Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!

Ugy döntöttem szétbontom a sövöt. Ha valakinek kell valami belőle, akkor...
Na ja, kint meg lesültünk a parton...
A videókra kíváncsi vagyok....
Viszont itthon szabályosan remegtem úgy megfagytam.
Akire tartozik majd elmondja ha akarja....
Most ez barkoba, hogy találjuk ki mi történt?
Annak örülök.
Nagyon jól éreztük magunkat, a szombat Laci érdeme, hogy átvitt minket a Rab-ra és igen jót strandoltunk, a vége tényleg nem lett jó, most már elindultak haza, akit érint.....
Hali!
Tegnap elmentem motorozni a haverokkal és mentünk az új M0-áson
egészen a 11-es útig mikor be értünk Szentendrére a motorom egyszer csak le állt és nem volt alapjárat csak gázra indult el és ahogy vissza engedtem a gázt újból le állt.Félre toltam kb tízpercig vártunk utána simán indult volt alapjárat és gond nélkül mentem vele. Szerintetek mi lehet a baj én a gyertyára gyanakszom ja és olyan hangja volt mintha csak egy henger menne és kicsit füstölt is.
jó vót szép vót
hála az égnek szerencsésen megérkeztetek

szombaton azért én sem unatkoztam ...

Remélem nem az történt mint nálunk... elmentünk túrázni vasárnap és egy 600-as CBR-el egy csaj a legelején még kiegyenesített egy kanyart Nem volt szép dolog :(
Mi történt a végén?
Itthon,.Nagyot gyorsultam az őrült csirkével.Az a 2,5 nap kicseszett jó volt.Kár a végéért nagyon.
Holnap ha nem leszek megfagyva és ennyire fáradt majd lesznek képek...............és van videó de az majd nagyon később.
Hazaértem! Szerintem ma már nem kínlódok a képekkel, majd holnap... A végét leszámítva fergeteges túra volt!
nem jó az ezres leömlő a 650-hez
ez lemaradt :)
Tudna nekem valaki segíteni? Egy ilyen kipufogó leömlőre lenne szükségem. A gyártól lehet rendelni de drágább mint egy komplett rendszer és nekem csak ezekre a leömlőkre lenne szükségem. Tud esetleg segíteni valaki vagy tud olyat akinek lenen vagy csinál ilyeneket? Esetleg az SV 1000-es leömlői jók a 650hez?
Olyan,mint mini Popeye a parton!
Meg is fürdetted tengervízzel?
Egyébként inkább a kérdés az, hogy mi azonos... Meg fogsz lepődni de a legtöbb alkatrész más (még a váz is!)
mindenki motorozik, apropó Te miért nem?
Nagy az elet.
Sima rosso......,szerintem jol mukodik.....jolessz ez gyorsultam elegge.Nem csuszik.
sajnos nem megy, talán majd mások. Ja, jó lett volna, még sosem voltam Horvátországban motorral. Na majd legközelebb. Ez a gumi a motoron a Rosso2? Hogy viselkedik szerpentinen?