Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen órai magasságban is lenne ez?,lehet elkisérnélek valamerre ,és megsasolnám a "barkaszt",ha lehetséges
Fellendítem a topikot...............egyenlőre kész a barkasz............még holnap rángatok kitekert csavaroknál lehúzom nyomatékra és ha nem nedvezik elindulok valamerre...............
Tuti nem skot a szalag.
Meroszalag 44-et mutatott
tippem van, 43mm, alkudni lehet
A skot akcentus a legrosszabb , amit valaha hallottam. Mellesleg ezt az oxford-i, cambridge-i angolt meg senkitol sem hallottam az iskolai magnokazettan kivul .

Tudja valaki veletlenul fejbol az ezres felso villaszar atmerojet? Erdeklodes van a csutkak irant es nem tudom megmerni, hogy mekkora az atmero, mert nincs tolomerom
Repedt szélvédőt se néztek..............bár már úgy vitték oda hogy ne nézzék.
én sem de ha műszikin megnézik mit mondjak , most romlott el ? amúgy csak akkor használtam ha valakinek meg köszöntem , hogy rendes volt velem a forgalomban ( pl. traktoros jelzett a bukkanónál, hogy mehetek nem jön szembe semmi )
Az első oldalt néztem 5 font vilt a legolcsóó vagy 6 plussz posta még 5-6.
Ilyenek nem döglenek meg...................vagy ha igen az annyira nem érdekel hogy húúúú..................sose nyomom be.
igazából azért érdekelt mert a vaterán vettem egy újat és azt is angliából hozatták és 5000ft lesz postával együtt. így talán nem vettem annyira drágán. szervízban 12900 ft lett volna. 8 év alatt ha 15-20 alkalommal használtam lehet sokat mondok. valami pöcök törik le a belsejében és nem javítható jó szokás szerint, cserélni kell.
14-16e az új.
mennyiből lehetne meghozatni ?
igen.
szia !
ha szépen kérlek néznél nekem renault clio 2002.05.-ik haviba vészvillogó kapcsolót ?
előre is köszönöm.
Asszem hugi a cambridge-i angolt beszéli.................ha kell társalogj vele.
Nemrég rádumáltam hogy melóhelyéről híjja fel az egyik ebayos eladót valahol nagyon skótoknál...................mintha UFO-kkal beszélt volna aszondta.Valamit nagyon kalapáltak és megígérték hogy kiszámolják a postadíjat ............2 hete..............és azóta is számolják a tájparaszt bontósok.
éppen érkeztél.Vagy valaki lopta a motorod. .
mondom nem a natív szpíkerekkel volt bajom :o)
hanem azzal, h ott is ugyanazzal a 50-darabos-szókincsű, szlávakcentusos szlovákkal-csehvel-lengyellel találkoztam, mint a munkám során itthon... na ez volt a bajom :o) ...sőt, még magyarral is...
Eszönkbe sem jutott ilyen böszmeség.
az angolban kapásból 3felé oszlik a világ: brit szigetek, amcsi, ausztrál...3 különálló állatfaj és ha nem vágod mindhármat, akkor cseszheted:D

pont a Laci?Dehát annyira megfontolt ember...érthetetlen...remélem mielőbb kiheveri!

z3, engem aligha láthattál

hacsak nem melózol a hajó körül...

belegondoltatok már, h ezer éve nem járok fel, csak hugi kommentel a régi nickem alatt?
Naná.............kihívások nélkül uncsi lenne.
van hova fejlődni akkor még
Látni én is láttam már.................beszélgetni vagy állva látni már nagy dolog lenne.