sikerült meggyógyítani a kesztyűm.A vicc benne, h a német varránő 10ejrót kért érte és kevlár cérnával varrta vissza + a darab amit pótolt némileg vastagabb mint a gyári viszont ugyanolyan puha, finom
Úgy leestek a motorárak, hogy amit télen vettem és akkor olcsónak gondoltam az most rossz üzletnek tűnik.... ...olyan jó gépek vannak már 500-ért, hogy csak nézek.....
Szotyi mondta a Bandit fórumon, hogy neked van tapasztalatod a kipufogó belsejének eltávolításában.
Megosztanád velem?
Teljesen szeretnék kipucolni egy bandit kipuffot.
Csomagtartót akarok belőle csinálni.
Nehéz kiszedni belőle a bélést - meg mit tudom én mi van még benne - úgy, hogy ne sérüljön a külseje?
Esetleg képeket nem csináltál?
Üdv!
Daty
Ha esetleg nem akarod ide írni, akkor címem: d.aty@freemail.hu
szeretnék...persze nem minden áron, főleg anyagi és minőségi javulást várok el, aztán kiderül vagy beborul.A lényeg, h többet tudjak motorozni, a többi motivál kevésbé
Háttt..............gyalogolni annyira nem.............de fürödni se lehet...........így passz................kialakul.............nem zárkózom el csak a halaktól.
sikerült meggyógyítani a kesztyűm.A vicc benne, h a német varránő 10ejrót kért érte és kevlár cérnával varrta vissza + a darab amit pótolt némileg vastagabb mint a gyári viszont ugyanolyan puha, finom
Szotyi mondta a Bandit fórumon, hogy neked van tapasztalatod a kipufogó belsejének eltávolításában.
Megosztanád velem?
Teljesen szeretnék kipucolni egy bandit kipuffot.
Csomagtartót akarok belőle csinálni.
Nehéz kiszedni belőle a bélést - meg mit tudom én mi van még benne - úgy, hogy ne sérüljön a külseje?
Esetleg képeket nem csináltál?
Üdv!
Daty
Ha esetleg nem akarod ide írni, akkor címem: d.aty@freemail.hu
újratervezés van, ahogy a dzsípíesz mondaná
Mindenhol ez van........
Ja és ne feledd felpakolni a 180-as hátsógumit!