Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozak gyártotta DL-hez!
Maga a csavar egy sima vas anyag, semmi 10.8-as keménység meg hasonlók. Vágtam rá menetet és kész. Ez görbülni fog ha arra kerül (jajj, ne ám) a sor, nem szabja le a hengert a helyéről.
Igen, én sem szeretem a pesti nyüzsgést, pláne hogy falun lakom az ország nyugati szélében. Viszont mindenképp mennék Dunakeszire, akkor már Pest sem egy nagy kitérő.
Mondjuk én avval a gombával vigyáznék.............ki van könnyítve egy ponton?
Majd meglátom mennyire lesz kedvem hegeszteni. Úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy szeretem magam megcsinálni ha meglehet. Pl bukógomba
Nem valami nagy túracélpont,sok ember,sok autó,sok idegeskedés.Én kihagynám.
Én is megvárnám, mert gondoltam teszünk egy több napos túrát, és akkor beiktatom Pestet is.
Vegyél GSS-től, az is jó és olcsó...
2-3 óra, megvárható.....volt, hogy túra előtt tettük meg hirtelen....
Nincs közép sztenderem. Csak hátsó emelőm, de valószínű hegesztek valami zártszelvényből egy elsőt is. Nem egy bonyolult szerkezet. :) A hátsó is maszek gyártmány.
SV-n nem igazán található.....bár talán valaki mintha gyártott volna hozzá....vagy csak a DL-hez?
Az valóban nem veszélyes összeg. Szerelési kedv még csak lenne is, de ez már nem simson, hogy szarrá döntöm a blokkot és összerakom a pincében. (régi szép idők) Bár gondolom, illetve ahogy néztem a service manualt, nem annyira bonyolult. Nyáron tervezek egy pesti utat. Esetleg lehet róla szó hogy megügyezzük a cserét?
Vagy felteszed közép sztenderre ha van!
a komplett eleje.....ennyiért nem sok értelme van beruházni és otthon vergődni vele bár ha van szerelési kedv akkor igen...
Mármint 2db szár a huszas vagy csak egy?
beszerzel egy elsö emelöt
pl tölem (motoremelo.hu)
a teló alján lévö luknál emeli meg
(sv650-nek nem egyforma a teló vége,olyan emelö kell hozzá aminek a feje állitható)
Igen, az olaj a gond elsősorban utána pedig az, hogy olyan amilyen a teló, de egy "sűrűbb" olaj sokat javít rajta....ebben a hidegben a gyenge olaj is jónak tűnik, de ha bemelegszik és meleg is van akkor az már nem elég.....csak olajcsere egy tizes, de érdemes szimeringgel együtt cserélni, úgy egy huszas...
Vagy fellógatod alahova vagy megkérsz valakit hogy tartsa míg kicseréled a gumit.
Illetve ha tényleg rossz a teló akkor annak mi az okozója? Elfáradt az olaj? Nem tudom volt-e cserélve, bár elég gondos gazdája volt neki (tényleg az). És egy teló "felújítás" mibe fáj anyagilag?
De akkor mi lehet a gond? Lengéscsillapítás gondolom jó, mivel nem hintázik. Lehet, hogy csak a gumi ilyen rohadék? Amúgy most kijjebb tekertem a telószár végén lévő állítócsavaron, csak 1 rovátka látszott ki. A gyári pedig 3 rovátka.
Na meg még azt akartam (feledékeny vagyok), hogy az első kereket kivenni mennyire macerás. Ha pl gumit kell cserélni. Hátsó emelőm van, de első nincs. Meg amúgy is hol kell ilyenkor megemelni? Bocs, hogy esetleg nagyon primitívet kérdezek, még sohasem volt ilyennel dolgom, sőt a moci is még csak 1 hónapja van nálam.
Mert mégsem jó a teló.....amúgy némely gumi típus elég furán tud kopni, de a kagyló a teló műve...
Ja és nem folyik olaj a telóból. Teljesen száraz a szára.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet az hogy kicsit kagylós az első gumim. A lengéscsillapító elvileg jó, mert jópárszor meghintáztattam és kapásból megállt, nem billentet egyet sem.

A másik kép meg csak a "házi" készítésű bukógombám.
Na akkor csere lesz?