Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy mitől lehet az, hogy mondjuk 3 seb. fokozatban magas fordulaton próbálok váltani 4.be, de csak 2x-ra, vagy rosszabb esetben 3x-ra tudom betenni 4.be. Van olyan, hogy abszolut nem veszi be a sebességet és akkor pörög tovább haramdikban, a másik h üresbe vált be.:S Sőt olyan is előfordult már, hogy haladtam vele egy adott sebességgel és egyszerűen kidobta a sebességet..:S Tudna valaki valamilyen ötletet arra h mitől lehet?
hétvégén lekapom a kereket, legányolom azt megnézem mi a szar van vele. Most lesz a gépbe 50eKm mit érdemes átnézetnem? szelephézag, injektorszinkron? kopó cuccok 3-4eKm-rel ezelőtt lettek cserélve.
A k2-es é ugyan az ezzel mindenki kínlódik,nekem is szar volt! iTT A CIKKSZÁM:34983-21E00,én a MOTORRADTÓL szoktam rendelni azthiszem 8000ft körül van H a meg a kereskedő nem tud rendelni zárjon be
milyen elven működik a jeladó? Hallos? nem lehet, h elég lenne kipucolni? Nemrég a kocsink kipörgésgátlójával szenvedtünk (végül egy féknyomás-szenzor volt a ludas), de a netes fórumok ott is azzal kezdik, h a jeladótárcsáról mindenféle zsíros-fémporos-spénes szennyeződést tessék letörölni, és újra próbálkozni :-)
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy mitől lehet az, hogy mondjuk 3 seb. fokozatban magas fordulaton próbálok váltani 4.be, de csak 2x-ra, vagy rosszabb esetben 3x-ra tudom betenni 4.be. Van olyan, hogy abszolut nem veszi be a sebességet és akkor pörög tovább haramdikban, a másik h üresbe vált be.:S Sőt olyan is előfordult már, hogy haladtam vele egy adott sebességgel és egyszerűen kidobta a sebességet..:S Tudna valaki valamilyen ötletet arra h mitől lehet?
De nagyon kedvező áron adta,mert ebbe nem tud cuccolni és vett helyette egy olyat amibe tud.
2003-4-eseknél talán egybeban 04 után külön cikkszáma van a rotornak.