Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiért sok is...............én emelőszemet most csináltattam egy gixxeres sráccal.Ha m6-os akkor csinálni kell ha m8-as akkor az van nekem is.
De ha van esztergányos kontaktod leméreteztem az m6.ost elég jól sikerült.Be tudom rakni ha kell.
Hál istennek villásra csináltam eleve az emelőmet.
Sziasztok!

Nem tudja esetleg valaki, hogy vezérműláncot milyen időközönként ildomos cserélni az 1000-esben?
Nincs. 50 valahany ezerert szerintem sok lett volna....
Nincs rajta középtámasz?
Sziasztok! Van egy eladó átépített sv-m. Vannak alkatrészek is, ha esetleg vkit érdekel.
Anno vettem toled azt a piros hatso emelot, ami ugye lengovillanal emel. Lehet hozza valahol venni emeloszemes konzolt? Esetleg neked nincs ilyen elado?
Szombaton én is...............még nem biztos......................elvileg németeknél van a gumikarikakészlet.
Ha ideér péntekig az jó ha nem az nem de én már nem esnék neki.
Akkor biztosan otthon leszek, szombaton nem ha dogloznom kell....
Vasárnap ha vagy ráérsz?
Az én 48L-es dobozom platnistól 18000 volt az rmc-ben....
Szivesen...........én köszönöm..............apróban mérettől függően 12-20e közt lehetnek..................givi vagy kappa lenne a legjobb.
Zoli

annyira elkalandoztam hazafele - számolgattam mennyibe lenne doboz plusz platni, hogy már besnyőn jutott eszembe, hogy girost kellett volna vennem Gödöllőn rendelésre, vacsorára. Fordulhattam vissza :)

Köszi még egyszer

Sanyi
immáron nem "egyedi" a csomagtartód, hála Zolinak
Srácok...................egy 4 kilós régi svbe belemegy a 650-es blokkja?
jó lenne ha elindulnál felém.................
Ird meg mi kell és mi a keret. Ha tudok, segitek. . . .
Ja, van egy kisse hianyos muszerfal boritasom is (jobboldali haromszog nem teljes).
jaaa
76+ posta fékem meg van.
Nem, egy ismerős keresett meg és most meg is néztem a gépet, ha normális áron össze tudjuk szedni a cuccot megcsináltatja, ha nem akkor bontás lesz...
Neked?
Kössz!