Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááááá ez inkább csak karakteres.
Vagy süketülök.
"anélkül nagyon jó volt"? Elmentél mellettem a 3-ason le volt húzva az ablakom, és kifolyt az agyam a fülemen! K....va hangos volt!
Hát a gyárira 92 db volt írva...............a yoshit mivel botfülem volt nem éreztem hangosabbnak killerrel...........anélkül nagyon jó volt..............a gáz a TL 80 db-e volt.

Most a vinnyogó nyarvogással egész egyedi lettem.
haggyad má.......a szú percegését méterekről meghallja a kanapéban sőt azt is megmondja, hogy fiú vagy lány, de a motorhangokat?.....
azt azért nem mondanám,hogy gyári a hangja.
Azért sokkal jobb mint a gyárival......
nekem van db killerem.Kellemes dorombolós lesz tőle a hangja.
Hát...........kiveszed a killert............vagy be se rakod..................én megvagyok a gyárival............40-es cső............perforált lemez benne valami gyapottal.............és lelátok az összekötőig.
pfffff
jó tudni mindenesetre.
dehát akkor mit lehet tenni? :(
Amúgy volt a yoshiban db killer............gyári hang.
ja, bobbynak a gladius való :-)
nemtom... egy sportdobnak beszerelt dbkillerrel milyen hangja van? kb mint a gyári, vagy annál azért jobb?
Inkább a Dzsoki nékű.
az sv sport dob nélkül olyan mint a dallas boby nélkül
Gyári csövem van a polcon.Csak egy közdarab kőőő oszt annyi.Olcsóé megszámítom.
megint elkezdtem fosni a kipufogós dolgoktól. FR-ben is erről ír a jogász, most meg hírlevélben taglalják és a FR-re hivatkoznak... mégis vennem kell egy csövet?
Látom 1000-est is bontasz, arról kellene néhány plexitartó csavar (4-es imbuszfejű anyával)
Ha kereklámpás kell a lámpa meg a műszerfal
2001 sv 650 bontódik. . .
Hát én a forgalommentes kanyargós miatt ülök motorra.

Nekem nem...................fáj.
a szuri a barátod
pedig jó az izgalom, ezért ülsz mocira is, nem?
Nem fosok....................csak nem szeretem...............az inyekciótól sem félek................viszont útálom a tűket.