Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Gratula!....na most már jöhetsz motorozni, a neheze megvolt, már menekülhetsz otthonról...
Gratulálok Laller!
Na asszem jó sokáig csak a net marad néha.Van a kábeltévén prémium csatorna..................fizess elő.
köszi Zoli a tanácsokat, ezt mi is szeretnénk elkerülni. első perctől a saját szobájában szeretnénk altatni, Andi ott alszik Vele a jó kis másik Zoli féle heverőn. nekem meg marad a lakás végén a háló a franciaággyal meg 2 izé...piros karikás csatornával
jaj,az az agancsos cóla , gömb szörp ,szép emlékeim vannak róla ,ill. utólag mesélték
Szegény gyerek jól bebaszott...................négykézláb ment?
köszi, jól vannak
buli az megvolt, kicsit még mindig rosszul vagyok
gratula

anyuka,gyerek jól van?

tejfakasztó buli volt?
köszi
gratulálok!
Csak tunnám hogy fogom én megkergetni starigradig meg plitvicéig?
Nyitott szemmel buszon.............
én inkább úgy mondanám, h a motorozásra szánható időt alvással fogja tölteni. az első pár hónapban nem, én is azt hittem, én leszek a kivétel... de aztán beindul az ipar... mint a katonaságnál. 5 szabad perc? 5 perc alvás!
Fogsz te a fenét.....................havonta eccer jutsz ki a garázsba............de a pelenkától még a motort se fogod látni.............majd néha megjáratom ha gondolod.
köszi mindenkinek! mivel most már jobban kell vigyáznom magamra ezentúl M2-őn a nagy visszafordító kanyarba már csak 160-al fogok belemenni
GRATULÁLOK
GRATULÁLOK!
Akkor viszont grat!

Fogadj meg egy jótanácsot... vagy inkább nem is akarok belepofázni - inkább úgy mondom, mi volt a MI hibánk, amitől mindenkit óva intenék...

- szülői hálóban való altatás
- szülői ágyban való altatás.
az még messze van, a miénk 47 perc múlva lesz kerek 1 napos
Még akkor sem OK minden....majd csak és kizárólag akkor lesz minden OK egy gyerekkel ha már az ő keresetéből éltek mindannyian....addig szívás...
volt itt egy motoros arc, rakta a gyerekeket az ülésbe, aztán dobott 1 hátast mikor a miénk végigmutogatta, h "itt kell beindítani, itt kell leállítani, és itt kell a 'benzinolajat' beletölteni"