Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van.
Éppen ezért szét is bontom a gecibe. Tehát ha valakinek kell belőle valami ne tartsa magába. . .
Nagyon,nagyon igaza volt,van.
Csak bohóckodás,nincs benne semmi tempó........és milyen lazán előz a barkas....
szerintem a Te pályás Sv-det csak az veszi meg aki pályára akar motort.
Az extrák meg keveseket érdekel,manapság az érintetlen makulátlan házhoz szállított motor a menő

Má aszittem nekemis így köll...............ígyis alig férek el szegény motoron.
Ez igy igaz...
A vidin a yamahás csak majomkodik.
Pár éve mikor Bope aki az SV kupában 650-el talán a leggyorsabb volt mikor csodálkozva megkérdeztük, hogy miért van majrécsík a gumiján csak annyit mondott , hogy lehet gyorsan menni vagy látványosan.....
Tavalyi szezonban leadtam 9 kilot adtam le. Heti 3-4 pályával. Ősszel azonnal visszajött...
Tényleg ennyit köll tornázni kanyarokban 70-100 közt mint az R6-on?
Mer akkor én valszeg találtam egy új fogyókúrareceptet.

http://youtu.be/HVltR2lJKsg
Még mindíg ugyanaz van...................úgyhogy lemosom és elteszem.
Én annyiért árulom az 2004-es ezrest, egy halom extrával mint Te a 99-es 650-esedet. A kutyának se kell. ..
Ha valaki jönne motorral akkor én is azzal mennék.
Pénteken úgy tűnik mi kimegyünk ide: link akinek van kedve jöjjön, vasárnap jövünk haza zakopane érintésével...
Értem... Remélhetőleg olyat találok, aki így is megveszi...
És ezek mind szerinted mint leendő vásárlót érdekelni fognak?Egy dolgot fog lobogtatni............x éves és van a neten 4 kilóért...........már végigjátszottam az egészet 3 hónapja.
És azon is van hasidom, sport légszűrő, sport kipuff, újrafényezés, friss műszaki, zsír új gumi? Meg hát az enyémben csak 37.000 km van
Hát 4 kilóért már van fenn....................én is így kezdtem.És akkor még nem volt nagyon tél sem meg nem volt átírási izé sem.
Pedig jó lenne. Nagyon áron alul van.
Gyors eladásra ne rendezkedj be.
Helló skacok !
Sajnos eladó sorba került a motorom.
Ha tudtok rá vevőt, akkor irányítsátok hozzám.
Előre is köszönöm.
Mind a 3 video útvonalát bejártuk augusztusban,sőt...........
Kevesebből kijön mint a spanyol kiruccanás.
nem biztos, lehet odaadják ingyen is
de ok penzt kernek erte.
Szerintem van még ott ahonnan az enyém is jött