Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigasztaljon, hogy legalább felnyomtad az árat
Mellik?
dettó

egyszer kell egy jó nagyot venni vidi vici...
nem tudom mi lesz később, de most még nagyon csendes
nekem az a jelenete tetszik, amikor csak süllyed és süllyed, kékül és kékül :-)
Viszont egy szőröstalpú büdös német beelőzött az utsó tizedmásodpercben 1 ojróval.
Bocs, elnéztem.....akkor a CBR-nél viszont jóval kényelmesebb az SV még az idomos is...
Nem CBF hanem CBR 600 F
Kicsit más karakter de az Sv olcsóbb meg a Cbr lehet erős volna még nekem.
Karakterben akkora különbség mint Hugh Jackman az x man-ben és Leonardo DiCaprio a Titanic ban közt.
SV-t jóval olcsóbban kapsz és annyival könnyebb, hogy nem érzed semmivel sem gyengébbnek mint a CBF-t....tény, hogy kényelmetlenebb mint a CBF, de nem rossz motor......
Akkor se kell ám beszarni ha elcsipked pár deci olajat a masina...
Tudom h sokan visszatekerik az órát nem azért kérdeztem h mennyi km van benne,hanem azért mert unokatesóm CBR 600F-éhez akartam hasonlítani. Abban nem volt visszatekerve az óra most 70 pár ezer km van benne és 1 csepp olajat sem eszik. Ráültem és rohadtul kényelmes tök egyenes a hátam. Talán néznem kell a közelben 1 Sv-t és ráülni. Mindjárt ki is derülne mennyire kényelmes. Nincs szándékomban lebecsülni a motort mert a motor mindig többet tud mint az ember nem akarom elbízni magam a 12 ezer km-t csak tájékoztatás céljából írtam tudom h nem sok...
turázni N-est vegyél
ha nincs hajtva/elhanyagolva kimegy a világból (80e-100eKm körül esetleg kér egy kuplungot meg vezmüláncot)
nyugis turatempóban elmegy 4,5literrel (ritkán figyelem de volt már 4,1 is)
mindenféleképp nézesd meg hozzáértövel,megéri erre rászánni pár forintot
km állást 15eFt-ért módositják,az állapotot kell nézni,de azt nagyon
ez így korrekt.......
a kényelemről meg annyit, hogy akkor nem motor kinézetű motort kell venni, hanem púposteve kinézetű túraendúrót (elnézést a túraendúrósoktól), aztán lehet egyenes háttal hosszasan ücsörögni és mélázva bambulni... :-)
egyébként nem akarok piszkálódni...
az sv nagyon jó kis gép, én első motornak vettem NULLA motoros tapasztalattal. Persze, mindenki a fokozatokról papol... minden fokozat egy anyagi krach! ha elsőre egy 125-ös ibrahimot vettem volna, még most is azon ülnék, mert nem tudok annyit kiszorítani, hogy váltsak. inkább egyszer mélyebben nyúltam a zsebbe, de ez szép és jó és elég lesz évekig. a gázkarnak nemcsak két állása van, és ésszel, a gép és a helyzetek iránti alázattal kell _viselkedni_, nem pedig arcoskodni és megdögleni - ennyi. szerintem a nagyobb motor megengedőbb is, a kresz tanpályán a 125-össel, amire először ültettek, csak szenvedtem, hol lefulladt, hol a láncait csörgette... aztán a cb500-on azonnal letisztult, hogy miről is van szó.
szerintem strapabíró jó kis vas ez, nem drágák hozzá a cuccok, és a v2 feelinget hadd ne magyarázzam :-)
peace
Neked hanyas évjárat van? - "nem évjáratot veszünk, hanem állapotot" :)
Mennyi km van benne? - "nem km-számlálót veszünk, hanem állapotot" :)
Olajat nem eszi? - szerintem az sv nem hajlamos rá, de javítsatok ki
Fogyasztás? - nemár :-) (5-10 l között mindenféle van a topicon)
Hosszú túra 2 személlyel is kényelmes? - még eggyel se az :-) de nagyon szerethető KIS (!) motor :-) :-)))))))

(180-as gumi nemmegyfelhátra, meg mi is van még? :-))
Szeva mindenki! Tudja valaki, hogy a régi SV 650 S-be milyen izzók mennek előre? H1, vagy H7?
Képzeld ha majd visszhangzik is!
Izgi......................hátsóféket taposva leborítani könyékig,befordul az csak bízz a gumiban!
Lehet, hogy azt mind pályán versenyezve....akkor már nem is annyira kevés... ......
Mókás ez még 24e után is.Pláne ahogy beromboltam egy jobbosba ezerrel...........dobálom vissza a váltót..............erre jajj mamám ez szűkebb mint ahogy terveztem.
Na akkor elsőhöz nem nyúlunk mer megint felnyaljuk a múrvát................hátsóra rálépek alig tudom elérni mert fennt van a nyakamban a pedál.............de sok lassulást nem érzek ha jobban rálépek meg kattog mint a fene a visszaható lánc............na akkor már kuplung be egyet vissza............hühh ezt megúsztam.
nem a tényszerű adatokkal van a baj, bár 3 évre 12 ezer kilométer az elég kevéske. "Nem kezdésnek kell".. ültem én ETZ-ken, azután egy 200 kiló körüli 70 lovas gép azért elég mókás tud lenni
3 év 5e Km 50-es robogón. Na erre varjá gombot.
"Tapasztalat... 3 év alatt 12 ezer km-t tekertem bele a 150-es etkóba úgyhogy nem kezdésnek kell"

El ne bízd magad apukám