Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igaz! A belvárosban is simán lehet drogot árulni.
Viszont a használt gumi ,megnyult lánc ,ujra ferrodolozott fékbetét is veszélyes mégis soka szarnak rá ,mert másra nincs pénz.Manapság nem az számít mi a jó ,hanem az hogy mi ócsó.
Kössem újra a kötelezőmet?

6048.- éves (!) díj helyett 4568.- forint lenne ha újrakötném!

JA ÉS EZ CSAK B2-BEN EGY OLYAN BIZTOSÍTÓNÁL AMI NEM GAGYI!
a sport kipu se legális aztán mégis árulják.
Olyan mint a fegyver,Bizonyos célokra szabad használni bizonyosokra meg nem.
Ez így van, ha nincs nyomáspróba csak vészféknél derül ki, hogy jó-e vagy sem.....persze lehet álló helyben is huzogatni....
A legtöbb hiba emberi mulasztáson alapszik.Lehet túlhúzták a fittinget.
Illetve ha tüv papíros akkor mehet...
Az, hogy boltba mi kerül nem releváns......mindenestre nem street legal és erre fel is hívják a figyelmet az x-bike-nál....és arról, hogy lehet-e baja éredemes megkérdezni egy 2 évvel ezelőtti baleset szenvedőit a hringen, a fitting ment szét elöl ha jól emlékszem..... ....ettől függetlenül én is felteszem majd mivel a gumicső is ugyanannyiba kerül mint a fémhálós....
A philipsből 10eHuf egy szett ajándék fehér helyzetjelzőkkel milyen kis aranyosak
Hát ja! A fékcső miatt még senki nem jött vissza panaszkodni!
Különben nekem is szerelhető van / volt minden gépemen ,eddig nem volt probléma. Gondolom ha szar lenne nem kerülhetne forgalomba ,főleg nem nálunk ,mivel a gagyi metrókocsikat sem engedték be a 2-es metróba!
A vílágítással meg nem kell nyavajogni ,egyiptomban nem is használják ,oszt mégis összemennek!
3300ft a 2db H4
http://osramautosizzo.awebmark...
de vsz a gugli tud olcsóbbat is
...ködlámpa ehhez sem hátrány
Ha valakinek kel van egy xenonom............asszem H7-es de faragtam picit rajta...........robiba vettem de nem került felhasználásra.
a Xenon havazásnál... na az az érvégés...
Egyszer jöttem haza fater kocsiával (gyári xen) szakadt a hó konkrétan megvakultam... sötét helyen lassít, helyzetjelző és ködlámpa... Szóval van hátulütője is. vagy csak az én szemem szar XD
hát ja csak amennyibe kerül kaop érte egy szett xenon-t, meg a Philips X-treme Vision +100% is jófajta, de az élettartama nem teljesen győz meg..
épp ideje hogy forgalmibevonással jutalmazzák az utólagos xenont(bár némely gyári is vakit)
engem nagyon zavar/vakit
akár mögöttem jön,akár szembe

osram night braker-t merem ajánlani mindenkinek,nekem bevált.
csodát ugyan nem lehet várni töle,de kicsit tényleg jobb mint egy sima,cserébe rövidebb az élettartama (puntóba kibirt másfél évet,kb 40eKm)
előzőleg xenonos izzóm volt de marhára nem jött be úgyhogy ment vissza a sima, nem mellesleg fő szempont nem csak az éccakai látás lenne, hanem a nappali láthatóság..
Én direkt nem állítom lefele. Kicsit messzebb világít meg hát hamarabb észlel Max Anyázik egyet azt kész
Pedig tuti lehet állítani.
még mindig tudom lefel állítani a fényszórót, amúgy ha jól tudom motoron nem kell autómata állító meg mosó sem, ott valami más miatt van a para
Nekem xenonos H4 van.. vagy mi a túró fehérebb a fénye.. néha rám is refiznek. de hidegen hagy
De azért 1 xenon csak dobna a dolgon... Vagy a 2 vödör elöl mint Zolinak. Csak nem illene bele a képbe
Mondjuk a Két akkor töklámpásban van két H4 mint a sövöben egy úgyhogy nemizgat.........van fény dögivel.Kár hogy mind előttem 10 méterre van.
Nemkéne setétben hajtani a verdát.
ugy tudom az automatikus szintező (már) nem kell, csak az "utastérből állítható magasság"... :-) + fényszórómosó (autónál).
Most vizsgáztatásnál azzal ijesztgettek, hogy még a xenon HATÁSÚ izzóért is szólhatnak.. ezzel mondjuk kebésbé értek egyet, ha egyszer egy E-jelű H4 izzó van benne, akkor annak jónak kell lennie - naszóval nem tudom mennyire igaz.
Hallottam már azt is hogy elveszik a forgalmit!
Ugyanis a xenonhoz automata fényszóróállítás kell!
Áz meg úúgye nincse!
Nekem ahhoz képest hogy csupasz a gép lenne helye a kis trafónak...
De nem kell nekem a szexuális zaklatás az út mentén...
Bötö megvan még az Sv?
ha már xenon szóba került, baromira elgondolkodtam egy bi-xenon szetten, csak nem tudom a sündőrgők mit szólnának