felkerül.
a szervizkönyv-igénylés a másik hülyeség a km-számláló nézegetésén kívül... én pl akkor rettegnék egy motortól, ha hivatalos hazai márkaszervizben szervizelnék. Amíg Sanyi szervizeli, addig OK, de azt meg nem írkáljuk a szervizkönyvbe. Ily módon a szervizkönyv irreleváns. Én motorvételkor nem foglalkoznék ezzel... én lennék neked a jó kuncsaft, de nekem már van KIS ESVÉM :)
Hát rohadtul tele a tököm már hogy ülök és várom a sültgalambot.Egyre nagyobb kedvem van nagyon nyomott áron beszámítattni.Csak ott hitelt amit nem igen van kedvem fizetni.
mit mondjak, hülyék az emberek.
kifejezetten olaszországból én se vennék, mert nem értek hozzá annyit, hogy a sok kókányolt dolgot kiszúrjam.
de ha már itthon forgalomban volt valakinél X éven át, és az a valaki nyilván kijavította a dolgokat, akkor most nem mindegy?!
Speciálisan itt mivel olasz a papír onnan igen.ACI paper is az olasz autóklubbé meg Marco Battistoni nem svájci lesz ilyen kondícióknál. De itthon már mindegy.Viszont a forgalmiban én vagyok az első tulaj nem a 2.De már először forgalomban volt valahol.Ennyi.
Egyébként azt honnan lehet tudni?
A kocsinkon belga rendszám volt, amikor megvettük a németeknél.
De ha én a forgalmit megmutatom, azon csak az látszik, h gyártás 2005, Mo-i forgalombahelyezés 2009.
Az nincs ott, h honnan hoztuk. Mondhatnék akár Svájcot is.
Vagy nem így van?
Sajnos messze nincs jó áron így sem, de kívánom, hogy legyen szerencséd! az 1000-esembe beszámolom ettől függetlenül, de ha 850-es akarsz érte supermoto kerékkel, akkor az SV 2007-ből 1.2 mill
Ráérrek még.Mondom csak puhatolózom.
Tegnap 2 emberke is telefonált az enyémre.Egy abban a pillanatban hogy aszondtam olaszból hoztam már nem is érdekelte egy aszondta megnézi ma 6-kor.
Természetesen azóta is jön nézni.
Nem is értem mi játszódik le ilyenekben.
Ha érdekel és lebeszélem akkor megnézem ha nem akkor nem de nem is vetítek.
Ma ha akar valaki SV-t használtan annak 20 alatt kell a Km és ez tökmindegy hogy 2004-es vagy 2007-es sérülésmentes magyar első tulajdonostól.És lehetőleg vedd be a használt lomját nyomott áron add a tiedet és ne légy messzebb 50 km-től.
Nekem telefon is csak 6 volt összesen ebből kettő tegnap előtt amikor levettem 700-ra.Egy az elúszott a telefonkor.
Egy azt mondta tegnap 6 körül megnézi..............azóta is jön.
Bakker friss olaj vasárnap cseréltem,legalább 10e van a hátsó pr2-ben,elsőben egy 20-as,a lánc slovéniával együtt 2000-et futott,nincs se karc se horpadás rajta bukógomba is csak azért horzsolt mert nem vettem le.(nem találtam meg a gyári csavart én marha) különben nem lehetne látni sérülést.
És még így sincs rá érdeklődő sem.Még úgy sem hogy a legolcsóbb 2007-es 44e km-el 670.Meg van egy láthatóan kukaközeli 590e-ért.
Tudtam hogy nehéz lesz de álmomban sem hogy ennyire.
akkor én is meg vagyok lőve az LSL kormányommal?
(megvan az eredeti, de tudod ki fogja visszaszerel(tet)ni, adom mellé aztán ennyi).
kifejezetten olaszországból én se vennék, mert nem értek hozzá annyit, hogy a sok kókányolt dolgot kiszúrjam.
de ha már itthon forgalomban volt valakinél X éven át, és az a valaki nyilván kijavította a dolgokat, akkor most nem mindegy?!
A kocsinkon belga rendszám volt, amikor megvettük a németeknél.
De ha én a forgalmit megmutatom, azon csak az látszik, h gyártás 2005, Mo-i forgalombahelyezés 2009.
Az nincs ott, h honnan hoztuk. Mondhatnék akár Svájcot is.
Vagy nem így van?
Van egy eléggé viseltes pár, viszont 10e a 2db. Vagy tudok újat is, de az elég horror áron van.
Pirelli Angel ST-ről mi a véleményetek ?
Tegnap 2 emberke is telefonált az enyémre.Egy abban a pillanatban hogy aszondtam olaszból hoztam már nem is érdekelte egy aszondta megnézi ma 6-kor.
Természetesen azóta is jön nézni.
Nem is értem mi játszódik le ilyenekben.
Ha érdekel és lebeszélem akkor megnézem ha nem akkor nem de nem is vetítek.
szombaton én Debrecenbe vagyok virágkarneválon, mondjuk attól Te jöhetsz megnézni