Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapsz egy vizallo pirospontot ha megtalaksz kettot.

Amugy meg jonnod kellett volna.
Nagyon jo a szerpentin.
ez ilyen keresd a különbséget játék?
Hali.
Jobbat nemtudok sajna. De a rendszámtáblatartón és az üléspupon kivül full gyári a segge!
hátuljáról is tudnál feldobni egy képet kérlek :)
Csáóka !

Kurva jól néz ki ez a gép :) Nekem személy szerint nagyon teccik így "félszeműen" is :)
Szerintem vegyél 1000-est 6 kilóért.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
sadka002: ha tényleg komolyan gondolod és annyi a motoros tapasztalatod van, mint ahogy a profilodban írtad (Aprilia és Simson után), akkor max az SV 650! Ez vállalható első motornak, de csak akkor, ha tisztában vagy vele, hogy mire képes. Mert ez se egy kifejezetten kezdő motor...! Én csak tudom, 3 hónapja van nálam...

Az én "csőrömét is bökte", hogy mennyire nincs különbség az SV-k kapcsán a 650 és az 1000 között, de föl se merült bennem, hogy a nagyobbat vegyem, mert az azért már nagyon komoly! Hidd el, hogy a 650 is az!
Egyébként 350 ccm és 44 ló, biztosan egy különbség két motor között... (650 ccm 72 ló, 1000 ccm 116 ló)

Mondjuk az is igaz, 810-nél olcsóbban is lehet kapni 650-est... Én fél éven át böngésztem a netet, majd az első igazán jót el is hoztam! Személyes vélemény: bukógomba, sportdob kötelező!
850 be tudok venni egy 1000-rest, 810 be pedig egy 650-eset.
Hali!

Segítségeteket szeretném kérni, kinéztem ezt a Suzuki SV tipust nekem nagyon tetszik. Ha helyettem döntenétek melyiket vennétek a 650-et vagy az 1000-ret? mi a különbség közte hogy a 650-1 kipufogós az 1000-res pedig 2 kipufogós? jobb a 2 kupus mint az 1?
a gumimatracot se hagyd otthon
jó utat Nektek
n jobb vagyok euro és kuna van............viszot 2 órája szopok evvel a túragéppel..................iszonyat nehéz felkötni a táskát a seggére.Sehol egy tartó.Azé sikerült.........de a békatalpakat még fel kell cuccolni.
Kellenek az oldaltáska támaszok.
vazz, most végeztem és nem vettem semmi pénzet.....€-t mondjuk ad a Laci, de kunáért sajnos valahol meg kell állnunk, ha mást nem a határon(bár ott nem szeretek venni mert többnyire drágább)...
Legalább nem kell azon agyalnod, hogy miképp jönnél velünk, ez megoldódott...
Üdv. Mai nappal én is beléptem a klubba. Kár hogy jogsim még kb 3 hét múlva lesz meg, addig meg csak nézegetem.
Ja, ha valaki tudna nekem bukógomba mérteteket, esetleg valami kis rajzot mellé, akkor azt ,megköszönném.
Aug 28 tól van utószezon lenn, vagyis 10 juró lesz a szállás. Nekem is annyi volt 2 hete Senjben a tengertől 50m-re. Nyilván szálloda vagy hotel drágább lesz, de ilyen házinénis helyet kell kivenni
Sajna én nem tudok menni mert a Somáék nem engednek el nélkülük és még annyi munkám is van mint a fene...
Horkolok.jó a 40-euró/2 nap.
Egy ágyast? Jól megkérik az árát arrafelé...
Annyiért már egyágyast is kapsz....
50-esem van sátor marad itthon.
Nem neked írtam ha többet hozol.... ......amúgy max. 20-ért biztos lesz szállás....
Azért sátrat hozzatok....
Én meg csak 40-et... szal nem volna rossz!