Az is szokott, elég faramuci méretű szimering ezért nem kaptam sehol csak a "gyárit" tudtam megrendelni amikor kellett, de akkor azért rendeltem tartalékba is....még van egy...
ha tényleg olaj jön két helyről jöhet....kislánckerék szimering vagy váltórúd szimering......vagy nem olaj hanem híg láncspray csöpög....többnyire az szokott....
Ha megtalálod a motorfék és a gáz közötti fordulatszámot akkor pontosan ugyan olyan könnyen bemegy mint a kuplung nélkül váltásnál, semmivel sem nehezebb vagy könnyebb berakni fizikailag akkor. De érezni ezt a fordulatszámot valóban kell egy kis rátermettség. Én sem szoktam kuplung nélkül váltani, csak ha a bal kezem lógatom és lusta vagyok megmozdítani
Jut eszembe! Az aApok túránkon volt egy automata FJR Nem volt kuplungkar rajta, viszont váltókar igen Valami utólagosan beépített elektromos motor végezte a kuplung funkciót, ami egyébként gyári kelléke az FJR-nek. Csak néztem mikor megláttam... nem is hallottam még ilyenről
Azt igazából versenytempónál állandó magas fordulaton lehet jól végrehajtani.......utcán nem elég, hogy felesleges, de ritkán sikerül jól még, ha ezt nem is érzi a tulaj....
Bár attól még lehet spray.
Jut eszembe! Az aApok túránkon volt egy automata FJR
Bár nem volt S-es az bittos.