SV-t jóval olcsóbban kapsz és annyival könnyebb, hogy nem érzed semmivel sem gyengébbnek mint a CBF-t....tény, hogy kényelmetlenebb mint a CBF, de nem rossz motor......
Tudom h sokan visszatekerik az órát nem azért kérdeztem h mennyi km van benne,hanem azért mert unokatesóm CBR 600F-éhez akartam hasonlítani. Abban nem volt visszatekerve az óra most 70 pár ezer km van benne és 1 csepp olajat sem eszik. Ráültem és rohadtul kényelmes tök egyenes a hátam. Talán néznem kell a közelben 1 Sv-t és ráülni. Mindjárt ki is derülne mennyire kényelmes. Nincs szándékomban lebecsülni a motort mert a motor mindig többet tud mint az ember nem akarom elbízni magam a 12 ezer km-t csak tájékoztatás céljából írtam tudom h nem sok...
turázni N-est vegyél
ha nincs hajtva/elhanyagolva kimegy a világból (80e-100eKm körül esetleg kér egy kuplungot meg vezmüláncot)
nyugis turatempóban elmegy 4,5literrel (ritkán figyelem de volt már 4,1 is)
mindenféleképp nézesd meg hozzáértövel,megéri erre rászánni pár forintot
km állást 15eFt-ért módositják,az állapotot kell nézni,de azt nagyon
a kényelemről meg annyit, hogy akkor nem motor kinézetű motort kell venni, hanem púposteve kinézetű túraendúrót (elnézést a túraendúrósoktól), aztán lehet egyenes háttal hosszasan ücsörögni és mélázva bambulni... :-)
egyébként nem akarok piszkálódni...
az sv nagyon jó kis gép, én első motornak vettem NULLA motoros tapasztalattal. Persze, mindenki a fokozatokról papol... minden fokozat egy anyagi krach! ha elsőre egy 125-ös ibrahimot vettem volna, még most is azon ülnék, mert nem tudok annyit kiszorítani, hogy váltsak. inkább egyszer mélyebben nyúltam a zsebbe, de ez szép és jó és elég lesz évekig. a gázkarnak nemcsak két állása van, és ésszel, a gép és a helyzetek iránti alázattal kell _viselkedni_, nem pedig arcoskodni és megdögleni - ennyi. szerintem a nagyobb motor megengedőbb is, a kresz tanpályán a 125-össel, amire először ültettek, csak szenvedtem, hol lefulladt, hol a láncait csörgette... aztán a cb500-on azonnal letisztult, hogy miről is van szó.
szerintem strapabíró jó kis vas ez, nem drágák hozzá a cuccok, és a v2 feelinget hadd ne magyarázzam :-)
peace
Neked hanyas évjárat van? - "nem évjáratot veszünk, hanem állapotot" :)
Mennyi km van benne? - "nem km-számlálót veszünk, hanem állapotot" :)
Olajat nem eszi? - szerintem az sv nem hajlamos rá, de javítsatok ki
Fogyasztás? - nemár :-) (5-10 l között mindenféle van a topicon)
Hosszú túra 2 személlyel is kényelmes? - még eggyel se az :-) de nagyon szerethető KIS (!) motor :-) :-)))))))
(180-as gumi nemmegyfelhátra, meg mi is van még? :-))
Mókás ez még 24e után is.Pláne ahogy beromboltam egy jobbosba ezerrel...........dobálom vissza a váltót..............erre jajj mamám ez szűkebb mint ahogy terveztem.
Na akkor elsőhöz nem nyúlunk mer megint felnyaljuk a múrvát................hátsóra rálépek alig tudom elérni mert fennt van a nyakamban a pedál.............de sok lassulást nem érzek ha jobban rálépek meg kattog mint a fene a visszaható lánc............na akkor már kuplung be egyet vissza............hühh ezt megúsztam.
nem a tényszerű adatokkal van a baj, bár 3 évre 12 ezer kilométer az elég kevéske. "Nem kezdésnek kell".. ültem én ETZ-ken, azután egy 200 kiló körüli 70 lovas gép azért elég mókás tud lenni
egyszer kell egy jó nagyot venni vidi vici...
Kicsit más karakter de az Sv olcsóbb meg a Cbr lehet erős volna még nekem.
ha nincs hajtva/elhanyagolva kimegy a világból (80e-100eKm körül esetleg kér egy kuplungot meg vezmüláncot)
nyugis turatempóban elmegy 4,5literrel (ritkán figyelem de volt már 4,1 is)
mindenféleképp nézesd meg hozzáértövel,megéri erre rászánni pár forintot
km állást 15eFt-ért módositják,az állapotot kell nézni,de azt nagyon
az sv nagyon jó kis gép, én első motornak vettem NULLA motoros tapasztalattal. Persze, mindenki a fokozatokról papol... minden fokozat egy anyagi krach! ha elsőre egy 125-ös ibrahimot vettem volna, még most is azon ülnék, mert nem tudok annyit kiszorítani, hogy váltsak. inkább egyszer mélyebben nyúltam a zsebbe, de ez szép és jó és elég lesz évekig. a gázkarnak nemcsak két állása van, és ésszel, a gép és a helyzetek iránti alázattal kell _viselkedni_, nem pedig arcoskodni és megdögleni - ennyi. szerintem a nagyobb motor megengedőbb is, a kresz tanpályán a 125-össel, amire először ültettek, csak szenvedtem, hol lefulladt, hol a láncait csörgette... aztán a cb500-on azonnal letisztult, hogy miről is van szó.
szerintem strapabíró jó kis vas ez, nem drágák hozzá a cuccok, és a v2 feelinget hadd ne magyarázzam :-)
peace
Mennyi km van benne? - "nem km-számlálót veszünk, hanem állapotot" :)
Olajat nem eszi? - szerintem az sv nem hajlamos rá, de javítsatok ki
Fogyasztás? - nemár :-) (5-10 l között mindenféle van a topicon)
Hosszú túra 2 személlyel is kényelmes? - még eggyel se az :-) de nagyon szerethető KIS (!) motor :-) :-)))))))
(180-as gumi nemmegyfelhátra, meg mi is van még? :-))
Na akkor elsőhöz nem nyúlunk mer megint felnyaljuk a múrvát................hátsóra rálépek alig tudom elérni mert fennt van a nyakamban a pedál.............de sok lassulást nem érzek ha jobban rálépek meg kattog mint a fene a visszaható lánc............na akkor már kuplung be egyet vissza............hühh ezt megúsztam.
El ne bízd magad apukám