Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jóárasítással lehet hogy a belbecs is csökkent... Gatya gumi, láncszett, stb
marseille időjárása csábító

sikerült meggyógyítani a kesztyűm.A vicc benne, h a német varránő 10ejrót kért érte és kevlár cérnával varrta vissza + a darab amit pótolt némileg vastagabb mint a gyári viszont ugyanolyan puha, finom
Úgy leestek a motorárak, hogy amit télen vettem és akkor olcsónak gondoltam az most rossz üzletnek tűnik.... ...olyan jó gépek vannak már 500-ért, hogy csak nézek.....
Szia GSS!

Szotyi mondta a Bandit fórumon, hogy neked van tapasztalatod a kipufogó belsejének eltávolításában.
Megosztanád velem?
Teljesen szeretnék kipucolni egy bandit kipuffot.
Csomagtartót akarok belőle csinálni.
Nehéz kiszedni belőle a bélést - meg mit tudom én mi van még benne - úgy, hogy ne sérüljön a külseje?
Esetleg képeket nem csináltál?

Üdv!

Daty

Ha esetleg nem akarod ide írni, akkor címem: d.aty@freemail.hu
Lemehetsz Marseille-be akár most is.
Ez a motorozás téma itt többünknél is a fő vezérfonalak közé tartozik......szerencsére!
szeretnék...persze nem minden áron, főleg anyagi és minőségi javulást várok el, aztán kiderül vagy beborul.A lényeg, h többet tudjak motorozni, a többi motivál kevésbé
Szilárd talajra lépsz,elég volt a hullámokból?
adnám, de nem h***é sz***é...szóval marad.Valszeg télen belekerül a pówerkomondor, szokásos szikron stb le lesz csekkolva...

újratervezés van, ahogy a dzsípíesz mondaná most más irányba vetettem magam, még nem akarom elkiabálni
.....csak nem nagyon kapkodnak?
Mindenhol ez van........
Adná....................
Nem úgy volt,hogy eladod a vasat?
Akkor menjünk motorozni,rábeszéltél.....
Háttt..............gyalogolni annyira nem.............de fürödni se lehet...........így passz................kialakul.............nem zárkózom el csak a halaktól.
Ott sokat kell gyalogolni+otthagyni a motort a parkolóban......akarod ezt?
Az májusi kezdés lesz 4 nap...........ha összejön plitvicével.
+ még a tengerparton az aszfaltot is beleolvasztod a vízbe!
Fehér nem volt?
Ja és ne feledd felpakolni a 180-as hátsógumit!
Naná..........de fincsi..........a hang is..........meg az egész..........jövőre gyűjtök pízt és juhhhuuuhhhúúúúú reszkess ósztria.
Nemez a lényeg.............. Hanem hogy a naked gépek öltöztetnek.
Barkas hanggal?