Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is szokott, elég faramuci méretű szimering ezért nem kaptam sehol csak a "gyárit" tudtam megrendelni amikor kellett, de akkor azért rendeltem tartalékba is....még van egy...
Ez szerintem nem olyan vészes.
Bár attól még lehet spray.
A nyillal jelölt résznél, szokott lenni olaj. De nem olyan mint ami a láncspraytöl van, hanem hígabb..
Ez így van....csak hát ott van amit írtál, érzék, rátermettség....na ezek azok amikről mindenki azt hiszi, hogy rendelkezik vele....pedig nem.... ....
mivel mostanában csak 4-5 ben köll szerpentineznem nem igen kell sokat kuplungolni.
Az új VFR-en is hasonló van.....
ha tényleg olaj jön két helyről jöhet....kislánckerék szimering vagy váltórúd szimering......vagy nem olaj hanem híg láncspray csöpög....többnyire az szokott....
Ha megtalálod a motorfék és a gáz közötti fordulatszámot akkor pontosan ugyan olyan könnyen bemegy mint a kuplung nélkül váltásnál, semmivel sem nehezebb vagy könnyebb berakni fizikailag akkor. De érezni ezt a fordulatszámot valóban kell egy kis rátermettség. Én sem szoktam kuplung nélkül váltani, csak ha a bal kezem lógatom és lusta vagyok megmozdítani
Jut eszembe! Az aApok túránkon volt egy automata FJR Nem volt kuplungkar rajta, viszont váltókar igen Valami utólagosan beépített elektromos motor végezte a kuplung funkciót, ami egyébként gyári kelléke az FJR-nek. Csak néztem mikor megláttam... nem is hallottam még ilyenről
annak örülhet az új gazdája....
Viszont akkor mibű gyün az olaj?
hova?....
Nagyon úgy néz ki.................nyáron meg nem tudtam eladni a gépest.Pedig avval még gond se volt.
Bár nem volt S-es az bittos.
:D akkor meg is jöttünk.
nem néztem miről van szó....650-ről?....azon tényleg nincs...
650-esen nincs munkahenger.
már csak azért mert az tuti ereszt.:S :)
Attól nem....azt egyébként viszonylag olcsón meg lehet oldani.....a váltót nem...
Attól esetleg produkálhat ilyet, h a kuplung alsó munkahengerénél ereszt a tömítés és elszivárog az olaj? bár lehet hülyeséget kérdezek.
Hol vagok én a versenytempótól.............mögmondta a gixxergyik hogy a lábam sem ér le.
Azt igazából versenytempónál állandó magas fordulaton lehet jól végrehajtani.......utcán nem elég, hogy felesleges, de ritkán sikerül jól még, ha ezt nem is érzi a tulaj....
Én Kopaszt utánozva megpróbáltam husvétkor..............hátt.............azóta is kuplungolok.Nem szerette a blokk.
Hát akkor az előző tulaj sportosnak hitt vezetési stílusa ami nagyrészt kimerülhetett a kuplung nélküli váltásban.......
Próbaúton is?
most vettem nyáron, de már akkor is csinálta.:S
Pedig a gép majdnem olyan mint Lalleré.