Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő hétvége hernád-szurdok(szlovák paradicsom) kocsival?....persze lehet motorral is jönni
Visszadobtam.................méreten aluli gizda.
utána kifogtad vagy visszadobtad? :)
Áhh..................ez a 600-sát 23 éves korára tavalyra kimotorozta....................akkor mondta hogy annyira megy utcán hogy fúúúú de mikor hívták hogy mutassa meg pályán nemment mert az nem olyan jó és messze van.
jo kis birkózás vót...................4 órát fárasztottam.
Hayabusa alatt nincsen élet!
Nemkicsi..................ezresssss.És 2 kanyar után otthagy.
akkor még nem topikolt kisgikszeresekkel, t'od... :-)

pelenkás tanácsot nagyon kössssz, rendi vagy :-)
Nömmmm.............majd 60 évesen.
hajrá hajrá
Ölég a 180-as is csak ne legyen baleset és végén még én is tejbuliba fojtom a bánatom.
úgy látom mindig új célokat tűzöl ki, eddig a 180 is elég volt
Mekdönci előtt a 200-as gumi a divat.................
bár a mekdönci előtt nem menő ha kivillan
+ az ülést is puhábbnak érzed!
Mi a globalizáció?
Válasz: Diana hercegnő halála.
Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy
francia alagútban, egy német autóval utazva (melyben holland motor ketyegett), amit belga sofőr vezetett, aki skót whisky-t piált, és akiket japán motoron egy olasz paparazzo követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel.
És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákba
öltözve tajvani monitort bámulsz, és azon aggódsz, hogy az osztrák
bank által adott svájci frank alapú hiteled mikor bukik meg a görög
kormány miatt.
vannak ilyen felnőtt méretű pelenkák is, az is biztos jól szigetel, plusz ha menet közben jön rád a szükség akkor is jól jön
Ezért jó ha öregszel....majd romlik a szem és az ilyenek fel sem tűnnek.... ......nekem már ez a rosszat feledtető homály borítja retinám.....

Atyám..........
Mazohista vagy.
fogja, és kétsávoson kielőz velem szemben.
nem hirtelen, takarásból... hanem jól belátható helyen, látja hogy jövök, bámul, de még csak helyet sem csinál a saját sávomban nekem... lakotton kívül.
aztán szokásos, macisajt alól elém, de már láttam a mozgásán, h nem fog elsőbbséget adni, meg se lepődtem.
harmadik, szutyuki vagyonőR+, hátsó szélvédőn nem háromszög-alakú motoros matrica (segítek), hanem KÖR(!) alakú, piros szegéllyel. Egy az egyben a mkp-val behajtani tilos tábla felnyalva neki hátra. Na őt nem mertem megközelíteni, végül elment balra, én meg mellette jobboldalt átcsúsztam, de azért féltem, nehogy rámrántsa vagy rámnyissa :-)
őőrület! :-)
Hab a tortán, h valamiért a gatyám szélálló bélése olyan formájú, mint a ródeósok bőrgatyája, pont a pöcsöm előtt nincs anyag. Hát, egész vékony lett a hangom, mire visszaértem :) legközelebb megállok egy kúton és begyűrök egy lóerő magazint :-)

ennyitmára egyelőre
köszi
Hali, hívlak majd.....vagy most?
Gratulálok az Anyukának és az Apukának is !
Kívánunk csendes éjszakákat és mozgalmas nappalokat :)