Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor azt lehet nem csinálnám de nem tudom mennyire férne el az N-es villahídnál a fejidom.
elb...tam én az oldalidomra gondoltam

Hogy teszel egy 41-es villahídba egy 46-os teleszkópot?
Elvileg kimarni lehetne de én nem tenném.
Jó az 1000-re is.
Én meg az 1000S-t variálnám N-re.....az idom még jó lenne, de nekem nem jó a 650N-es cucc...
csere mert elvileg nem fér el
A kormány marad vagy azt is cseréled
igazából egy SV 650 N motorom van és arra szeretnék egy S-es fejidomot.
Ha oldalidomot keresel nekem van
Huhh............és ha nem lesz olyan darab mint az volt?
Vagy újonnan?
Nekem túl nagy.
De, de lesz még az tuti. Azt csak azért adtam el mert fél milliót kerestem rajta és nem szabadott nem eladni.
1250-es bandit? ? ? ? ? nem volt olyanod?
A kék ment el, az ezüst megmarad - ha nem számolják be egy 1250-es Bandiba vagy FZ1-be
A trükk a lábujjakban van.
nem baj, én ot is tapodtam kicsit reggel.... ...ma meg a kádban fogom...
Kár hogy a fürdőzés Rabon volt a békatalp meg Stargradban..............
Teljesen jó volt a víz, szerintem kb 22-24°-os lehetett főleg Rab-on volt meleg....
Ha nem lesz tul hideg es megrendezesre kerul, akkor latok eselyt a Zakopane turan valo reszvetelre

Jo lehetett a horvat tura igy az elhangzottak alapjan . Tenger meg jo volt furdesre?
ja, a faszkönyvön....akkor azért nem láttam semmit mert olyantot én nem tudok.....nem mondom, hogy egy akármi aki ott van, de nekem nem kell: link
Hát olyan lájkos baromság............még jó hogy nem tervezem olajcserét így fasz se gondol a srácra.

http://youtu.be/96fJrEAWQ0o
ez mi?
Sziasztok!

Ha valaki olajcserét tervez akkor gondoljon rám.

Nyomj egy lájkot
A női fehérnemű márka nekem tetszett......igen jónak tűnő kis gép, most már kíváncsi vagyok a nagyobb testvérére is ...Gyuri, mikor jössz Te is?
Nekem bejött a rosso..............tapad és nem is kopik.
Legalábbis az én szintemen.
Előre próbaképp jövőre rosso 2.Ha az is jó akkor kopás után meg hátra is.Kíváncsi leszek a kettőre a parton.
Ma bejöttem még azzal a gumival melózni...kellettek otthon az autók így nem volt választásom ....azért érdekes, hogy kibírta az egész utat annak ellenére, hogy már induláskor nem volt minta középen.....igaz a két nap partozás után már a szélén sem maradt....