Nagyon jól éreztük magunkat, a szombat Laci érdeme, hogy átvitt minket a Rab-ra és igen jót strandoltunk, a vége tényleg nem lett jó, most már elindultak haza, akit érint.....
Hali!
Tegnap elmentem motorozni a haverokkal és mentünk az új M0-áson
egészen a 11-es útig mikor be értünk Szentendrére a motorom egyszer csak le állt és nem volt alapjárat csak gázra indult el és ahogy vissza engedtem a gázt újból le állt.Félre toltam kb tízpercig vártunk utána simán indult volt alapjárat és gond nélkül mentem vele. Szerintetek mi lehet a baj én a gyertyára gyanakszom ja és olyan hangja volt mintha csak egy henger menne és kicsit füstölt is.
Remélem nem az történt mint nálunk... elmentünk túrázni vasárnap és egy 600-as CBR-el egy csaj a legelején még kiegyenesített egy kanyart Nem volt szép dolog :(
Itthon,.Nagyot gyorsultam az őrült csirkével.Az a 2,5 nap kicseszett jó volt.Kár a végéért nagyon.
Holnap ha nem leszek megfagyva és ennyire fáradt majd lesznek képek...............és van videó de az majd nagyon később.
Tudna nekem valaki segíteni? Egy ilyen kipufogó leömlőre lenne szükségem. A gyártól lehet rendelni de drágább mint egy komplett rendszer és nekem csak ezekre a leömlőkre lenne szükségem. Tud esetleg segíteni valaki vagy tud olyat akinek lenen vagy csinál ilyeneket? Esetleg az SV 1000-es leömlői jók a 650hez?
sajnos nem megy, talán majd mások. Ja, jó lett volna, még sosem voltam Horvátországban motorral. Na majd legközelebb. Ez a gumi a motoron a Rosso2? Hogy viselkedik szerpentinen?
Ugy döntöttem szétbontom a sövöt. Ha valakinek kell valami belőle, akkor...