Na ja................olajzó határozatlan ideig elnapolva...................sürgősségi projectként fékreparálás..............motormosás,hátsó zsáktartó készítés,szivargyujtó elhelyezés,fűtősfelső meghekkelése.................jóprogram télire.
Most néztem 10460-nál tartok..................2500 beficcent a verdába.
Jólesz a jövőév.GO ósztria-horvátország-svájc-olasz nem feltétlen ebben a sorrendben.
Banditos topik örökzöld témája................láncolajzó.
Számolgattam.
Strigrad-rab-lop
ar-starigrad-senj-budapest táv kb 820 Km a molos spray meg még szürke rajta.
Érdekes.
Szevasztok srácok bocs hogy ide írok de suzuki az suzuki segitségeteket szeretném kérni!
adódott egy olyan problémám hogy gsx-r 600 k4 menetközben kidobja magát üresbe! akár hidegen melegen magas fordulaton alacsonyon is előfordult már! eleinte behúztam a kuplungot mig gurult és vissza tudtam rakni vagy egyesbe vagy kettesbe! most ha már ezt csinálja nem tudom visszarakni amig meg nem állok.... elég kellemetlen ha ez mondjuk 100as tempónál előfordul! tudnátok javaslatokat adni hogy ez milyen probléma lehet és milyen árkategória a javítás? nagyon köszönöm előre is!
2.1M egy új abs-es kisSV-ért?Nóóórmális?Azt csodálkoznak, h bedőlt az újmotor piac...
Most néztem 10460-nál tartok..................2500 beficcent a verdába.
Jólesz a jövőév.GO ósztria-horvátország-svájc-olasz nem feltétlen ebben a sorrendben.
Számolgattam.
Strigrad-rab-lop
ar-starigrad-senj-budapest táv kb 820 Km a molos spray meg még szürke rajta.
Érdekes.
adódott egy olyan problémám hogy gsx-r 600 k4 menetközben kidobja magát üresbe! akár hidegen melegen magas fordulaton alacsonyon is előfordult már! eleinte behúztam a kuplungot mig gurult és vissza tudtam rakni vagy egyesbe vagy kettesbe! most ha már ezt csinálja nem tudom visszarakni amig meg nem állok.... elég kellemetlen ha ez mondjuk 100as tempónál előfordul! tudnátok javaslatokat adni hogy ez milyen probléma lehet és milyen árkategória a javítás? nagyon köszönöm előre is!