Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuplung nélküli sok rontott váltás amiről azt hiszik, hogy sikerült.... .....nem gondolom, hogy Te, de az előző tulaj talán... ....
Vagy a kuplung vagy a váltó nem kerek.
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy mitől lehet az, hogy mondjuk 3 seb. fokozatban magas fordulaton próbálok váltani 4.be, de csak 2x-ra, vagy rosszabb esetben 3x-ra tudom betenni 4.be. Van olyan, hogy abszolut nem veszi be a sebességet és akkor pörög tovább haramdikban, a másik h üresbe vált be.:S Sőt olyan is előfordult már, hogy haladtam vele egy adott sebességgel és egyszerűen kidobta a sebességet..:S Tudna valaki valamilyen ötletet arra h mitől lehet?
Csak azért vetted meg mert senki nem akarta házhoz vinni az eladó vackát..... .....persze Te meg nem mész messzebb semmiért pár méternél...
az biztos volt,hogy ezt megveszem a fatertól.Az volt a kérdés,hogy neki hol találunk egy megfelelő áru kombi autót,aztán végül találtunk
látod, csak van háznál is eladó autó
jah és az olajevős 1.6-os eco-tech
muszáj volt már mert olykor olykor azért autó is kell...
Ki itt belép haggyon fel minden reménnyel........................
megvettem a faterom F astráját
De nagyon kedvező áron adta,mert ebbe nem tud cuccolni és vett helyette egy olyat amibe tud.
Ajjaj.
mi lett végül?
na akkor mától én is autó tulaj vagyok.1000ccm v2 project elnapolva.....jópár nappal
service manual 1. fejezet
melyik kézikönyvet nézzem mert pdf-ben van minden papírja és van vagy 3 különböző
Ezeket mindet meg ami a kézikönyvben van.
hétvégén lekapom a kereket, legányolom azt megnézem mi a szar van vele. Most lesz a gépbe 50eKm mit érdemes átnézetnem? szelephézag, injektorszinkron? kopó cuccok 3-4eKm-rel ezelőtt lettek cserélve.
A k2-es é ugyan az ezzel mindenki kínlódik,nekem is szar volt! iTT A CIKKSZÁM:34983-21E00,én a MOTORRADTÓL szoktam rendelni azthiszem 8000ft körül van H a meg a kereskedő nem tud rendelni zárjon be
Felőlem lehet vizicsiga is.
tehát hall-os
Mágneses.
milyen elven működik a jeladó? Hallos? nem lehet, h elég lenne kipucolni? Nemrég a kocsink kipörgésgátlójával szenvedtünk (végül egy féknyomás-szenzor volt a ludas), de a netes fórumok ott is azzal kezdik, h a jeladótárcsáról mindenféle zsíros-fémporos-spénes szennyeződést tessék letörölni, és újra próbálkozni :-)
nekem k3 újvázas és lehetett külön rendelni... csak a kereskedő szopat...
Lehet..............csak jobb a kasszában tudni 35e-ret mint 5e-ret.

2003-4-eseknél talán egybeban 04 után külön cikkszáma van a rotornak.