Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy egyformán kopjon mind a két oldal oda-vissza kell menni.....................ez 300 Km.
A tengeparti szakasz vagy 150km hosszban nagyon állat.....a gumit hamar megeszi.....
Ment elöl na ha beindul nem tudom utolérni.
És Senj-től nagyon beindult odafelé...............meg visszafelé is............én meg meccseltem egy osztrák KTM-essel......... nagyon vágta dűt jobbra balra az a 990-es...............de azé nem tudott megszökni.
ha Sanyi ment elöl akkor lehet állvakarós jelenet ugyanis nem szok tökölni
Egyetértek, de halkan hozzátenném, HA, ismétlem HA tudatában van az ember annak, h szar az alkatrész aminek a gazdija gusztustalan ezt nem jelezni és az árat nem eszerint megszabni!
Utólag reklamálni és számonkérni, vagy csak megjegyezni legalább ekkora faszság! Ezt be kell nyelni, hhö... két hónap... ááááááá
ha valaki fel mer rakni bekatalpas kepet...... ..........
vagy csak nem tudjuk... ...a feredős képek is érdekelnek.....na nem a Tiétek.... .......ma a kádban edzek majd a békatalpaddal....rágyúrok a békaizomra, hogy nen görcsöljön...
Huhh........nagyon sok problem gyűlt össze 1,5 nap alatt azokat melózom le de este nekiülök.
Belenéztem....................igencsak meg kell vágni hogy az ominózus előzések ne legyenek benne.
Hát még szerencse hogy a szervek nem voltak tól fényképezős kedvükben.
A képeid ...és a vidiket se hanyagold....
Eladtad az ezüstöt?
Ha bárki vásárol valamit,azt nézze meg alaposan,ott,és akkor,döntse el hogy kell-e a kialkudott összegért.Ha mégis valami elkerüli a figyelmét, és ezt csak haza érve veszi észre akkor azonnal "vagy legalább" 3 napon belül jelezze az eladónak.Így még van esély a megoldásra,kompomisszumra...de hetekkel hónapokka későbbl jelezni mindezt,nos balgaság,és értelmetlen.

szerény véleményem..mert ugye lehet hogy éppen a harmadik fél a ludas...de ezt így utólag vitatni
Nem hinném, hogy jók volnának. De amugy is pályaidomos!
Üdv. Esetleg idomok megvannak még? ÉS ha igen akkor jók a 650hez?
Az alpári stílusodat gyönyörű szépen bemutattad, remélem majd csiszol rajta valaki a közeljövőben
Azt nem tudom mondani, hogy minden jót!
Nekem meg az a véleményem ezek után ,hogy egy hazug kis pöcs vagy!
Miért nem hivtál fel? Miért nem mondtad h szar? Normális vagy? 80 ért veszel egy szart és nem viszed vissza? Na látod ezért vagy hazug pöcs!
Témát én lezártam, többet ezzel nem foglalkozom!

Képzelheted, hogy én mennyire visszafogtam magam mikor észrevettem. Ami nem most volt hanem kb 2 hónapja (írtam is fórumba). De nem értem mit értesz gyenge próbálkozáson? Hazudok? Leszarom hogy előttem vetted ki ha szar... mint írtam ezek szerint Te sem vetted észre. Az meg, hogy nem állítok valósat?! Kétlem, h téged kellene meggyőzni róla, elég ha az ismerőseim tudják, hogy nem szokásom hazudozni. De mint ahogy nem mentem vissza 2 hónappal ezelőtt a telókkal, így most sem vinném vissza.
Én sokat tanultam a dologból és hogy Neked felháborodni a dolgon nem kell az biztos.
Ezt Te sem gondolhatod komolyan vazze! Előtted vettem ki a motorból! Sérülésmentes volt! Teljesen!
Szar próbálkozás volt.
És most kurvára visszafogom magam! Ha meg annyira bamba vagy hogy nem veszel észre egy telón görgözés nyomokat, de 80 ezret adsz érte akkor Nem csak bamba vagy!

Nem fogok veszekedni ezen, de a telószárak olyan görbék voltak, hogy az hihetetlen. Egy 6-7centis részen látszott a görgőzés nyoma, de még azt is hitványul csinálta meg valaki. Én elhiszem azt is, h Te sem vetted észre... mivel én is jóhiszemű voltam és megvettem úgy, hogy szinte rá se néztem. Igazából én hibáztam nem is Te. De a részemről ennyit a témáról, már nincsenek meg a telók (meg az SV se mert a hétvégén elkelt)
Multkor volt szerencsém motorozni a tipussal. Soha életembe nem élveztem utcán egy motort sem annyira mint a triumphot. Igazi mókamotor. Fülig ért a szám, pedig semmi kedvem nem volt rá ülni.
Viszont ultrabrutálforgalomnélkülikicseszetttapadósszerpentin van.
Még én is megnyaltam mind a tíz ujjam mint kecske a sót.

Leért a spiccen lévő csizma koptatója. És a legviccesebb hogy nem fostam be csak még jobban élveztem.
Ugyan nem vagyok még vérprofi de elég jól eltöfögtem a kis 3 hengeressel.
Van videjó de nincs energiám most avval pepecselni........később fenn lesz.
Na végre...
Miért is?

Tudtommal hibátlan telókat kaptál!
Ha olyan jó minőségű első telót akarsz eladni mint amit nekem adtál el akkor inkább add oda valakinek ingyen az egész SV-t...
Elég nagy baj, h van baj